xxx & the city

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eddiero
utilizator constant
utilizator constant

xxx & the city

Mesaj de eddiero » 14 Iun 2010, 14:41

Spinning in oras !!??!! WOW !
Fishermen are born honest, but they get over it.

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 14 Iun 2010, 14:41

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

bibanel de 1 kg - parcul carol

Mesaj de eddiero » 14 Iun 2010, 14:53

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 14 Iun 2010, 14:53

As dori sa imi spui ca bibanul ala carat asa "in vazul lumii", nu e prins de tine ci tu doar ai facut poza si ai dorit sa ne prezinti un caz...
Caci altfel....., eu sunt putin dezamagit.

Parerea mea este ca trebuia lasat acolo unde ii era locul......., sa se bucure si altii, daca nu sa il prinda, macar sa il vada.
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Shoboo
junior
junior

Mesaj de Shoboo » 14 Iun 2010, 17:09

Sincer... Jenanta poza cum te plimbi cu bibanul ala in agrafa pe fleoster.
Daca tot era sa nu eliberezi pestele ala si sa il duci acasa, macar nu trebuia sa te afisezi asa ostentativ cu el pe strada si nici sa nu postezi asa ceva pe un forum care promoveaza sistemul prinde si elibereaza... Toata stima ca ai reusit o asemnea captura intr-o apa urbana, dar...
"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 14 Iun 2010, 17:24

Eu ma mutam de pe un colt al baltii pe celalalt si numai pe acolo se poate trece.Catch & release practic si eu dar la alte specii , bubanul este f prolific in acea balta si asemenea exemplare sunt cu sutele drept pt care l-am pastrat ca trofeu.De ex stiuca , pt ca este si asa ceva acolo , se elibereaza neconditionat. Eu am vrut sa va prezint un loc unde puteti pescui seara dupa birou. Si jenanti sunt cei cu poze de cate 20 de pixuri prinse in prohibitie.
Sa nu ne dam mai sfinti decat suntem.

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 15 Iun 2010, 09:03

Daca in acel lac se pescuieste contra unei taxe si sunt pesti asa cum spui tu este ok sa iei un peste...
Nu zice nimeni sa nu il iei...
totusi, poate am inteles noi gresit mesajul, dar daca dateai toate detaliile de la inceput cred ca nu am mai fi fost asa virulenti..... :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Iun 2010, 09:29

In acel parc mergeam si eu candva ....dupa stiuca. Ideea era alta .....avand in vedere ca sunt foarte multi copii in acel parc, puteai macar sa-l bagi in rucsac.... O mare parte din copiii din parc, peste cativa ani or sa-ti ceara sfaturi pe malul garlei..... si crede-ma cu imaginea care le-ai lasat-o cu pestele agatat intr-o sfoara ..... cred ca o sa aibe un impact asupra C&R din viitorul copiilor. Fire'ntinse in continuare ....
p.s.: nu cred ca, Cristi ti-a luat taxa....deci nu inteleg "bagatu'n sarsana" a pestelui.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 15 Iun 2010, 11:47

Cateva precizari:

1. taxa este de 35 ron la rapitor , stiuca se elibereaza dar se poate retine bibanul , la crap taxa este de 100 ron si se poate retine 1 buc dar nu mai mare de 4 kg , restul speciilor sunt la liber,se pescuieste numai ziua
2. pt Nemernic , da mi-a luat taxa , e drept ca nu intreaga ,de obicei ajung pe balta pe la 17.30 dupa birou.A , sa nu uit , pe admin il cheama Andrei.
Cat priveste viitorul copiilor ..stai linistit, sunt alte chestii care il va influenta ,
cei 7 ani de acasa , scoala ....etc . Si adolescentii care stateau pe langa noi cand pescuiam aveau alte preocupari gen cheta pt bere , tigari , sex si orice altceva decat pescuit.

Multam' pt atentie !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Iun 2010, 12:45

pe principiu n-am dat in cap ca aia, deci e ok ca am furat, ii dam inainte :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns