discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
miyagi
- veteran

Mi-am propus sa nu mai zambesc cand e vorba de Fane, dar tot imi braconeaza un zambet tamp elucubratiile de care e in stare.
Faneeeeeeeee! Te mananca viermii si ramele mai devreme decat prevede legea.
Sau poate ca nu, din cauza antibioticelor.
-
Adelin
- Moderator

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
razvan m.
- veteran

-
Dumitrescu Iancu scrie:apsalba scrie:S-ar putea să nu se știe!
AGVPSR are o actiune în instanță pentru dizolvare pentru că a organizat CM 2012 fără autorizație.
Și cererea de afiliere a federației este pe ordinea de zi de la Congresul din 2014.
Pana se finalizeaza actiunea in instanta, trece Congresul...Iar ordinea de zi se va respecta, probabil, in aprilie 2014, dar decizia conteaza, nu?
Pana una alta, al treilea proces facut de Popescu pentru dizolvarea AGVPS (

) s-a amanat pe 3 februarie 2014... Dupa parerea mea, procesul nu se va termina
definitiv mai devreme de finele anului 2015 sau chiar 2016.
http://portal.just.ro/300/SitePages/Dos ... d_inst=300
Deci pentru congresul FIPS/CIPS din aprilie tre sa scoti altceva din joben, Popescule. Poate ceva adrese MTS in care sa zica cum zici tu... poate o decizie a Curtii Constitutionale care spune ca AGVPS e asociatie numai de vanatori... stii tu mai bine, prostii dintr-astea de-ale tale !!!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
apsalba
- veteran

Stai liniștit mihuță. Ieri s-a judecat repunerea pe rol. Și eu am cerut să se judece în lipsă și am cerut un termen pentru a depune noi probe. Documentele oficiale CIPS.
-
apsalba
- veteran

PS Ce nu știi tu despre Congresul CIPS este o chestiune pe care AGVPSR a băgat-o adânc în sertare și anume răspunsul la solicitarea AGVPSR de a se pronunța cu privire la afilierea federației. Îți spun eu ce conține, ca să nu fi chinuit de curiozitate. CIPS a spus că cererea de afiliere a federației și dezafiliere AGVPSR este pe ordinea de zi a Congresului și că decizia acestuia va ține cont de punctul de vedere al MTS. Mulțumit?
-
semlecangheorghe
- veteran

Doamne da sa gaseasca chevron-ul gaze de sist sub federatia ta ..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Mister Fisherman
- veteran

Mitomane , iar ai venit aici cu ineptiile tale ?
Ai mai intentat trei procese de dizolvare AGVPS si ti-ai luat prin gura , nu te-ai saturat pana acum ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
razvan m.
- veteran

-
apsalba scrie: PS Ce nu știi tu despre Congresul CIPS este o chestiune pe care AGVPSR a băgat-o adânc în sertare și anume răspunsul la solicitarea AGVPSR de a se pronunța cu privire la afilierea federației. Îți spun eu ce conține, ca să nu fi chinuit de curiozitate. CIPS a spus că cererea de afiliere a federației și dezafiliere AGVPSR este pe ordinea de zi a Congresului și că decizia acestuia va ține cont de punctul de vedere al MTS. Mulțumit?
Inseamna ca si la CIPS e ca la voi la FRPS: executivul stie deja cum vor vota toti membri (de pe cele cinci continente) in adunarea generala din aprilie 2014. Iar adunarea generala este... asa... mai mult o formalitate, un prilej pentru ca oamenii sa se mai vada, sa socializeze, sa mai manance un mic si sa mai bea o bere, eventual sa mai f..ta ceva (aceia care nu au baut apa poluata cu antibaby)...
Ce-ti mai place sa o freci in visare...

Lasa ca vine ea, primavara si sa vezi ce trist vei fi !!!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Adelin
- Moderator

Lasati-l pe mosh' Rigevidon sa viseze erectii, nu vad nimic rău in asta...toti o sa ajungem bătrâni, sau aproape toti.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB