Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
steff
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de steff » 10 Dec 2013, 13:59

prostescule, iar ai fugit de la spital. :lol:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 10 Dec 2013, 16:18

O veste "interesanta" mai ales pentru pescarii de competitie:
http://www.mediafax.ro/social/pescarii- ... a-11752950

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Dec 2013, 16:23

rcorbu scrie:O veste "interesanta" mai ales pentru pescarii de competitie:
http://www.mediafax.ro/social/pescarii- ... a-11752950
e vorba de pescuitul comercial in articolul respectiv … care n-are nimic de-a face cu pescuitul recreativ, cu atat mai mult cu pescarii de competitie.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 10 Dec 2013, 16:25

scuze, oboseala mare ! :mrgreen:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Dec 2013, 18:02

Ca sa revenim la subiect, pentru Campionatul Oficial de Pescuit al FRPS din 2014, iluzionistul Popescu scoate o suma colosala din joben:
Stefan Popescu scrie: Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 9-255.html

Sa o luam ca pe o promisiune sau ca divertisment, musiu Popescu ???
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Dec 2013, 18:46

razvan m. scrie:Ca sa revenim la subiect, pentru Campionatul Oficial de Pescuit al FRPS din 2014, iluzionistul Popescu scoate o suma colosala din joben:
Stefan Popescu scrie: Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 9-255.html

Sa o luam ca pe o promisiune sau ca divertisment, musiu Popescu ???
acelasi divertisment generat in mod special datorita folosiri viitorului in orice actiune pe care "o desfasoara" federatia. daca s-ar discuta la prezent atunci nu ar fi nimic de discutat iar daca se discuta la trecut atunci ies la iveala doar minciuni si procese ... vorba aia - same shit, different day.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 10 Dec 2013, 19:50

Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro
Mitomane ,ai si facut "devizul" , cat iti tragi de acolo ? :lol: :lol: :lol:
Atat ii trebuie pentru organizarea simulacrelor alea pe care le numeste CN, unde fiecare "sportiv" vine cu sculele de pescuit personale , exact ca la cooperativa :lol: :lol: :lol:

Mitomane , care este echipamentul de competitie obligatoriu la fiecare "proba" sportiva de pescuit in parte , stii ? :lol: :lol: :lol:
Vrea sa organizeze CN si el habar n-are care este echipamentul de competitie obligatoriu :lol: :lol: :lol: Ca sa vedeti pana unde ajunge demagogia unui fomist pus pe capatuiala :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Dec 2013, 20:15

Pentru tine, cămașa de forță!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Dec 2013, 20:54

Stefan Popescu scrie: Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro.
Apoi ai convocat adunarea generala pentru dizolvare. Obiectul de activitate a devenit imposibil de realizat. :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Dec 2013, 20:57

apsalba scrie:Stai liniștit mihuță. Ieri s-a judecat repunerea pe rol. Și eu am cerut să se judece în lipsă și am cerut un termen pentru a depune noi probe. Documentele oficiale CIPS.
Si asta cand .. le-ai trimis-ooooo?!!!!!!!!!!!!!

Stefan Popescu
Subiectul mesajului: Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!
MesajScris: Mar Dec 10, 2013 3:57 pm
Neconectat

stress scrie:
Stefan Popescu scrie:
Am solicitat ca această întâlnire să aibă loc până in 20 decembrie!
Nu pot să fac publică corespondența federatiei, dar puteți cere confirmarea de la adresanți.

De ce nu se poate face publica aceasta corespondenta? este pur si simplu o scrisoare oficiala prin care Federatia cere o intalnire la care sa participe cele 3 entitati cu pricina. Ce mare secretomanie este in aceasta invitatie? Sau este trecuta ora si ziua si va este frica sa nu vina si cluburile la aceasta intalnire?

200/10.12.2013

Către,

1. Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România

2. SC RIG SERVICE SA

Stimați domni,

Având în vedere notificarea Federației Internaționale de Pescuit Sportiv în ape dulci (FIPSEd) cu privire la desfășurarea Campionatului Mondial de Pescuit Sportiv la Crap din anul 2014, Federația Română de Pescuit Sportiv vă invită la încheierea unui Protocol de conciliere, pentru a clarifica drepturile de organizare a acestui eveniment sportiv oficial și a face posibilă desfășurarea lui pe teritoriul României.
Propunerea federației pentru a conveni punctele de vedere comune pe marginea acestui protocol, pe care îl atașăm prezentei pentru studiu, este să fie finalizate până pe data de 20 decembrie 2013.
Pentru a oficializa și a da caracter oficial acestei înțelegeri, propunem medierea Ministerului Tineretului și Sportului, ca autoritate a statului abilitată să autorizeze desfășurarea competițiilor sportive oficiale pe teritoriul național.

Primiți salutările noastre cordiale.

PREȘEDINTE

Ștefan Popescu

Raportează acest mesaj

Scrie răspuns