Tipari
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
@robert - n-are nici o importanta. nu stiam cum de ai beneficiat de reducere. in ceea ce priveste pescuitul la rapitor, nu ma prea dau in vant dupa stationar. prefer sa caut eu pestele decat sa astept o zi intreaga sa vad poate musca... avem in grupul nostru si unul pasionat de stationar si de regula il plantam pe malul muresului si-l recuperam seara cand plecam acasa.
Si eu am cautat mult timp tipari si pana la urma am gasit la un magazin de pescuit(cj) cu 25 mi buc.Am pescuit cu doi dintre ei(i-am intepat in coada), asta vreo 3 partide si erau aproape la fel de vioi ca si cand i-am luat din magazin.Nu am prins nimic cu ei, asa ca i-am tinut in butoi pana am uitat de ei si a venit iarna si a inghetat apa din butoi.Cand am spart gheata(formata la suprafata, cam 7 cm), tiparii inca traiau.Nu i-am hranit cu nimic.Drept rasplata, i-am eliberat pe Mures.
dudi
dudi
-
- utilizator nou
[quote="dudi"]apropo de pestele asemanator cu tiparul (ce traieste in ape de munte), chiar exista si se numeste zglavoaca sau ceva de genu
dudi[/quote
Dudi,
Vreau sa-ti precizez ceva si anume intre tipar si zglavoaca e diferenta ca de la cer la pamant,deci zglavoaca nu e un peste asemanator cu tiparul decat vazut poate din....satelit cu "ochiul liber"!!!!
Jean Scurtu
dudi[/quote
Dudi,
Vreau sa-ti precizez ceva si anume intre tipar si zglavoaca e diferenta ca de la cer la pamant,deci zglavoaca nu e un peste asemanator cu tiparul decat vazut poate din....satelit cu "ochiul liber"!!!!
Jean Scurtu