acuma 2 notpi a fost furtuna si chiar daca pana aseara pamantul sa uscat, ramele tot au iesit la aer.
rama neagra,coropisnita,carasel,viermusi
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Inainte sa recidivezi du-te aici mai intii : http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6Miki scrie:VIERMUŞII ĂIA MICI-PINKY SE FAC DIN OUĂLE DE LA MUŞTELE MICI?
STIE CINEVA
Citeste toate articolele mai ales articolul 8.
Multumesc,
Tudor
- bluesky1ro
- utilizator constant

Stie cineva de unde as putea sa-mi cumpar ceva echipamente pentru produs viermi(ma gindesc ca e vorba de ceva incubatoare)? cred ca banii care ii dau intr-un an pe viermi, ar justifica investitia, daca e vara merge metoda de obtienere a viermilor cu carnea ciurul si oala dar in sezonul rece... nici o sansa, va rog sa-mi raspundeti pe mesaje private, nu vreau sa apara reclame, multumesc.
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
Buna !
sunt nou intrat pe forum si sunt un novice in materie de pescuit, insa doresc sa va intreb : Ati pescuit vreodata cu superviermi si greieri proveniti din crescatorii ? Voi pune 2 poze pt a va lamuri cum arata, poate va amintiti si astfel sa impartasiti parerea dvs. inprivinta eficientei lor.

Va astept opiniile si va multumesc !
sunt nou intrat pe forum si sunt un novice in materie de pescuit, insa doresc sa va intreb : Ati pescuit vreodata cu superviermi si greieri proveniti din crescatorii ? Voi pune 2 poze pt a va lamuri cum arata, poate va amintiti si astfel sa impartasiti parerea dvs. inprivinta eficientei lor.

Va astept opiniile si va multumesc !
Pash, pash.....
Daca viermele din imagine este unul maroniu, chitinos, care poate ajunge pana la 4-5 cm, am gasit un asemenea tip de vierme prin locurile uscate si intunecoase: magazii de scule, depozite, etc. Nu am pescuit cu asa ceva.
Cu greieri am pescuit la clean, avand rezultate multumitoare chiar si pe apa usor tulbure. Chiar si cu "tipul" de greiere din imagine (daca tin minte si vad bine este mai maroniu decat greierele de camp si atinge la maturitate dimensiuni ceva mai mici decat acesta), pe care, deasemena l-am folosit ca momeala in pescuitul cleanului, am avut succes.
Cu greieri am pescuit la clean, avand rezultate multumitoare chiar si pe apa usor tulbure. Chiar si cu "tipul" de greiere din imagine (daca tin minte si vad bine este mai maroniu decat greierele de camp si atinge la maturitate dimensiuni ceva mai mici decat acesta), pe care, deasemena l-am folosit ca momeala in pescuitul cleanului, am avut succes.
kjjk
cu asa ceva rupi mreana pe bune acum nu gasesc oricat de mult as cauta ... a adus un tip de la brasov asemenea exemplare de viermi cum este cel maroniu si luam cu unu cate 3 mrene , nici nu ajungea bine pe fundul apei ca se si intepa sunt o minunatie o ia si cleanulDaca viermele din imagine este unul maroniu, chitinos, care poate ajunge pana la 4-5 cm, am gasit un asemenea tip de vierme prin locurile uscate si intunecoase: magazii de scule, depozite, etc. Nu am pescuit cu asa ceva.