rusine !!! APSHD dezamagirea tuturor si a anului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- veteran
Bai aerienilor niciodata in cursul anului , cand are chitanta,nu o puteti face(sa ii amendati)caci in instanta vine si spune ieri am pierdut cartonul dar uite ca e platit(am chitanta).APSHD scrie:Nici un organ al statului nu poate amenda un pescar daca pescuieste in aceasta perioada fara a avea permis de pescuit .![]()
![]()
![]()
in instanta rade judecatorul de voi
uite facem un targ: in august imi vizez permis la ajvps hd si nu iau cartonasul.pescuiesc si va sun sa veniti sa ma amendati pe voi astia cei corecti de la apshd. dar daca va castig cer daune morale sediul si tot ce aveti
-
- veteran
acum trebuie sa spun ultimul lucru pe care il am de spus :
apsalba, apshd m-am convins ce fel de asociatii sunteti( unii cu sedii in firma dvs de consultanta ptr a contracta fonduri Phare
) dar dupa 2 ani de existenta a voastra pot spune 2 lucruri mari:
1. nu ati realizat nimic in 2 ani si dovada ca inca nu va baga nimeni in seamna( va agitati ca pestele pe mal degeaba)
2.latrati ca si cateii la luna doar doar va aude cineva. va aud cativa dar nu se obosesc sa va bage in seama.
ps: va mai astept cu alte abuzuri fata de pescari si sa le postez
si oricum topicul CNAFP e de rasul curcilor. eu am vb cu anpa si cu mama mea pot face un topic spun ce a zis fiecare??????
deja e cascadorii rasului cu voi fratilor
apsalba, apshd m-am convins ce fel de asociatii sunteti( unii cu sedii in firma dvs de consultanta ptr a contracta fonduri Phare

1. nu ati realizat nimic in 2 ani si dovada ca inca nu va baga nimeni in seamna( va agitati ca pestele pe mal degeaba)
2.latrati ca si cateii la luna doar doar va aude cineva. va aud cativa dar nu se obosesc sa va bage in seama.
ps: va mai astept cu alte abuzuri fata de pescari si sa le postez
si oricum topicul CNAFP e de rasul curcilor. eu am vb cu anpa si cu mama mea pot face un topic spun ce a zis fiecare??????

-
- veteran
APSHD scrie:Foarte frumos din partea prin cea ce ai relatat inseamna ca esti partas la evaziunea fiscala facuta de catre AJVPS.![]()
![]()
![]()
Nu credeam ca inciti pescarii sa nu ceara de la AJVPS sa elibereze permise de pescuit astfel ca ei sa nu plateasca nimica la stat si sa bage totul in buzunar![]()
![]()
habarnistilor culcati-va : atat timp cat tai o chitanta cu o suma care include si permisul nu vad unde e evaziune .probabil in capul tau .
auzi ciolanul e gros dar din fericire cei ca tine ii simt doar mirosul de la 100 km.
poti spune ce vrei dar eu ma opresc aici nu ma mai chinui sa explic ca esti depasit
esti bbbbbbbbbbbbboooooooooooommmmmmmbbbbbbbaaaaa( 2 clase ca trenul)