StefanDinu scrie:Bine sanatos, nea ... cum ti-o zice. Se putea si mai bine dar totul e de **** zilelea astea.WBF scrie:Apropos, LRS e ok nea Dinu? Respira?
Neumarkt ok?
Pupic
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
StefanDinu scrie:Bine sanatos, nea ... cum ti-o zice. Se putea si mai bine dar totul e de **** zilelea astea.WBF scrie:Apropos, LRS e ok nea Dinu? Respira?
Neumarkt ok?
Sa le zic ca ai întrebat de ei ?WBF scrie:StefanDinu scrie:Bine sanatos, nea ... cum ti-o zice. Se putea si mai bine dar totul e de **** zilelea astea.WBF scrie:Apropos, LRS e ok nea Dinu? Respira?
Neumarkt ok?
Pupic
toteu scrie:Daca tot ti-ai cumparat praf de mers , fa ce trebuia cu el. Eu sunt in master si poate salupa ta de n cai, cu care te dadeai in casa ta ma lasa rece ca si tine. Plimba ursul si veziti de Fanel . O sa faca niste concursuri la cacastoare . Poate ai curaj sa te inscrii si sa concurezi contra a doua , trei domnite . Fire intinse , domnule WBF .
Gnomule, nu știu cu cine te lingi tu pe gingii dar în mod clar nu ești pe gustul meu ... asa ca păstrează pentru tovarășii tai saluturile astea.WBF scrie:Nope zmeule
Ramanem cu pupic pentru tine si poti sa ne povestesti diverse in 3 luni , ok?
Jur ca daca m-am inselat o sa ai parte de un festival de mea culpa , scuze si cenusa in cap
In caz contrar, n-am nici o asteptare. Ramane cum am stabilit, ok?
Open-ul 2013 s-a remarcat în primul și în primul rând printr-o participare redusă la un minim istoric. Practic, cu excepția primei etape, la niciuna din celelalte nu s-au întrunit condițiile de participare conf.regulamentului (20 de inscriși cu taxa achitată cu 5 zile înainte de concurs), acestea ținându-se datorită eforturilor unor oameni inimoși sau derogării de la regulament când la Mânjești am fost doar 17 'plăieși'.
Iar dacă ne uităm în clasament dezastrul este complet: din 70 de clasificați, avem doar 5 (cinci) concurenți care au participat la toate etapele, încă 4 (patru) cu patru participări și 9 (nouă) cu trei participări. Am luat doar aceste cifre ptr că, conform regulamentului, pot promova doar cei cu minim 3 concursuri. Cu alte cuvinte, openul din 2013 s-a jucat între 5+4+9=18 concurenți, din care promovează 12. Nu mi se pare o bază sănătoasă de selecție ptr un MASTER și așa destul de diluat.