CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bass Assassin
- senior
- Bass Assassin
- senior
Vor sa urineze pe tine si pe federatia ta , din acesta cauza te asteapa la ei cu documenteleschizo scrie:Corect. Mai ales ca azi am primit raspunsul de la CIPS si ne asteapta cu documentele. Pescuitul sportiv are acum capitala la Alba Iulia. Targurile de fete o sa le faca altii.

Si mai usor cu minciunile pe aici !
Pai daca ti-au cerut documente inseamna ca treaba e ca si rezolvata. Poate daca faceai notificarea pe un ton putin mai aspru, nici nu mai indrazneau sa le ceara, te primeau direct. Dar noa, e bine si asa !
Poti pune sampania la rece, ca esti ca primit ! De-acum aderarea la Fips&Cips a devenit o simpla formalitate !

PS Io ti-am spus ca n-ai nevoie de c.i.s. dar nu m-ai ascultat. A trebuit sa te convingi pe propria-ti piele !
Poti pune sampania la rece, ca esti ca primit ! De-acum aderarea la Fips&Cips a devenit o simpla formalitate !

PS Io ti-am spus ca n-ai nevoie de c.i.s. dar nu m-ai ascultat. A trebuit sa te convingi pe propria-ti piele !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
pai zi care a fost raspunsul ca la felul in care interpretezi tu lucrurile aia puteau zice orice ca oricum tu stii mai bine ...apsalba scrie:Corect. Mai ales ca azi am primit raspunsul de la CIPS si ne asteapta cu documentele. Pescuitul sportiv are acum capitala la Alba Iulia. Targurile de fete o sa le faca altii.
si mai zi-ne de ce ti-au cerut doumentele ... vor sa te interneze sau se te incatuseze?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
buna ziua. Am intrat doar de control pe aci si vreau sa va spun ca sunt profund dezamagit de lipsa subiectelor de genul "ferma de rame" .
Am rugamintea sa va reveniti in simtiri si sa continuam discutia pe nota inceputa atunci.
Multumesc.
Am rugamintea sa va reveniti in simtiri si sa continuam discutia pe nota inceputa atunci.
Multumesc.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
mah copitat cu strungareata...tu, tocmai asta nu ai inteles. ca noi astia care fuseram pe la CN de spinning, putem sa facem concursuri si sa le numim tabera de fete, tirg de fete, iescursie de cercetasi, ceai dansant...si lista poate continua. tot concursurile noastre vor fi mai misto si mai disputate, pe cind adunatura pe care o vei forma tu, va avea pooola sanse sa urce pe vreun podium la vreo competitie internationala.apsalba scrie:Corect. Mai ales ca azi am primit raspunsul de la CIPS si ne asteapta cu documentele. Pescuitul sportiv are acum capitala la Alba Iulia. Targurile de fete o sa le faca altii.
deci, nu-ti face tu griji de cine o sa faca tirguri de fete.
auoleuuuuuuu, iera sa uit...pune-ne si noua o scanare cu raspunsul celor de la CIPS. sa nu zici ca nu-l ai

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran