AM O INTREBARE

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Feb 2008, 00:13

Miky spune "daca bondarul n-are treaba cu tine, sa stii ca la aia de care zic eu, daca ii devii antipatic... e bine sa stai bine cu sprintul in zigzag... sau cu inotul "
Am si eu o intrebare - cumva ai avut si tu sansa de a "deveni antipatic" unui asemenea barzaune? Si cum te-aim descurcat cu sprintul in zig zag? Banuiesc ca ai forma fizica buna daca ai scapat neintepat... :lol: desi eu as paria ca seara, cand ai revenit de pe balta, sotia ta a scos cateva ace bune din ceafa si bratele tale! Basca ca a trebuit sa spele si usuce hainele cu care te-ai aruncat in apa sa scapi de roiul acela pardalnic....! :twisted: Asa-i ca am intuit bine?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Feb 2008, 00:15

Tavi: "Am si patit-o, am dat peste un cuib de viespi, vreo 7 intepaturi am luat instant, eram in nadragi scurti, o fost fain"
Cum asa o fost fain? Nu cumva oi fi masohist in sinea ta....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Feb 2008, 00:17

Data viitoare iti desenez ghilimelele

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Feb 2008, 00:20

eu personal am patit-o o singura data in delta cand mi-am rezemat lanseta de o astfel de salcie... erau vreo trei patru metri pana in dunare asa ca n-am apucat sa fac prea multe zigzaguri,... saritura a fost insa demna de un concurs, cu capul inainte, imbracat, exact in locul unde momisem cu 5 minute mai devreme... :lol: ... am stat in apa vreo 10 minute sa-mi revin, si sa gandesc la o strategie de a-mi lua batul de pe buturuga...
in final, dupa inca 2 sarituri in apa, am reusit...
in total a durat vreo ora aventura...
de atunci sunt foarte respectuos cu astfel de vietati... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Feb 2008, 00:26

"saritura a fost insa demna de un concurs, cu capul inainte, imbracat exact in locul unde momisem cu 5 minute mai devreme"
Hmmmm, interesant. Banuiesc ca ai plonjat cu ochii deschisi si odata ajuns la fund ai vazut baboii care se hraneau cu nada aruncata de tine! :lol: Iar baboii au comentat in sinea lor - "ia te uita ce tip zgarcit! Ne arunca haleala si apoi vine s-o ia inapoi...Ce chitros pescar!" Mai frustrate au fost insa viespile care deja juisau de bucurie ca o sa ti-o "traga" dar au ramas cu buza umflata si doza de venin neutilizata! :lol: Aici e ca la sex! Excitare dar fara finalizare! Scuze de comparatie insa parca aduce....nu? :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Feb 2008, 00:46

am plonjat cu ochii deschisi ai intuit bine, dar acolo pe fund nu erau baboi, ci salai atrasi de baboii pe care ii momisem eu,...
mai tin minte doar ca m-au intrebat daca n-am ceva streamere la mine ca pe tot malul nu le da lumea decat jiguri si erau satui de atatea plastice...
cat despre viespiile alea,... asa-i cum zici: excitare fara finalizare, si la ele si la mine,... desi daca nu era apa atat de aproape,... cred ca eu m-as fi finalizat pe mine... :lol:
am impresia ca ma intelegi prea bine, si nu cred ca e din cauza ca sunt eu prea explicit, ci ca si tu ai niscaiva experiente personale cu lupul albinelor...
vroiai sa stii doar daca eu am scapat mai ieftin ca tine ? :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Feb 2008, 01:24

Hahaha, sa stii ca m-au intepat si pe mine viespi si barzauni dar nu la pescuit ci in podul unei case de la tara! Am incercat sa le stric cuiburile cu un spray caruia i-am dat foc si am creat un aruncator de flacari imporvizat. Ce a scapat de pastravi a venit cu acul drept spre obrazul meu! Noroc ca era mama acolo cu un prosop ud si ghiata!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Feb 2008, 01:31

Pose scrie:tavi, bondarul ala de ce vb tu, nu are ac, nu musca;)) asa ca nu fugi de ei! prindeam deaia cand eram mic cu palma! ( sper sa vb de acelasi lucru, e ca si o albina mai mare si gras, sau ca un viespe mai mare si lung?:))
De pe vremea cind dadeam la clean cu insecte . Era deja prea cald si cosasii prea vioi , la un moment dat vad un bondar . Zice colegu " pune mina pe el linistit ca nu inteapa " . Cum citeodata io-s dispus sa fac chestii neverificate il iau in pumn . Se aude un biziit scurt si ma arde dintr-o data . M-o durut cit 5 albine , ziceai ca aveam minusa pe mina dupa aia. Ii drept ca nu-i agresiv , o stat sa pun mina pe el , da nu recomand la nimeni .

Fir Intins!!!

eu
senior
senior

Mesaj de eu » 21 Feb 2008, 10:19

:P :lol: :lol: :lol:
Tare poveste!
:respekt:

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pose » 21 Feb 2008, 11:52

SF trebuia sa privesti partea buna a lucrurilor, macar aveai o gaza mare de dat la clean:)) si presupun ca si o palma mare ca sa scoti cleni mari din apa:))
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit

Scrie răspuns