CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Noi 2011, 15:54

semlecangheorghe scrie: Afacere pentru toata lumea???Fire-ati al naibii cu excavatoarele si cu exploatarile voastre..Asa afacere sa fie pentru voi ,cum sint balastierele pentru Mures,asa sa va ajute cel de sus..
Gheorghe :lol: ....e simplu, ma :D ... daca nu e balast... nu e beton....daca nu e beton... nu e fundatie...daca nu e fundatie...nu e casa.....daca nu e casa n-o sa ai tu de munca :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Noi 2011, 15:56

melculbeat scrie:mah, aici nu e vorba de dreptate. e vorba ca omul pe unde a fost a facut prapad, numai inselaciuni si escrocherii. cu toata dreptatea din lume, te-ai lasa condus de asemenea specimen?
nu stiu ce sa-ti raspund...... va tot citesc topicul deschis vis-a-vis de Popescu asta.... Acum, daca stau bine sa ma gandesc.... cu toti "dusmanii" care-i are, oare :!: poate sa faca vreo magarie ? ... Eu m-as risca si as raspunde : NU .... Voi ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 23 Noi 2011, 16:10

Eu voi muri cu el de gat. Adica ce vreti sa insinuati ca gata! trebuie s-o ardem aiurea daca Fane isi ia actele.
Clubul meu atata timp cat voi fi factor de conducere va paticipa la concursurile Melcului decat sa se lase si fu.ut si cu banii luati.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 16:11

Nemernic , tu chiar crezi in minciunile escocului ? Stii treaba cu lupu si naravul ?

MuskMd ,daca tot esti interesat de subiect ,de ce nu deschizi un topic nou : FRPS ferma de rame ,lipitori , libelule , coropisnite ,viermusi , larve de chironomus etc ?
:lol: :lol: :lol:

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 16:15

Miyagi , te cred om in toata firea , ce acte sa dobandeasca escrocul asta ?

Nu vezi ca arunca fumigene sa vada daca il ardem in gura sau nu !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Noi 2011, 16:16

Bass Assassin scrie:Nemernic , tu chiar crezi in minciunile escocului ? Stii treaba cu lupu si naravul ?

Eu nu cred in nimic fara sa vad acel lucru.....dar ma intreb, cu toti dusmanii cu ochii pe el, ar putea "misca" ceva ?
Si va mai intreb inca un lucru, dintre toti pescarii de competitii (am vazut la Open-uri ca ar putea atinge lejer cifra de 90), cati % NU vor participa la concursurile organizate de Fanica asta..Popescu, dracu' sa-l cante cum l-o chema ?!

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 16:28

Nemernic ,se pare ca noi am scris degeaba aici sau n-ai citit bine, pe el nu-l intereseaza pescuitul , este interesat doar de banii care se pot scoate de pe urma competitiilor !
Si daca se poate si din pescuitul recreativ(hobby) , si mai bine si la vara cald ...

Si ce sa faca particiantii de la competitiile lui , sa dea banul si sa "planga" pe forumuri dupa , ca... de calificat si reprezentat in competiile internationale ... astea sunt doar minciunile escrocului

Acum te intreb eu pe tine , tu in conditiile de fata ,ai participa la competitiile organizate de escroc ?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 23 Noi 2011, 16:34

Da ma , te cheama si pe tine cu actele ca pe.... mircea sanducu, el a dus 1000 pagini, tu cate ai ???????

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 23 Noi 2011, 16:34

Nemernic scrie:
Bass Assassin scrie:Nemernic , tu chiar crezi in minciunile escocului ? Stii treaba cu lupu si naravul ?

Eu nu cred in nimic fara sa vad acel lucru.....dar ma intreb, cu toti dusmanii cu ochii pe el, ar putea "misca" ceva ?
Si va mai intreb inca un lucru, dintre toti pescarii de competitii (am vazut la Open-uri ca ar putea atinge lejer cifra de 90), cati % NU vor participa la concursurile organizate de Fanica asta..Popescu, dracu' sa-l cante cum l-o chema ?!
Dom'le, sa stam stramb si sa judecam drept :

- popescu a facut o federatie, cu act constitutiv si statut. A obtinut inregistrarea federatiei in registrul de la judecatoria teritoriala! ATAT !
Este ca orice asociatie, fundatie, sindicat etc = inregistrata la Tribunal.
Adica are ceea ce au si AGVPS, LRS, LRC, APCR, alte zeci de asociatii si cluburi.
- tot el, a instiintat CIPS ca s-a constituit. Oamenii aia au cerut documente, ca sa vada despre ce e vorba. Simplu !

Daca era altceva, documentul era de mult scanat si afisat pe toate forumurile.

Ca popescu vede asta ca pe o victorie, e treaba lui !
Sa intelegem ce se intampla, ei bine, asta-i treaba noastra ! :wink:

E ca si cand eu imi cumpar o prastie de nadit si notific Secretariatul General NATO asupra acestei achizitii !
Oamenii aia imi vor raspunde OK, am luat nota, trimiteti documentatia tehnica (instructiuni de utilizare, specificatii tehnice, cadenta etc) sa le studiem, mai ales sub aspectul posibilitatii inlocuirii bulgarasilor de nada cu bile de plutoniu :D .
Cam asta a facut popescu !

Vali Bonto
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Vali Bonto » 23 Noi 2011, 17:33

Va salut pe toti si bine v-am gasit... :D

Intru direct in subiect...
La Congresul CIPS-FIPS de la Roma,din aprilie 2011, s-a discutat si acest aspect legat de aparitia "federatiei".
Tocmai pentru a preintimpina dezinformari de genul celei de azi,AGVPS a primit un ATESTAT de recunoastere internationala care poate fi vizualizat in link-ul urmator : http://www.agvps.ro/images/informari/informari_56.pdf
Chiar credeti ca CIPS se joaca de-a alba-neagra...?? :roll:

Scrie răspuns