program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Mie nu mi se pare corect sa limitati accesul unui potential participant numai datorita faptului ca a avut tupeul sa va critice sau sa critice sistemul de competitie pe care l-ati inceput.
In fel acesta cei care vor avea ceva de obiectat in viitor se vor feri sa o faca tocmai ca se vor alege cu marginalizari de acest gen.
E competitia pe care voi v-ati batut sa o faceti , ati depus efort , a iesit frumos , felicitari ..... dar nu faceti gesturi de acest gen ca ne intoarcem de unde am plecat ... cine nu este cu noi .. este impotriva noastra si ca atare il spanzuram.
Acceptati ideea ca numai datorita criticilor veti putea perfecta un regulament cinstit si corect ingrosand randurile spinnerilor in acest fel !
Nu inteleg de ce sa limitati chiar si numarul de arbitrii .... nu faceti decat sa-i provocati pe cei ce contesta intr-un fel sau altul ceeace ati facut pana acum !
In fel acesta cei care vor avea ceva de obiectat in viitor se vor feri sa o faca tocmai ca se vor alege cu marginalizari de acest gen.
E competitia pe care voi v-ati batut sa o faceti , ati depus efort , a iesit frumos , felicitari ..... dar nu faceti gesturi de acest gen ca ne intoarcem de unde am plecat ... cine nu este cu noi .. este impotriva noastra si ca atare il spanzuram.
Acceptati ideea ca numai datorita criticilor veti putea perfecta un regulament cinstit si corect ingrosand randurile spinnerilor in acest fel !
Nu inteleg de ce sa limitati chiar si numarul de arbitrii .... nu faceti decat sa-i provocati pe cei ce contesta intr-un fel sau altul ceeace ati facut pana acum !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Gerula scrie: Genial panseul asta din putul gandirii, pacat ca daca aveai minima decenta sa citesti tot topicul inainte de a posta ai fi observat ca mi-am exprimat criticile inainte de concurs.

Poate ca-ti place sa-ti acorzi singur importanta, sa-ti citesti postarile de mai multe ori si sa te feliciti singur pentru cum "i-ai zis-o unuia sau altuia"... poate ca-ti place sa cumulezi cat mai multe postari, sa faci burta mare... poate ca iti iei prea in serios rolul de “watch dog�, atunci cand nu e cazul... poate ca te plictisesti si n-ai ce face... poate ca-ti irosesti buricele degetelor degeaba pe tastatura... nu stiu, ideea este ca tu ai mereu ceva de comentat, dar macar construieste-ti si tu observatiile pe fapte reale, nu pe zvonuri... ca o dai din lac in putz, daca tot ai adus vorba de putzul gandirii

Felicitari pentru deductia matale despre cele intamplate la Gostilele, deductie bazata pe "opinia" unuia care nici macar n-a fost acolo

- Stefan Tudose
- Moderator
- Stefan Tudose
- Moderator
Gyorg are dreptate desi cred ca faza cu interzisu a fost la misto .
Oricum nu cred ca va veni niciodata , tocmai pt a nu se expune atat ca pescar cat si lingurilor care vor pluti prin aer .....inatplator n-asha? ....spre barca lui
Oricum nu cred ca va veni niciodata , tocmai pt a nu se expune atat ca pescar cat si lingurilor care vor pluti prin aer .....inatplator n-asha? ....spre barca lui

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Felicitari participantilor, Felicitari organizatorilor ! Felicitari castigatorilor !
de fapt, cred ca toti participantii au fost castigatori
O mica intrebare ... a fost facuta o statistica referitoare la biban dupa concurs ... cat biban de peste 25cm a punctat ? si cat biban de peste 30cm a punctat ??? sau cat biban sub 25cm (dar peste 20cm) nu a punctat
de fapt, cred ca toti participantii au fost castigatori

O mica intrebare ... a fost facuta o statistica referitoare la biban dupa concurs ... cat biban de peste 25cm a punctat ? si cat biban de peste 30cm a punctat ??? sau cat biban sub 25cm (dar peste 20cm) nu a punctat

S'altare și bunăstare !
-
- senior
-
- senior