program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
cristian.ene
veteran
veteran

Cuvintele lui BerTI

Mesaj de cristian.ene » 20 Iun 2006, 11:41

Sunt impresionat de spiritul de echipa, dar ce am spus sunt doar cuvintlele lui Eugen German si atat. Se pare ca oamenii nu isi mai recunosc propriile cuvinte, se pare ca unii au memorie scurta in anumite cojuncturi nepotrivite si abureasca tare.

Fir intins si sanatate la tiroida!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 20 Iun 2006, 12:04

@ Cristi Ene
Desi- vorba lui- nu merita deranjul, confirm faza lui Cristi Anghelina cu telefonul, am fost la vreo 50 de metri de el la momentul respectiv.
Daca baietii fac strategii si comunica intre ei, ce sa zic, respect. Poate ca asta ii pune intr-o pozitie avantajoasa fata de altii, dar imagineaza-ti un grup de paraleli cu pescuitul care nu au nici un tzac toata mansa, aia ce sa comunice, pe ce sa-si contureze o strategie? Asadar nu e suficient un cent/ minut in weekend pentru a castiga un concurs, nu?

Iti urmaresc de ceva timp postarile si imi pare rau ca nu te-ai putut tine de decizia de a nu mai intra niciodata pe rapitori.ro.

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 20 Iun 2006, 12:19

cristian.ene scrie:Sunt impresionat de spiritul de echipa, dar ce am spus sunt doar cuvintlele lui Eugen German si atat. Se pare ca oamenii nu isi mai recunosc propriile cuvinte, se pare ca unii au memorie scurta in anumite cojuncturi nepotrivite si abureasca tare.

Fir intins si sanatate la tiroida!
Cristi, pentru ca ma indoiam de asta, l-am sunat pe frate-miu si l-am intrebat. El nu poate sa-ti raspunda personal pentru ca este la spital, unde probabil astazi o sa i se nasca cele doua fetite.
Mi-a confirmat telefonic ca ultima voastra discutia a avut loc in urma cu mai bine de doua saptamani... cred ca daca iti inchipui ca acum doua saptamani ati discutat despre cum o sa-l obstructionez eu pe paco, pentru ca voi fi in acelasi sector cu el, iar eu nu voi prinde nici un peste in prima mansa pe care o va castiga paco... pentru ca sunteti voi siguri ca se va inscrie la cupa anglers XXI... etc... TE INSELI !!! cel putin eu asa cred. si mai cred ca stiu de ce esti atat de suparat pe noi... si ca ar fi mai bine pentru tine sa nu spun aici, unde citeste toata lumea... si mai cred ca legaturile tale cu realitatea sunt din ce in ce mai subrede... si ca nu mai poti sa faci diferenta intre o discutie teoretica despre o strategie sau alta si ceea ce se intampla de fapt la concurs... si ca (de fapt nu, de asta sunt sigur) este ultima data cand iti mai raspund intr-un loc public (in virtutea prieteniei care sper ca inca ne leaga).
Du-te la pescuit si relaxeaza-te!
Petre German

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 20 Iun 2006, 12:45

Cristi tata mai sare pe tine un "caine " ( brrr sunt stelist pana in maduva ) din " Drill team " . Asta este dar nu stiu ce iti veni sa te trezesti sa comentezi ceva la care nu ai participat dar esti un " fin analist " .
Eu tata ma declar strategul absolut cel putin in prima mansa mi-a reusit ce nu speram singur cu o singura barca am ocupat timp de aprape cinci ore o jumatate de sector B( intre stalpi si calugar ) determinandu-i (cred telepatic ) pe cei din sector cu mine sa se inghesuie intre debarcader si stalpi . Strategia mi-a adus 6 pesti punctabili singurii care m-au deranjat fiind arbitrii trimisi de VS (Vigilenta Sa ) Vasile care striga ca disperatul din varf de deal ca am depasit sectorul desi sa dovedit ulterior ca el ca arbitru nu stia exact granita de sector ( lamurindu-l ulterior Sorin ) .
Crezi ca doar noi comunicam intre noi informatii iar ceilalti stau si fac incantatii ? Toata lumea intre manse era aplecata la masa pe cate o harta si isi notau comunicau locurile bune iar cea mai buna sursa de informatii intr-un concurs sunt de departe arbitrii ! Tu crezi ca toti se inchid in corturi si se baricadeaza sa nu divulge secrete ? Cred ca ai fi mai obiectiv daca ai veni la un concurs macar si apoi sa -ti dai cu parerea !
La Dirvari ai ras-o inainte de start iar la Belis dupa ce ne-ai ametit o luna la cap ca noi venim degeaba la concurs pt ca pt tine cleanul nu are nici un secret si o sa castigi sigur avand in dotare nu stiu ce naluci de la Zmeu am inteles ca te-ai retras strategic in munti ( speriat fiind de cati pesti a putut lua Paco la antrenament tu doar admirand-ul ) declarandu-te la sfarsit multumit ca ai reusit sa dai cateva lansete ready made desi nu a trecut mult timp de cand ne tot tineai prelegeri despre cat de bune sunt cele custom comparetiv cu cele gata facute (ti-ai schimbat cumva parerea ?) .
Treaba asta cu strategia cred ca a devenit o marota ! Indiferent cum am nimerit pe sectoare se pot vedea rezultatele . Crezi ca are timp cineva sa poarte de grije celuilalt ? E care pe care dar repet tu nu prea ai de unde sti ca nu vii !
Nu inteleg de unde porvine brusca ta schimbare ( pina acum discutam normal si ne intelegeam ) probabil te deranjeaza ca pescuim cu lansete facute de Aurel Onut si Laurentiu Andronic desi Berti ti-a propus sa-i faci una !
Nu e tata de loc usor sa organizezi un concurs care sa si iasa bine din toate punctele de vedere . Au fost si aici probleme ( ca peste tot ) dar la toate concursurile sa muncit foarte mult sa ne simtim bine ! E clar ca trebuie format un nucleu de minim 4 arbitri care sa participe la toate concursurile si acestia sa fie neutri si platiti bine

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 20 Iun 2006, 13:37

Gandirea strategica face parte din concurs, dupa cum a aratat Eugen, care si-a demonstrat inca o data clasa! Fara o strategie bine pusa la punct (fara un plan de actiune) n-ai sanse sa te clasezi bine decat din pura intamplare/noroc etc.

Daca si de data asta a fost vorba de nu-stiu-ce-tactici "abuzive", "obstructioniste" sau de ocuparea locurilor bune... atunci inseamna ca eu nu mai stiu cum arata un concurs corect!!!!

Eugen nici macar nu a pescuit pe locuri "clasice" de salau... a batut malurile, a observat ce era de observat, a inteles 'miscarea' si a stiut sa se adapteze conditiilor in care manca pestele. Eugen este un pescar de competitie in adevaratul sens al cuvantului... asa cum mai sunt si altii...

Oricum, carcotasi si detractori (care nici macar n-au avut bunul simt sa vina macar pana acolo, sa vada cum se desfasoara un concurs si sa le dam o BRRC si-un carnat, pe gratis :)) vad ca sunt oricand gata sa improaste cu noroi... Cei de genul lui Cristi Ene sau Gerula apar de fiecare data "dupa" si incep sa lanseze critici peste critici, fara nici macar sa fi fost la fata locului (sau fara o minima informare din hai macar 2 surse diferite, daca nu 3, dupa regulile jurnalismului)... poate ca le place sa se citeasca singuri, pe forumuri, sa creeze impresii, valva, agitatie... OK, dreptul la exprimare e liber, si garantat prin constitutie - insa daca se lanseaza tot felul de acuze, ar fi bine sa le sustina cu informatii reale, nu cu zvonuri si vorbe de circula din gura-n gura...

Ceea ce mi se pare ciudat este ca atunci cand un concurs iese BINE, nu se inghesuie nimeni cu laudele... chiar ma gandeam ca nu se baga nimeni sa spuna cum a fost organizarea... de la super-gratare si mancare-cat-cuprinde, locuri la mese sub umbra corturilor, la berea rece "draft" la liber, la arbitrajul f. bun, la premiile consistente, si chiar la faptul ca s-a prins peste. Ca director de competitie, Dragos Bina a alergat enorm si a facut foarte multe! Eu unul, sincer, imi scot palaria in fata colegilor mei din Anglers XXI care s-au zbatut pt. ca acest concurs sa iasa aproape fara cusur: Dragos Bina, Sorin Dragoi, Andy Arif, Doru Paun, Mihai Sofonea, Aurel "Tataie" Onut si multi altii...

Chiar daca fac parte dintre organizatori, am avut sansa sa-mi formez o parere si ca participant... si mie mi s-a parut cel mai bine organizat concurs din ultimii doi ani, dintre cele la care am participat. Am avut impresia ca toata lumea s-a simtit bine... daca m-am inselat, vreau sa le aud parerile "contra" pe forum...

Andrei Zabet
Anglers XXI

Blinneker
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Blinneker » 20 Iun 2006, 14:34

Salutari cordiale tuturor! Ma numesc Bogdan Cheta, am participat si eu la primele 3 concursuri din acest an si permiteti-mi sa remarc faptul ca organizarea creste in calitate de la un eveniment la altul.

Categoric, Gostilele a fost cea mai reusita etapa de pana acum, si poate prima in care vremea n-a mai fost ostila. Sa nu uitam ca si la Belis au fost multe lucruri bune, poate daca ploaia, vantul si cele 5-6 grade din timpul manselor nu ar fi influentat atat de pregnant rezultatele am fi avut impresii 'mai calde' si de acolo.

In ceea ce priveste evolutia unor participanti in concurs, desigur ca exista strategii de echipa si ele ajuta in obtinerea unui rezultat mai bun, insa atat timp cat ele se inscriu in regulament, nu-i deranjeaza pe ceilalti competitori si sunt in limita bunului simt, sunt doar de admirat.

Chiar cred ca daca-ti vezi de pescuit si te concentrezi mai mult la ce faci tu, n-ai cum sa nu punctezi. Vorba lui Vali Stratonov de la Cluj, "pestii mei nu-i ia nimeni". Felicitari invingatorilor, mult succes in etapele ramase.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 20 Iun 2006, 14:52

Succes? whats next... bafta?

Blinneker
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Blinneker » 20 Iun 2006, 15:04

Nu fii rau, pune-o pe seama emotiilor de la primul 'post'.
Would 'brake-a-leg' do it, sau sa raman la 'fir intins' ?

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 20 Iun 2006, 15:14

Ce insemna de fapt strategii de echipa intr-un asemenea concurs si cum poate influenta rezultatul ?

La Darvari s-au comasat mai multi de la AXXI intr-o singura zona , si ? ...... daca nu era shalaul acolo ce se intampla ? ...... plecau si cucereau o alta zona ? ... vanturau apa la toti particinatii la concurs ?

Singura problema apare daca isi dau pesti unii la alti dar cu siguranta poate fi vb de asa ceva , chiar si mergand pe supozitii rezultatele infirma acest lucru.

Ce ne impiedica pe noi alti care participam sa ne creem o asa zisa stategie de echipa ?..... numarul de persone ?

Uitati-va ca si cei de la Cluj care sunt destui , sau cei ca noi din Buc , altii decat cei de la Drill sau AXXI , .... nu am putea sa facem echipe sau grupaje de pescari ......, si ?....... o sa castigam cu ocazia asta ? Hai sa fim seriosi ....

Parerea mea este ca iti pot folosi anumite informatii de la prieteni sau cunostiinte , asa cum si mie mi-a indicat Andrei Oprea cateva locuri de pescuit, pe care am si pescuit dealfel si am si prins , dar asta nu insemna ca poti castiga numai bazandu-te pe informatii sau strategii de echipa atata timp cat nu ai decat atat.

Uite Cristi daca inca mai crezi ca poti face o strategie de echipa care sa influenteze rezultatele , eu ma ofer sa fac parte si sa vedem ce branza facem ! Poate se mai alatura si altii !
Am si statii , tel mobil , GPS , etc :D .... cu restul vii tu :wink:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 20 Iun 2006, 15:35

Sa traisca boeru' Gyorg ! Vad ca dupa ce ca l-ai abdicat pe Bunicu care era abonat la cea mai mare captura pe veci acu iti faci "gasca " sa ne bati ! Bravo tata ! Auzi ca sfat mai ecologic folosim codul morse .... ( ca de ... astea oricum prind si peste mai mult ca noi nu ) !

Închis