pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Miky spune "daca bondarul n-are treaba cu tine, sa stii ca la aia de care zic eu, daca ii devii antipatic... e bine sa stai bine cu sprintul in zigzag... sau cu inotul "
Am si eu o intrebare - cumva ai avut si tu sansa de a "deveni antipatic" unui asemenea barzaune? Si cum te-aim descurcat cu sprintul in zig zag? Banuiesc ca ai forma fizica buna daca ai scapat neintepat...

desi eu as paria ca seara, cand ai revenit de pe balta, sotia ta a scos cateva ace bune din ceafa si bratele tale! Basca ca a trebuit sa spele si usuce hainele cu care te-ai aruncat in apa sa scapi de roiul acela pardalnic....!

Asa-i ca am intuit bine?
-
Fario_nebunu
- veteran

Tavi: "Am si patit-o, am dat peste un cuib de viespi, vreo 7 intepaturi am luat instant, eram in nadragi scurti, o fost fain"
Cum asa o fost fain? Nu cumva oi fi masohist in sinea ta....
-
Tavi
- veteran

Data viitoare iti desenez ghilimelele
-
miky
- veteran

eu personal am patit-o o singura data in delta cand mi-am rezemat lanseta de o astfel de salcie... erau vreo trei patru metri pana in dunare asa ca n-am apucat sa fac prea multe zigzaguri,... saritura a fost insa demna de un concurs, cu capul inainte, imbracat, exact in locul unde momisem cu 5 minute mai devreme...

... am stat in apa vreo 10 minute sa-mi revin, si sa gandesc la o strategie de a-mi lua batul de pe buturuga...
in final, dupa inca 2 sarituri in apa, am reusit...
in total a durat vreo ora aventura...
de atunci sunt foarte respectuos cu astfel de vietati...

-
Fario_nebunu
- veteran

"saritura a fost insa demna de un concurs, cu capul inainte, imbracat exact in locul unde momisem cu 5 minute mai devreme"
Hmmmm, interesant. Banuiesc ca ai plonjat cu ochii deschisi si odata ajuns la fund ai vazut baboii care se hraneau cu nada aruncata de tine!

Iar baboii au comentat in sinea lor - "ia te uita ce tip zgarcit! Ne arunca haleala si apoi vine s-o ia inapoi...Ce chitros pescar!" Mai frustrate au fost insa viespile care deja juisau de bucurie ca o sa ti-o "traga" dar au ramas cu buza umflata si doza de venin neutilizata!

Aici e ca la sex! Excitare dar fara finalizare! Scuze de comparatie insa parca aduce....nu?

-
miky
- veteran

am plonjat cu ochii deschisi ai intuit bine, dar acolo pe fund nu erau baboi, ci salai atrasi de baboii pe care ii momisem eu,...
mai tin minte doar ca m-au intrebat daca n-am ceva streamere la mine ca pe tot malul nu le da lumea decat jiguri si erau satui de atatea plastice...
cat despre viespiile alea,... asa-i cum zici: excitare fara finalizare, si la ele si la mine,... desi daca nu era apa atat de aproape,... cred ca eu m-as fi finalizat pe mine...

am impresia ca ma intelegi prea bine, si nu cred ca e din cauza ca sunt eu prea explicit, ci ca si tu ai niscaiva experiente personale cu lupul albinelor...
vroiai sa stii doar daca eu am scapat mai ieftin ca tine ?

-
Fario_nebunu
- veteran

Hahaha, sa stii ca m-au intepat si pe mine viespi si barzauni dar nu la pescuit ci in podul unei case de la tara! Am incercat sa le stric cuiburile cu un spray caruia i-am dat foc si am creat un aruncator de flacari imporvizat. Ce a scapat de pastravi a venit cu acul drept spre obrazul meu! Noroc ca era mama acolo cu un prosop ud si ghiata!
-
SF
- veteran

Pose scrie:tavi, bondarul ala de ce vb tu, nu are ac, nu musca;)) asa ca nu fugi de ei! prindeam deaia cand eram mic cu palma! ( sper sa vb de acelasi lucru, e ca si o albina mai mare si gras, sau ca un viespe mai mare si lung?:))
De pe vremea cind dadeam la clean cu insecte . Era deja prea cald si cosasii prea vioi , la un moment dat vad un bondar . Zice colegu " pune mina pe el linistit ca nu inteapa " . Cum citeodata io-s dispus sa fac chestii neverificate il iau in pumn . Se aude un biziit scurt si ma arde dintr-o data . M-o durut cit 5 albine , ziceai ca aveam minusa pe mina dupa aia. Ii drept ca nu-i agresiv , o stat sa pun mina pe el , da nu recomand la nimeni .
Fir Intins!!!
-
eu
- senior

-
Pose
- utilizator constant

SF trebuia sa privesti partea buna a lucrurilor, macar aveai o gaza mare de dat la clean:)) si presupun ca si o palma mare ca sa scoti cleni mari din apa:))
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit