CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Noi 2011, 13:48

Corect. Mai ales ca azi am primit raspunsul de la CIPS si ne asteapta cu documentele. Pescuitul sportiv are acum capitala la Alba Iulia. Targurile de fete o sa le faca altii.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 13:48

N-ai citit ca i-au tras aia de la CIPS-FIPS prin gura si acum vrea si de la noi ? :lol: :lol: :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 23 Noi 2011, 13:50

apsalba scrie:Corect. Mai ales ca azi am primit raspunsul de la CIPS si ne asteapta cu documentele. Pescuitul sportiv are acum capitala la Alba Iulia. Targurile de fete o sa le faca altii.
Poi fugi repede si dule. Poate aflam de la ei ce ascunzi tu in acte. :wink:

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 13:53

schizo scrie:Corect. Mai ales ca azi am primit raspunsul de la CIPS si ne asteapta cu documentele. Pescuitul sportiv are acum capitala la Alba Iulia. Targurile de fete o sa le faca altii.
Vor sa urineze pe tine si pe federatia ta , din acesta cauza te asteapa la ei cu documentele :lol: :lol: :lol:

Si mai usor cu minciunile pe aici !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Noi 2011, 14:32

Pai daca ti-au cerut documente inseamna ca treaba e ca si rezolvata. Poate daca faceai notificarea pe un ton putin mai aspru, nici nu mai indrazneau sa le ceara, te primeau direct. Dar noa, e bine si asa !
Poti pune sampania la rece, ca esti ca primit ! De-acum aderarea la Fips&Cips a devenit o simpla formalitate ! :lol: :lol: :lol:

PS Io ti-am spus ca n-ai nevoie de c.i.s. dar nu m-ai ascultat. A trebuit sa te convingi pe propria-ti piele ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 23 Noi 2011, 14:43

apsalba scrie:Corect. Mai ales ca azi am primit raspunsul de la CIPS si ne asteapta cu documentele. Pescuitul sportiv are acum capitala la Alba Iulia. Targurile de fete o sa le faca altii.
pai zi care a fost raspunsul ca la felul in care interpretezi tu lucrurile aia puteau zice orice ca oricum tu stii mai bine ...

si mai zi-ne de ce ti-au cerut doumentele ... vor sa te interneze sau se te incatuseze?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Noi 2011, 15:09

buna ziua. Am intrat doar de control pe aci si vreau sa va spun ca sunt profund dezamagit de lipsa subiectelor de genul "ferma de rame" .
Am rugamintea sa va reveniti in simtiri si sa continuam discutia pe nota inceputa atunci.
Multumesc.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Noi 2011, 15:44

mah copitat cu strungareata...tu, tocmai asta nu ai inteles. ca noi astia care fuseram pe la CN de spinning, putem sa facem concursuri si sa le numim tabera de fete, tirg de fete, iescursie de cercetasi, ceai dansant...si lista poate continua. tot concursurile noastre vor fi mai misto si mai disputate, pe cind adunatura pe care o vei forma tu, va avea pooola sanse sa urce pe vreun podium la vreo competitie internationala.
deci, nu-ti face tu griji de cine o sa faca tirguri de fete.
auoleuuuuuuu, iera sa uit...pune-ne si noua o scanare cu raspunsul celor de la CIPS. sa nu zici ca nu-l ai :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Noi 2011, 15:49

N-am nimic cu nimeni :lol: :lol: :lol: .....dar daca Popescu asta, sau cum l-o chema, are dreptate ? Oare....peste ceva timp, nu stiu... sa zicem un an de zile, veti fi de aceeasi tabara ? Intreb si eu.....nah :P
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Noi 2011, 15:51

mah, aici nu e vorba de dreptate. e vorba ca omul pe unde a fost a facut prapad, numai inselaciuni si escrocherii. cu toata dreptatea din lume, te-ai lasa condus de asemenea specimen?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns