Tipari

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 21 Mar 2005, 19:47

Gemba,nu cumva esti vecinul meu si eu nu stiu :D. Stau si eu pe Infratirii, mai precis pe Infratirii nr9. Cine o sa deschida magazinul si unde pe Infratirii? Ca daca o sa fie destinat rapitorilor, cu rotative,voblere, etc deja poti sa-i transmiti la patroni sa-mi faca un abonament:D. Sau tu esti patronul?
Numa bine.....

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 21 Mar 2005, 19:53

nu suntem vecini dar magazinul meu este la nr8. magazin cu animale. din aprilie si art de pescuit.mai mult balzer

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 21 Mar 2005, 20:12

Pai atunci esti vis-a-vis de mine.Vorbesti de magazinul de langa Center shop, magazinul cu neoane albastre,nu?Hai ca daca esti la birou iti fac cu mana,stau pe et 7 :D. Sau dacavrei vb pe privat sau MSN messenger.tomcraft25@hotmail.com

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 21 Mar 2005, 20:21

Pai atunci esti vis-a-vis de mine.Vorbesti de magazinul de langa Center shop, magazinul cu neoane albastre,nu?Hai ca daca esti la birou iti fac cu mana,stau pe et 7 :D. Sau dacavrei vb pe privat sau MSN messenger.tomcraft25@hotmail.com

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 21 Mar 2005, 20:22

ionescu adrian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionescu adrian » 22 Mar 2005, 12:21

salut
totusi poate e mai bine sa fie ocrotiti prin lege vreo cativa ani sa se mai inmulteasca si ei ca situatia lor e foarte critica
eu sincer sa fiu la ora actuala nici nu stiu in ce balta as putea sa gasesc la tipari

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 22 Mar 2005, 12:27

sunt de acord.legea este binevenita,si ar trebui extinsa si la alte specii.

rischar_robert
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rischar_robert » 23 Mar 2005, 01:15

:D Acum, despre tipar nu am auzit sa fie ocrotit de lege, in primul rand ca sunt unele locuri [canale cu namol] unde sunt tipari, acum sincer nu stiu cum ii prind alti la undita, la ce dati la vobler? :D si chiar daca este seceta ei intra in pamant la cativa metri, pot sa traiasca fara hrana f.f.mult timp, chiar un prieten a tinut cativa si au trait si crescut fara hrana un an de zile pana cand i-a aruncat ca erau prea mari pentru a pescui cu ei. Pe mine ma interesa daca stie cineva cum se inmultesc, pentru ca as vrea sa cresc eu asa ceva, nu stiu de ce conditii au nevoie pentru asta, ca daca ii ti in galeata sigur nu fac nimic... :) Si daca as putea sa prind cu undita, nu as mai plati pe alti sa intre in namol pana in gat sa-i prinda, nu?

FiR InTiNs!!!

rischar_robert
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rischar_robert » 23 Mar 2005, 01:28

P.S. Apropo de legea, daca e sa o iei pe aia dreapta ar trebui interzis pescuitul pe tot Muresul, la cat de rau merge, dar nu pescari sunt problema ci braconierii, aia de le stiu pe toate si dau indicatii si se lauda cu ce au prins ei, dar cu aia nu are nimeni treaba, nu? Si vine permisierul si te ia la ''puricat'' cate bete ai, cate carlige pe undita etc. Pai poti sa dai la 40 de undite ca daca nu manaca, tot nu prinzi nimic, iar la tipari sa-i protejeze pentru ce, ca nu-i gasesti numai daca ii seceta ca se ascund, chiar am auzit o faza ca a prins de pe un singur canal din Santimbru[pentru cei din alba stiu unde este] cand a iesit Muresul, cateva sute in 2-3 ore, chiar crezi ca nu sunt destui, sau ca sunt pe cale de disparitie? Poate este vorba de specii diferite, ca pana acum am auzit de vreo patru.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 23 Mar 2005, 08:48

ai dreptate robert, in ceea ce priveste muresul. cel putin zona alba, a devenit extrem de neproductiva. situatia s-a inrautatit de la un an la altul. chiar ca nu stiu ce rost are suma aia de 1050000 care trebuie platita pentru a avea privilegiul de a sta pe malul apei cu betele in apa.

Scrie răspuns