discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anem
- veteran

Vali Bonto scrie:Va salut pe toti si bine v-am gasit...
Intru direct in subiect...
La Congresul CIPS-FIPS de la Roma,din aprilie 2011, s-a discutat si acest aspect legat de aparitia "federatiei".
Tocmai pentru a preintimpina dezinformari de genul celei de azi,AGVPS a primit un ATESTAT de recunoastere internationala care poate fi vizualizat in link-ul urmator :
http://www.agvps.ro/images/informari/informari_56.pdf
Chiar credeti ca CIPS se joaca de-a alba-neagra...??

bine ai venit ...
merci de document, a mai fost prezentat acum cateva zeci de pagini dar oricum fane o tine pe a lui ...
aia de la CIPS sunt niste dobitoci pentru el ... stie el mai bine cum sta treaba cu legile

... si daca nu ii dau dreptate, atunci trece pe amenintari si procese ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Bass Assassin
- senior

Salut Vali , bine ai venit
Escrocul crede ca pacaleste lumea cu vrajeala lui expirata
-
Vali Bonto
- utilizator nou

anem scrie:bine ai venit ...
merci de document, a mai fost prezentat acum cateva zeci de pagini dar oricum fane o tine pe a lui ...
aia de la CIPS sunt niste dobitoci pentru el ... stie el mai bine cum sta treaba cu legile

... si daca nu ii dau dreptate, atunci trece pe amenintari si procese ...
Pai atunci o sa-l rugam sa ne posteze raspunsul CIPS prin care acesta recunoaste oficial federatia...

-
melculbeat
- veteran

Nemernic scrie:Bass Assassin scrie:Nemernic , tu chiar crezi in minciunile escocului ? Stii treaba cu lupu si naravul ?
Eu nu cred in nimic fara sa vad acel lucru.....dar ma intreb, cu toti dusmanii cu ochii pe el, ar putea "misca" ceva ?
Si va mai intreb inca un lucru, dintre toti pescarii de competitii (am vazut la Open-uri ca ar putea atinge lejer cifra de 90), cati % NU vor participa la concursurile organizate de Fanica asta..Popescu, dracu' sa-l cante cum l-o chema ?!
pai, in primul rind, citeste ce abereaza hahalera vis-a-vis de participarea la concursurile lui, respectiv obligativitatea asocierii intr-un club si toate formalitatile pe care le indeplinesc sportivii care apartin de alte federatii serioase. sa vedem, ti-ar mai fi asa usor sa participi. in al doilea rind, care dracului de concursuri, ca de un an si ceva isi da cu caramida-n piept ca face si drege si el nu a fost in stare sa prezinte un amarit de calendar competitional, macar o schita a ceea ce trebuie sa urmeze.
si nu in ultimul rind, si pe mircea sandu au stat toti cu ochii gramada si ar fi vrut multi sa-l popeasca si uite ca abia dupa 20 de ani incepe sa rasufle cite ceva. sau crezi ca escrocu', odata instalat la borcanu' cu miere, o sa-si schimbe naravul?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
razvan m.
- veteran

-
Cel mai probabil raspunsul federatiei internationale a fost ceva de genul "
va felicitam ca v-ati infiintat si va invitam sa depuneti cererea de aderare insotitat de intreaga documentatie necesara la secretariatul general spre a fi luata in discutia adunarii generale."
De aici Popescu a inteles ca aproape ca a aderat !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
melculbeat
- veteran

razvan m. scrie:Cel mai probabil raspunsul federatiei internationale a fost ceva de genul "
va felicitam ca v-ati infiintat si va invitam sa depuneti cererea de aderare insotitat de intreaga documentatie necesara la secretariatul general spre a fi luata in discutia adunarii generale."

plm, nu mai imi place de el, incepe sa-si piarda din consecventa. in locul lui, dupa succesul pe care l-a avut cu frpsbvhfxcejfyyyy sau cum dracu' se prescurteaza, eu mi-as fi facut si federatie internationala si intii as fi amenintat pe la cips-fips, dupa care ii dadeam in judecata si ceream dizolvarea lor.

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
cezar.ch
- veteran

razvan m. scrie:Cel mai probabil raspunsul federatiei internationale a fost ceva de genul "

Pai tot asa mi-ar fi raspuns si mie aia de la SG NATO, dupa ce+i notificam ca mi+am luat prastie de nadit !

-
Bass Assassin
- senior

Crezi ca nu este in stare de asa ceva , stai sa vezi ce face cand ii dau aia "eject"

-
anem
- veteran

Vali Bonto scrie:
Pai atunci o sa-l rugam sa ne posteze raspunsul CIPS prin care acesta recunoaste oficial federatia...

pai cateva mesaje in urma ii ceream asta :
anem scrie:pai zi care a fost raspunsul ca la felul in care interpretezi tu lucrurile aia puteau zice orice ca oricum tu stii mai bine ...
si mai zi-ne de ce ti-au cerut doumentele ... vor sa te interneze sau se te incatuseze?
evident ca cei de la CIPS-FIPS i-au raspuns probabil ceea ce a scris razvan m. :
razvan m. scrie:Cel mai probabil raspunsul federatiei internationale a fost ceva de genul "va felicitam ca v-ati infiintat si va invitam sa depuneti cererea de aderare insotitat de intreaga documentatie necesara la secretariatul general spre a fi luata in discutia adunarii generale."
de unde bineinteles ca Fane a inteles ceea ce a vrut ... ca de obicei

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
melculbeat
- veteran