Gheorghesemlecangheorghe scrie: Afacere pentru toata lumea???Fire-ati al naibii cu excavatoarele si cu exploatarile voastre..Asa afacere sa fie pentru voi ,cum sint balastierele pentru Mures,asa sa va ajute cel de sus..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gheorghesemlecangheorghe scrie: Afacere pentru toata lumea???Fire-ati al naibii cu excavatoarele si cu exploatarile voastre..Asa afacere sa fie pentru voi ,cum sint balastierele pentru Mures,asa sa va ajute cel de sus..
nu stiu ce sa-ti raspund...... va tot citesc topicul deschis vis-a-vis de Popescu asta.... Acum, daca stau bine sa ma gandesc.... cu toti "dusmanii" care-i are, oaremelculbeat scrie:mah, aici nu e vorba de dreptate. e vorba ca omul pe unde a fost a facut prapad, numai inselaciuni si escrocherii. cu toata dreptatea din lume, te-ai lasa condus de asemenea specimen?
Eu nu cred in nimic fara sa vad acel lucru.....dar ma intreb, cu toti dusmanii cu ochii pe el, ar putea "misca" ceva ?Bass Assassin scrie:Nemernic , tu chiar crezi in minciunile escocului ? Stii treaba cu lupu si naravul ?
Dom'le, sa stam stramb si sa judecam drept :Nemernic scrie:Eu nu cred in nimic fara sa vad acel lucru.....dar ma intreb, cu toti dusmanii cu ochii pe el, ar putea "misca" ceva ?Bass Assassin scrie:Nemernic , tu chiar crezi in minciunile escocului ? Stii treaba cu lupu si naravul ?
Si va mai intreb inca un lucru, dintre toti pescarii de competitii (am vazut la Open-uri ca ar putea atinge lejer cifra de 90), cati % NU vor participa la concursurile organizate de Fanica asta..Popescu, dracu' sa-l cante cum l-o chema ?!