daca-s mici, is rushinoase, nu string din prima.
astea de azi nu mai strang , musca din prima
Voi chiar va pricepeti la marlitze sau... ati vrea voiGresit. Te alegi cu parnaie doar sub 15

Decat asa mai bine caut o stuk batrana care face supa buna

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
fisherman scrie:unde pescuiesti frate, de dai de submarine de astea!
Sorin scrie:Nu stiu de unde cocluzia ca marlitzele nu taie firul si e inutil folosita struna :shock: :shock:
Taie firul si daca mai e si textil in no time , la prima plimbare peste plombe !
Gerula scrie:Eu in general dau la oscilanta la stiuca si niciodata n-am vazut marlita sa ia toata oscilanta in bot. Trebuia sa specific asta, dar sincer dau extrem de rar cu altceva dupa cumetre. Ma refeream insa strict la ape unde stii ca nu pica nimic mare, am precizat.
Gerula scrie:Eu in general dau la oscilanta la stiuca si niciodata n-am vazut marlita sa ia toata oscilanta in bot. Trebuia sa specific asta, dar sincer dau extrem de rar cu altceva dupa cumetre. Ma refeream insa strict la ape unde stii ca nu pica nimic mare, am precizat.
Adelin scrie:Stiti ce nu inteleg eu mai fratilor, de ce nu vor sa dea unii cu struna nici in ruptul capului, din prea multa sportivitate,..din snobism,...sau, de meseri ce sunt?!
Pai care e diferenta intre o marlita si o caracalina?Ce marla nu are dinti, sau sunt tociti?....sau nu are gura suficient de mare, ca o stiuculita daca inghite pana in gat, de multe ori abia daca ajungi sa-i scoti naluca cu penseta...Probabil suntem mai sportivi daca pierdem stiucile cu voblerele-n gat, iar sansele sa il elimine sunt 0!
Bravo, sunteti ADEVARATI, tot "respectul"!
multi spun ca asta e "sansa" pe care trebuie sa i-o lasam pesteluiAdelin scrie:Stiti ce nu inteleg eu mai fratilor, de ce nu vor sa dea unii cu struna nici in ruptul capului, din prea multa sportivitate,..din snobism,...sau, de meseri ce sunt?!
Pai care e diferenta intre o marlita si o caracalina?Ce marla nu are dinti, sau sunt tociti?....sau nu are gura suficient de mare, ca o stiuculita daca inghite pana in gat, de multe ori abia daca ajungi sa-i scoti naluca cu penseta...Probabil suntem mai sportivi daca pierdem stiucile cu voblerele-n gat, iar sansele sa il elimine sunt 0!
Bravo, sunteti ADEVARATI, tot "respectul"!