Este o mare deosebire între forţa scrierilor unui gazetar de specialitate, care este, prin natura meseriei, un formator de opinie şi schimbul unor replici pe forumurile de pescuit, între useri cunoscuţi sau anonimi.malin scrie:Razvan si Adelin, va rog sa nu ma tarati intr-un razboi din care nu fac parte (de la baietii ascunsi in spatele unor pseudonime nu am pretentii). Nu am nicio interferenta cu LRS, nicio legatura cu FRPS. Vad acum ca am ajuns sa fiu injurat nu pentru ce scriu eu, ci pentru ce scriu altii, asta intr-o pozitie in care eu nu am rol in politica redactionala a PPT. De ce nu aveti o discutie cu Andy Arif, cel care ingrijeste partea de spinning, el ar putea sa va lamureasca de ce de pilda nu il cenzureaza pe Dan F. Secosan, ca sa mai cumparati si voi revista PPT. Adica Secosan, cel pe care "noul" AVP l-a curtat cu asiduitate in toti acesti ani pentru a-l aduce in redactie, fiind de departe cel mai important autor din zona pescuitului stationar. Faptul ca unul si altul de pe aici simte nevoia sa se pishe pe o revista sau alta nu ma intriga. Pescarimea romana o sa aiba in maxim un an ceea ce probabil ca i se potriveste cel mai bine, adica disparitia presei scrise de specialitate. In acelasi timp am rugamintea sa nu amestecati aici interesele de PR si marketing de la Pescuit pur si simplu Vs. PPT, cu probleme ce tin de politica pescuitului. Sunt cativa ziaristi din presa halieutica (iar ziaristi in adevaratul sens al cuvantului nu sunt la noi decat vreo sase) care isi exprima public ideile, partizanatele, ideologiile la care adera, in timp ce cei care fac aici pe fetele mari nu au minima decenta sa spuna clar, pe fata, cine e Fat Frumos si care Zmeul. Nea Fane Popescu sau nea Nicu Selaru?
Probabil că războaiele dvs din trecut au rămas încă proaspete în mintea celor mai statornici pescari de competiţie (sau simpli pescari recreativi), iar noua dvs. poziţie de neutralitate nu prea convinge.
După cum nu convinge nici ideea pe care vreţi să o acreditaţi, legată de dispariţia presei scrise de specialitate.
Dacă nu va mai fi presă scrisă, atunci de vină va fi lipsa de talent a gazetarilor, lipsa temelor de interes, ideologiile (cum le spuneţi dvs.) şi politicile editoriale eronate.
Presa scrisă de specialitate va dispare din lipsa de valoare a publicaţiilor, din faptul că revistele nu se vând şi se returnează ca maculatură.
Vă place, nu vă place, asta este...
Îmi pare rău că adoptaţi atitudinea politicienilor, care cred că sunt dispreţuiţi din toate motivele posibile, în afară de unul: propriile lor fapte.