CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 23 Noi 2011, 17:39

Vali Bonto scrie:Va salut pe toti si bine v-am gasit... :D

Intru direct in subiect...
La Congresul CIPS-FIPS de la Roma,din aprilie 2011, s-a discutat si acest aspect legat de aparitia "federatiei".
Tocmai pentru a preintimpina dezinformari de genul celei de azi,AGVPS a primit un ATESTAT de recunoastere internationala care poate fi vizualizat in link-ul urmator : http://www.agvps.ro/images/informari/informari_56.pdf
Chiar credeti ca CIPS se joaca de-a alba-neagra...?? :roll:
bine ai venit ...

merci de document, a mai fost prezentat acum cateva zeci de pagini dar oricum fane o tine pe a lui ...

aia de la CIPS sunt niste dobitoci pentru el ... stie el mai bine cum sta treaba cu legile :lol: :lol: :lol: ... si daca nu ii dau dreptate, atunci trece pe amenintari si procese ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 17:43

Salut Vali , bine ai venit

Escrocul crede ca pacaleste lumea cu vrajeala lui expirata

Vali Bonto
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Vali Bonto » 23 Noi 2011, 17:45

anem scrie:bine ai venit ...

merci de document, a mai fost prezentat acum cateva zeci de pagini dar oricum fane o tine pe a lui ...

aia de la CIPS sunt niste dobitoci pentru el ... stie el mai bine cum sta treaba cu legile :lol: :lol: :lol: ... si daca nu ii dau dreptate, atunci trece pe amenintari si procese ...
Pai atunci o sa-l rugam sa ne posteze raspunsul CIPS prin care acesta recunoaste oficial federatia... :idea:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Noi 2011, 17:53

Nemernic scrie:
Bass Assassin scrie:Nemernic , tu chiar crezi in minciunile escocului ? Stii treaba cu lupu si naravul ?

Eu nu cred in nimic fara sa vad acel lucru.....dar ma intreb, cu toti dusmanii cu ochii pe el, ar putea "misca" ceva ?
Si va mai intreb inca un lucru, dintre toti pescarii de competitii (am vazut la Open-uri ca ar putea atinge lejer cifra de 90), cati % NU vor participa la concursurile organizate de Fanica asta..Popescu, dracu' sa-l cante cum l-o chema ?!
pai, in primul rind, citeste ce abereaza hahalera vis-a-vis de participarea la concursurile lui, respectiv obligativitatea asocierii intr-un club si toate formalitatile pe care le indeplinesc sportivii care apartin de alte federatii serioase. sa vedem, ti-ar mai fi asa usor sa participi. in al doilea rind, care dracului de concursuri, ca de un an si ceva isi da cu caramida-n piept ca face si drege si el nu a fost in stare sa prezinte un amarit de calendar competitional, macar o schita a ceea ce trebuie sa urmeze.
si nu in ultimul rind, si pe mircea sandu au stat toti cu ochii gramada si ar fi vrut multi sa-l popeasca si uite ca abia dupa 20 de ani incepe sa rasufle cite ceva. sau crezi ca escrocu', odata instalat la borcanu' cu miere, o sa-si schimbe naravul?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Noi 2011, 17:54

Cel mai probabil raspunsul federatiei internationale a fost ceva de genul "va felicitam ca v-ati infiintat si va invitam sa depuneti cererea de aderare insotitat de intreaga documentatie necesara la secretariatul general spre a fi luata in discutia adunarii generale."

De aici Popescu a inteles ca aproape ca a aderat ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Noi 2011, 17:56

razvan m. scrie:Cel mai probabil raspunsul federatiei internationale a fost ceva de genul "va felicitam ca v-ati infiintat si va invitam sa depuneti cererea de aderare insotitat de intreaga documentatie necesara la secretariatul general spre a fi luata in discutia adunarii generale."

plm, nu mai imi place de el, incepe sa-si piarda din consecventa. in locul lui, dupa succesul pe care l-a avut cu frpsbvhfxcejfyyyy sau cum dracu' se prescurteaza, eu mi-as fi facut si federatie internationala si intii as fi amenintat pe la cips-fips, dupa care ii dadeam in judecata si ceream dizolvarea lor. :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 23 Noi 2011, 18:01

razvan m. scrie:Cel mai probabil raspunsul federatiei internationale a fost ceva de genul "va felicitam ca v-ati infiintat si va invitam sa depuneti cererea de aderare insotitat de intreaga documentatie necesara la secretariatul general spre a fi luata in discutia adunarii generale."

Pai tot asa mi-ar fi raspuns si mie aia de la SG NATO, dupa ce+i notificam ca mi+am luat prastie de nadit ! :D :D :D

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 18:01

melculbeat scrie:plm, nu mai imi place de el, incepe sa-si piarda din consecventa. in locul lui, dupa succesul pe care l-a avut cu frpsbvhfxcejfyyyy sau cum dracu' se prescurteaza, eu mi-as fi facut si federatie internationala si intii as fi amenintat pe la cips-fips, dupa care ii dadeam in judecata si ceream dizolvarea lor. :lol: :lol: :lol:
Crezi ca nu este in stare de asa ceva , stai sa vezi ce face cand ii dau aia "eject" :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 23 Noi 2011, 18:03

Vali Bonto scrie:
Pai atunci o sa-l rugam sa ne posteze raspunsul CIPS prin care acesta recunoaste oficial federatia... :idea:
pai cateva mesaje in urma ii ceream asta :
anem scrie:pai zi care a fost raspunsul ca la felul in care interpretezi tu lucrurile aia puteau zice orice ca oricum tu stii mai bine ...

si mai zi-ne de ce ti-au cerut doumentele ... vor sa te interneze sau se te incatuseze?
evident ca cei de la CIPS-FIPS i-au raspuns probabil ceea ce a scris razvan m. :
de unde bineinteles ca Fane a inteles ceea ce a vrut ... ca de obicei :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Noi 2011, 18:03

abia astept, ca asta cu federatia de alba s-a cam racit :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns