steff scrie:Cine semneaza articolul?
Cine altcineva decat trompeta cooperativei (din cate s-a scris pe aici se pare ca ar avea si o calitate oficiala), maestru Dan Secosan. Imi aduc aminte cum Malin Musatescu se razboia aici pe forum cu Adrian Ionascu pentru lobby-ul pe care acesta din urma il facea lui Nea Fane in paginile AVP pe stil vechi. Vad ca acum nu are nicio greata sa gireze, in calitate de Senior Editor al PPT, o atitudine pe care o condamna frenetic in urma cu ceva timp. La fel si Redactorul Sef Andrei Vladeanu, cel care era gata sa-i desfiinteze astuia cooperativa (avea o hotarare favorabila la instanta de fond), devenit peste noapte avocatul diavolului.
Bine, sa nu uitam ca acelasi Malin l-a tolerat pe Gerula pe forumul PM numai pentru a injura LRS-ul, dupa ce aici Gerula ii desfiintase o carte scrisa de acesta.
Se pare ca prea multi in ziua de astazi au o coloana vertebrala a carei verticalitate oscileaza intre cea a unui contorsionist si cea a unei rame. Si sunt convins ca ne vor mai astepta si alte suprize, vis a vis de atitudinea fata de cooperativa. Pacat.
Desi am constatat o continua scadere calitativa, am perseverat in a achiziona lunar (mai apoi la doua luni si acum cand da Domnu sau sponsorul sa iasa de la tipografie

) tot ce a aparut pe piata de profil, am aproape toate numerele din AVP, PM, PPT si PPS. Pentru a scurta perioada cumparam chiar si trei reviste pe luna - AVP, PM, PPT

Dar in mod clar numarul cu odele aduse cooperativei este ultimul numar de PPT pe care am dat banii. Si la cat de multi cititori le-au ramas, lucrul acesta ar trebui sa-i puna pe ganduri.