Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zavera
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de zavera » 10 Ian 2014, 13:13

malin scrie:Razvan si Adelin, va rog sa nu ma tarati intr-un razboi din care nu fac parte (de la baietii ascunsi in spatele unor pseudonime nu am pretentii). Nu am nicio interferenta cu LRS, nicio legatura cu FRPS. Vad acum ca am ajuns sa fiu injurat nu pentru ce scriu eu, ci pentru ce scriu altii, asta intr-o pozitie in care eu nu am rol in politica redactionala a PPT. De ce nu aveti o discutie cu Andy Arif, cel care ingrijeste partea de spinning, el ar putea sa va lamureasca de ce de pilda nu il cenzureaza pe Dan F. Secosan, ca sa mai cumparati si voi revista PPT. Adica Secosan, cel pe care "noul" AVP l-a curtat cu asiduitate in toti acesti ani pentru a-l aduce in redactie, fiind de departe cel mai important autor din zona pescuitului stationar. Faptul ca unul si altul de pe aici simte nevoia sa se pishe pe o revista sau alta nu ma intriga. Pescarimea romana o sa aiba in maxim un an ceea ce probabil ca i se potriveste cel mai bine, adica disparitia presei scrise de specialitate. In acelasi timp am rugamintea sa nu amestecati aici interesele de PR si marketing de la Pescuit pur si simplu Vs. PPT, cu probleme ce tin de politica pescuitului. Sunt cativa ziaristi din presa halieutica (iar ziaristi in adevaratul sens al cuvantului nu sunt la noi decat vreo sase) care isi exprima public ideile, partizanatele, ideologiile la care adera, in timp ce cei care fac aici pe fetele mari nu au minima decenta sa spuna clar, pe fata, cine e Fat Frumos si care Zmeul. Nea Fane Popescu sau nea Nicu Selaru?
Este o mare deosebire între forţa scrierilor unui gazetar de specialitate, care este, prin natura meseriei, un formator de opinie şi schimbul unor replici pe forumurile de pescuit, între useri cunoscuţi sau anonimi.
Probabil că războaiele dvs din trecut au rămas încă proaspete în mintea celor mai statornici pescari de competiţie (sau simpli pescari recreativi), iar noua dvs. poziţie de neutralitate nu prea convinge.
După cum nu convinge nici ideea pe care vreţi să o acreditaţi, legată de dispariţia presei scrise de specialitate.
Dacă nu va mai fi presă scrisă, atunci de vină va fi lipsa de talent a gazetarilor, lipsa temelor de interes, ideologiile (cum le spuneţi dvs.) şi politicile editoriale eronate.
Presa scrisă de specialitate va dispare din lipsa de valoare a publicaţiilor, din faptul că revistele nu se vând şi se returnează ca maculatură.
Vă place, nu vă place, asta este...

Îmi pare rău că adoptaţi atitudinea politicienilor, care cred că sunt dispreţuiţi din toate motivele posibile, în afară de unul: propriile lor fapte.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Ian 2014, 13:27

Malin, am pomenit eu undeva in vre-o postare numele tau?! Daca imi dai acel citat imi fac mea culpa, dar sunt sigur ca nu am spus nimic urat la adresa ta, chiar imi pare rau daca tu ai inteles asta. Eu am vorbit de tradare la modul general si m-am ferit sa dau nume pt ca in acest moment e greu sa spui cine de partea cui este. Ce e foarte evident si de asta sunt sigur, e faptul ca sunt cateva nume grele din spinning care stau cu un picior in barca AJVPS-ului si cu celalalt in cea a Federatiei, gata sa sara acolo unde mirosul banilor si a gloriei e mai puternic.
Faptul ca unii baieti au asociat numele tau cu PTT e de inteles, avand in vedere ca esti parintele acelei publicatii.
...iar faptul ca i-a fost permis lui Secosan sa murdareasca revista PTT cred ca nu e un avantaj pt publicatie, cum am mai spus atat eu cat si o gramada de pescari nu am cumparat aceea mizerie pt ca am considerat ca e o jignire la adresa noastra, a celor care luptam pt ca adevarul despre Lefter Popescu sa iasa la iveala si sunt convins ca tu personal intelegi despre ce vorbesc. E o gresala care ar trebui taxata.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 10 Ian 2014, 19:42

Ca sa nu se piarda in negura timpului, :D
scriu si eu parerea mea:
malin scrie: Pescarimea romana o sa aiba in maxim un an ceea ce probabil ca i se potriveste cel mai bine, adica disparitia presei scrise de specialitate.
Eu cred ca in maxim 3-4 ani o sa asistam la disparitia a 75% din presa scrisa si la mutarea ei, care va mai supravietui, in mediul virtual. Cei ce simt nevoia sa comunice niste idei, si-au facut de mult bloguri si alte asemenea.
Nu cred ca pescarilor li se pregateste asta ca o ....pedeapsa, ci este cursul firesc al lucrurilor. E mult mai comod sa-ti citesti presa de pe calculator/tableta decat de pe vreun ziar prafuit de care te impiedici dupa.
Estimez ca deja mai mult de 50% din presa scrisa se face retur. E evident ca taiatul de copaci pentru a fi transformat, in proportie majoritara in maculatura e cat se poate de condamnabil.

Poate ca e trist, dar asta e realitatea.
Fenomenul este evident si in presa de sport, iar acolo se vehiculeaza cu siguranta mai multi bani decat in pescuit.

Parerea mea.....
near the beer

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 10 Ian 2014, 21:15

malin scrie:Nea Fane Popescu sau nea Nicu Selaru?
Amândoi ... și anticipam ca dacă nu ar vrea aceeași plăcintă ar fi cei mai buni prieteni!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 10 Ian 2014, 21:29

lazarini scrie: Bine, sa nu uitam ca acelasi Malin l-a tolerat pe Gerula pe forumul PM numai pentru a injura LRS-ul, dupa ce aici Gerula ii desfiintase o carte scrisa de acesta.
Se pare ca prea multi in ziua de astazi au o coloana vertebrala a carei verticalitate oscileaza intre cea a unui contorsionist si cea a unei rame.
Adica dupa gandirea profund democratica si de o adancime aproape abisala a acestui cetatean de frunte al Banatului, Malin trebuia sa-l urasca pe viata pe Gerula pentru ca i-a criticat o carte. Si mai mult, trebuia sa-l zboare instant de pe forumul ala pentru ca in urma cu cine stie cat timp avusese ceva negativ de zis despre cartea lui.
Din ce pesteri or fi iesind personaje care gandesc in felul asta?

De fapt, o mare parte a problemelor legate de federatie provin exact din implicarea in aceasta tarasenie a tot soiul de pitecantropi, a caror simpla prezenta in dezbatere face imposibila orice discutie rationala.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Ian 2014, 21:31

wadda..he's alive...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 10 Ian 2014, 21:34

Credeam ca tu erai ala care urma sa-si dea foc langa gardul lui Fane la Alba Iulia, sau poate te confund?

Orisicat, e irelevant, in Romania oricine poate lega doua capete de ata face "custom rods" si orice semianalfabet care poate bingani la tastatura isi da cu presupusul despre Federatie, CIPS, AGVPS samd desi el nu-i in stare sa nimereasca nici casele de marcat din supermarket decat ajutat de bodyguarzi.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Ian 2014, 21:38

??? El Com. tu cu cine vorbesti? Ma confunzi ..si eu nu vorbeam despre tine.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

El Comandante
junior
junior

Mesaj de El Comandante » 10 Ian 2014, 21:40

OK, in cazul asta nici eu nu vorbeam despre tine. SUnt multi din Cluj care fac galagie pe subiectul asta, e greu sa mai stii care-i care.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 11 Ian 2014, 04:09

Scrie răspuns