AM O INTREBARE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
de acord cu tine Fario am vazut pe Discovery un documentar cu acest subiect dar tipul ala care a fost muscat de vipera spunea ca nu trebuie sa intri in panica si sa-ti pastrezi calmul[cum o fi asta dupa ce te-a muscat o vipera?] si tot a trebuit sa ajunga la spital in cateva ore .Dupa cate stiu eu in momentul cand esti muscat i-ti creste nivelul de adrenalina din corp deci implicit si bataile inimi ce faci dupa aceea si cat de repede primesti asistenta medicala cred ca poate face diferenta.Parerea mea
-
- utilizator nou
vipere
ai f.mare dreptate bebe o mierlim si mai si la muscatura de vipere,poti sa nu mai chemi 112 ca in romania nu stiu daca se gaseste ser antiviperin.
Subscriu numai in parte la ce spune Tali. Sunt de acord ca viperele si din tara dar si cele de afara care traiesc in natura pe aceleasi latitudini nu sunt mortale pentru un om adult. Am vazut insa la unii oameni adulti in casa niste vipere cu mult mai periculoase, mortale de tot, cu toate ca au picioare. 

Si cele de casa sunt de mai multe specii. Unele, nici nu trebuie sa deschida gura, dar si daca o deschid nu ti-e frica si-ti vine sa te apropii, dar mai este si specia cea mai periculoasa. Nu are nici nevoie sa te muste, doar deschide gura si atat venin iese incat mori subit.
De, sunt vipere si vipere.

Ne-am cam indepartat de subiect dar daca tot vorbim de vipere sa deschida cineva un topic pe tema pericole la pescuit ca ar fi cateva eu spre ex m-am plimbat ieri pe sabaru si m-am umplut de capuse ar fi bine sa stim la ce pericole ne expunem cand ne ducem la pescuit intr-o anumita zona
fir intins tuturor
fir intins tuturor