discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gyorg
- veteran

-
Bai da-ti naibi voi astia de la Drill - AXXI sa castigati voi toate concursurile organizati in cete si cu tehnologie d-asta sofisticata cu morse , MMS-uri cu imagini de la naluci , etc.
Lasa ma ca ne facem si noi ceata nostra si va batem cu d-aste :
- facem solutii care simuleste hranirea pestelui -d-astea ai mai auzit- dar nu de oricare ci d-alea care sunt sensibile numai cand avem noi barcile deasupra.
- facem solutii care inhiba hranirea dupa ce am plecat de la locul de pescuit (asta chiar mi-a spus-o cineva ca ati folosit-o voi la un concurs
Daca pana la urma nu merge si vedem ca prindeti mai mult ca noi , facem strategie de echipa si va blocam accesul catre pontonul unde se catareste sau va omoram pestele din juvelnic, venim pe sub apa
HUOOO
-
Sorin
- Moderator

Avand in vedere ca o cmpetitie se deosebeste net de o partida e pescuit la liber , ,, carcotasii'' sa se gandeasca si la cate concursuri a participat pana acum Eugen ( uneori cu barca in spate si mergand cu trenul ) si nu numai el .
Conteaza enorm ca experienta si rezultatele cinfirma ca cei din frunte sunt pescari de competitie f buni .
Am citit o ,,urare''de pe o postare de mai sus si nu pot sa constat decat ca jenibilul nu are margini .Uneori obrazul e facut din randuri multiple de talpa .
Iar la ideea ca Petre ar fi putu obstructiona pe cineva , la bunul simt cat el de mare pe care-l are si-l cunosc toti , nu s-ar fi putut obstructiona nici macar pe el insusi.
Felicitari , Eugen de pe acum pentru cele 2 fetite , sa fie sanatoase !!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
cristi.albu
- senior

cateva poze ...
... plecarea in mansa 1
... asa nu cred ca se poate castiga
... in timpul mansei 1, sector B
... podiumul ...
... captura ... stiuca 66 cm

-
MihaiV
- Moderator

Poza a doua e dementiala!

Sigur era concurent?
-
cristi.albu
- senior

garantez ca era concurent; sper sa nu se supere pe mine ca am pus poze fara acordul lui, dar am facut-o asa pentru amuzament; s-a mai relaxat si in mansa a doua, dar nu l-am mai imortalizat ....
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Cred ca se plictisise de cat peste prinsese!

-
Gerula
- veteran

AndreiZ scrie:
Oricum, carcotasi si detractori (care nici macar n-au avut bunul simt sa vina macar pana acolo, sa vada cum se desfasoara un concurs si sa le dam o BRRC si-un carnat, pe gratis

) vad ca sunt oricand gata sa improaste cu noroi... Cei de genul lui Cristi Ene sau Gerula apar de fiecare data "dupa" si incep sa lanseze critici peste critici, fara nici macar sa fi fost la fata locului (sau fara o minima informare din hai macar 2 surse diferite, daca nu 3, dupa regulile jurnalismului)... poate ca le place sa se citeasca singuri, pe forumuri, sa creeze impresii, valva, agitatie... OK, dreptul la exprimare e liber, si garantat prin constitutie - insa daca se lanseaza tot felul de acuze, ar fi bine sa le sustina cu informatii reale, nu cu zvonuri si vorbe de circula din gura-n gura...
Genial panseul asta din putul gandirii, pacat ca daca aveai minima decenta sa citesti tot topicul inainte de a posta ai fi observat ca mi-am exprimat criticile
inainte de concurs. Fapt care, coroborat cu ce deduc din postarile de aici ca a iesit pe Gostilele, ma face sa ma felicit ca sambata eram cu burta la soare in Corfu.
Anglers XXI scrie:
Gerula, pe Sarulesti, daca esti in tara si vrei sa participi iti pot opri un loc doar ca arbitru.
Sarulesti e etapa finala, cu locuri limitate. Si chiar daca n-ar fi asa tot nu vei putea participa. Sorry, dar e mai bine sa stii de acum.
Sorin D.
AVP
Genial

. De curiozitate, regula asta cand a aparut, saptamana trecuta?

Cu lacrimi Bastus!
-
malin
- senior

Gerula, iti sugerez sa te duci mai des in Corfu cu burta la soare. Din ceea ce stiu eu regula iti este dedicata si s-a votat in unanimitate in favoarea acesteia. Din pacate nu vei putea participa nici la Rogojesti si nici la Cupa celor trei lacuri. Nu miroase a incalcarea drepturilor omului ca nici Corfu nu-i Guantanamo.
P.S.
Ai dreptul sa participi ca arbitru la concurs.
-
Anglers XXI
- junior

malin scrie:Gerula,...
P.S.
Ai dreptul sa participi ca arbitru la concurs.
Daca vrea Vijelie sa fie urs
Pt. ca s-au ocupat si locurile de arbitraj.