Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2014, 13:00

Tavi scrie:Cum adica_care e problema? E cel mai rau lucru care se poate intampla pescarului roman.
Eu unul sunt efectiv distrus de cand a inceput acest ritual de imperechere, nu mai dorm noaptea, am atacuri de panica...imi pare rau, nu mai pot scrie, ma pufneste (iarasi) plansul. :D

Da', pa linga tot felul de ''papagali' care zic ca lucreaza pentru pescari ,o mai aparut un fel de ''paun papagal',croit dupa acelasi calapod cu ''ordinary parrot''numa'ca mai flamind...si apoi sa te tii cand o sa inceapa sa-si imparta ''cascavalul..''.Si o ajuns in situatia asta ,pentru ca orgolii autococtzate in turnuri de fildes or zis ca ei''is baietzi mari'' si ''stiu sa treaca singuri strada'',si acuma vrind nevrind stau la masa verde tocmai cu cel care a profitat de orgolilul lor..

Si da,pescarii internauti pentru care drilul cu cun peste de 2 kile e provocarea suprema,nu mai pot dormi noaptea din cauza asta....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Ian 2014, 13:31

Gigi, daca prin "pescarul roman" te referi la majoritatea pescarilor, cu parere de rau iti spun ca-i doare la 5 metri de varful unditei de concursuri, campionate, AGVPS, FRPS, FIPS, de forumuri, etc.
Pescarul roman vrea sa pescuiasca ieftin si sa pape peste si niste baieti destepti fac un ban din asta. Pana acum s-au luptat, acum pun de-o imperechere, din pacate asta nu schimba cu nimic "the big picture".
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2014, 13:45

Pana acum s-au luptat, acum pun de-o imperechere, din pacate asta nu schimba cu nimic "the big picture".
Eu cred ca o sa schimbe in si mai rau "the big picture"...

Si nu-i vorba de ''imperechere'',termenul nu-i corect..Ca la o ''imperechere''e atractie din ambele sensuri..e mai curind un viol,si asta pentru ca victima o fost prea increzatoare in ''nurii'' ei...

Pa linga ca nu o facut nimic contra lui Popescu',acuma o facut greseala sa intre-n jocul lui,incercind proiectul ala de lege care sa o declare structura sportiva.Noh,cumva ,in felul asta o intrat in jocul lui Popescu si o recunoscut indirect ca pescuitul e sport,victorie imediat trambitzata inclusiv pe facebook de simpatizantii federali..Si cum legea vorbeste de ''pescuit recreativ-sportiv,nu mai decit un pas mic pentru federatie,enorm pentru ''pescuime'' :lol: :lol: ,si gata, tot ce misca legat de pescuit o sa plateasca pesches federatiei..Si atunciin loc de un drac lenes,si cu burta mare,o sa mai fie inca unul hamesit si costeliv,gata sa se infrupte..o sa vezi..Mai ramine sa vedem cu legea aia a descentralizarii.si apoi sa vezi ce ''roz ''o sa fie .."the big picture"
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Ian 2014, 13:49

Maline, te-as ruga sa ne explici ceea ce pentru unii dintre noi reprezinta o fractura de logica in discursul profederatie.

Ni se tot spune ca Popescu este pe cai mari in tara, din punct de vedere al legii sportului, singurul care e recunoscut de statul roman si de aceea urmeaza a fi admis in aprilie in FIPS/CIPS, iar AGVPS va fi exclus. Ni se tot inoculeaza ideea ca jocurile lui Popescu sunt facute deja facute pe acolo pe la FIPS/CIPS.
Acest fapt rezulta, zice-se, si din aceea ca FIPS-ul a cerut acordul Federatiei pentru a tine Campionatul Mondial de Crap in Romania.

Ma intreb, atunci, daca AGVPS-ul urmeaza a fi exclus in aprilie si FRPS admisa, de ce a mai cerut FIPS-ul un acord intre cele doua entitati pana cel tarziu in 15 ianuarie ? De ce nu organizeaza Campionatul mondial direct cu Federatia si de ce mai are nevoie de AGVPS, daca oricum il va exclude in aprilie ?

Cred ca jocurile lui Popescu nu sunt deloc facute si ca admiterea in FIPS/CIPS inca se joaca. Ea va fi decisa sau respinsa de adunarea generala in aprilie, prin votul tuturor membrilor.
Ca dovada ca conducere executiva nu decide si nu stie inca ce va fi, sta si nevoia acelui acord, intre membru si pretendent.

Dar din acest incident s-a nascut oportunitatea unei noi incercari de manipulare. Inscrieti-va repede in FRPS, ca AGVPS se retrage din pescuitul competitional si de la FIPS, iar voi veti ramane pe dinafara.
In realitate nu e vorba decat despre o alta tentativa de a atrage cluburile in federatie, cluburi fara de care nu se vor putea tine campionate reali, ci cel mult paranghelii de tot rasu/plansu ca cele de anul acesta. De fapt asta e miza campaniei de presa din aceste zile.

Oamenii cu scaun la cap vor mai avea rabdare pana in 5 aprilie 2014 si nu se vor pripi sa se imbarce in arca popesciana !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

WBF
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRP

Mesaj de WBF » 12 Ian 2014, 18:18

Si dupa 5 aprilie ce faci Mihuta?

In 5 aprilie o sa se primeasca cel mai probabil un raspuns politicos in coada de peste.
Asta daca la discutia de peste cateva zile dintre Selaru si Fane nu se ajunge la o concluzie.
Si cred ca se va ajunge.

Si hai nu jignim gramul de bun simt si ratiune, FIPS are un membru cu probleme majore la el acasa.
Care trebuia sa organizeze un CM.
Pe care nu poate pentru ca legal e in pom.
Decenta lumii civilizate spune ca lasi entitatea cu probleme sa incerce sa si le rezolve, nu-ti bagi nasul in treburi domestice care nu te privesc.
Incercarea AGVPS de a rezolva treaba s-a tradus printr-o soparla legislativa la pachet cu alta fosila, ACR, la care a luat un flit monumental. Dupa care s-au dezumflat, dupa care panic panica, panica...... Apoi intelegeri cu Fane.

Personal sunt de parerea lui Malin.
Dar nah, ce pla stiu eu?
Sau ....

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 12 Ian 2014, 20:21

Presedinte: Gabriel Ignat
Secretar: George Rujan
Subcomisie crap: Andrei Vladeanu
Subcomisie stationar: Petru Diaconita
Subcomisie rapitori: Valentin Stratonov
Subcomisie Copii si Juniori: Razvan Florea;
Subcomisie pescuit marin: Ionel Balan
Subcomisie pescuit feminin: Lavinia Ghedan

Imagine
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 12 Ian 2014, 20:29

oare mosu stie ca vb urat ??
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2014, 21:14

Pai Vali a revenit, ca era plecat din Federatie, sau e lista cu sefii neactualizata?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Ian 2014, 21:35

Poate ne spune Vali, cum sta treaba.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 12 Ian 2014, 21:47

Adlin, Vali are o demisie din federatie perfect valabila, oricat ar incerca Fane sa o dea cotita sau sa rujeze porcul.
IMHO.

Nu fac eu pe avocatul nimanui, dar Vali a venit la rugamintea mea, sambata, la Alba.
Unde a spus destul de clar ca el are o demisie perfect valabila si nu se baga in kkt ca il mananca porcii.
Am pus amandoi intrebari pertinente si am primit raspunsuri evazive. Maxim.
Chestii de gen buget, finantare, cati sportivi si cate cluburi, relatie cips/fips, viziune, etc.
M-am coafat maxim cand am auzit aceeasi poveste cu lipsa de distinctie intre recreativ si sportiv.
Pentru ca din seria permiselor si pentru ca ANPA naspa.

Am mai asistat la un episod, un interviu pentru ceva revista+radio in care nu-si reprosa nimic. Da nimic.
Omuletu de-i lua interviul era oripilat la final. Omuletu era crapar de competitie, realizator de emisiuni radio si tv.

Noi ne-am tirat repede de acolo, am mers doar sa vedem whatsup, n-am mai stat la dansul miresei ca nu avea sens.

Fiind pragmatic am ales sa nu ma inregimentez.
Inital anul trecut am zis ca-mi fac mana si anul asta sa ma bag la tot ce misca open. Mda....

Intre periatul lui Fane si aroganta de super kkt tip "noi suntem miezul din Fanta" din LRS am ales sa iau o distanta fata de ambele tabere.

Nu discutam de mizeria de AGVPS acum ca la capitolul criptocomunisti am curu' plin.

Strict legal, Fane e pe cai mari.
Ca va place sau nu.
Undeva, cumva, indiferenta voasta a fost herghelia de unde si-a procurat Fane caii.
Daca si-ar fi tinut fleanca si daca nu si-ar fi ridicat cam pe toata lumea in cap era ok.
Nu mai pun la socoteala minciunile.

Apropos, LRS e ok nea Dinu? Respira?
Neumarkt ok?

ulk, ai numarul lui de telfon, iamsuna, sau danun bip

Scrie răspuns