Pai cate una pentru fiecare specie de cleanfff scrie:Oricare varianta o preferi Paul![]()
Pescuit la clean si scobar pe ape cugatoare
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Ca mare dreptate ai...fff scrie:D-apai cum de nu, stie prea bine saracu', da' nu poa' sa vorbeasca sub apa(just kidding, hope u don't mind
)
deci cleanu` e si rapitor!
(cel putin din mesajul lui Ovidius asta am inteles)
intr-adevar, cleanul e omnivor. Dar un pescar de rapitor, il priveste ca peste rapitor, si tot ca pentru un rapitor se pragateste cand merge la pescuit de clean. Am dreptate???
intr-adevar, cleanul e omnivor. Dar un pescar de rapitor, il priveste ca peste rapitor, si tot ca pentru un rapitor se pragateste cand merge la pescuit de clean. Am dreptate???
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
rapitorii sunt in general pestii care se hranesc cu alti pesti, sau si cu alti pesti
si acest comportament il au cu caracter general, deci nu accidental ( cum se mai intampla la crap, de exemplu, sa inghite vreu pestisor sau vreun twister )
din punctul meu de vedere, pentru Rapitori.ro prezinta importanta toti pestii care pot fi prinsi in mod constant ( nu accidental ) la naluci
daca cineva spune ca prinde scobar la artificiale - este subiect de interes
si acest comportament il au cu caracter general, deci nu accidental ( cum se mai intampla la crap, de exemplu, sa inghite vreu pestisor sau vreun twister )
din punctul meu de vedere, pentru Rapitori.ro prezinta importanta toti pestii care pot fi prinsi in mod constant ( nu accidental ) la naluci
daca cineva spune ca prinde scobar la artificiale - este subiect de interes