et-te -te la el! nu mai are voie omul sa-si plimbe pestele prin parcedy.tm scrie:cristi cristi scrie:Ati tabarat pa om ca pitigoiu pa pruna![]()
![]()
![]()
![]()
Pai asta chiar nu se face.. cum naiba sa mergi cu pestele in agrafa prin oras.. da-o dracului. ca n-am ajuns in Evul Mediu ...
![]()
![]()
![]()
xxx & the city
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- rookie4ever
 - utilizator constant

Salutare!
Eu m-am documentat si... am cateva specii la care pastrez tot ce prind

Chiar daca sunt sanse mici de supravietuiasca, trebuie eliberati ca sa aiba ceilalti pesti ce sa haleasca. Sau ceva de genul... Ma rog citam si eu pe un 'nea pescar.
Legat de poza cu pricina, eu mi-am aplicat niste agrafe pe vesta de care atarn pestii cand plec de la pescuit, asa sa-i vada toata lumea.
.....................................
Acum, sincer mie mi se pare o super reusita campanie de promovare a respectivuluui loc
Numai bine!

Eu m-am documentat si... am cateva specii la care pastrez tot ce prind
Chiar daca sunt sanse mici de supravietuiasca, trebuie eliberati ca sa aiba ceilalti pesti ce sa haleasca. Sau ceva de genul... Ma rog citam si eu pe un 'nea pescar.
Legat de poza cu pricina, eu mi-am aplicat niste agrafe pe vesta de care atarn pestii cand plec de la pescuit, asa sa-i vada toata lumea.
.....................................
Acum, sincer mie mi se pare o super reusita campanie de promovare a respectivuluui loc
Numai bine!
Asta chiar e bunarine scrie:et-te -te la el! nu mai are voie omul sa-si plimbe pestele prin parcedy.tm scrie:cristi cristi scrie:Ati tabarat pa om ca pitigoiu pa pruna![]()
![]()
![]()
![]()
Pai asta chiar nu se face.. cum naiba sa mergi cu pestele in agrafa prin oras.. da-o dracului. ca n-am ajuns in Evul Mediu ...
![]()
![]()
![]()
ce, tu, scoti cainele la plimbare in geanta?
Fishermen are born honest, but they get over it.
						- rookie4ever
 - utilizator constant

Salutare!

era doar o opinie "mi se pare" n-am zis ca "este".
Nu stiu voi, dar eu cand eram copil si mergeam la peste, ma intorceam acasa cu pestele prins cat mai la vedere (prindeam rar de tot si mai erau si controale care ne mai faceau sa aruncam pestii sub dimensiune inapoi... probabil pt a fi mancati mai usor de pestii mai mari
)
Numai bine!

Nu stiu voi, dar eu cand eram copil si mergeam la peste, ma intorceam acasa cu pestele prins cat mai la vedere (prindeam rar de tot si mai erau si controale care ne mai faceau sa aruncam pestii sub dimensiune inapoi... probabil pt a fi mancati mai usor de pestii mai mari
Numai bine!
ai dreptate chiar nu-mi plimb cainele in geanta.....rine scrie:et-te -te la el! nu mai are voie omul sa-si plimbe pestele prin parcedy.tm scrie:cristi cristi scrie:Ati tabarat pa om ca pitigoiu pa pruna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ce, tu, scoti cainele la plimbare in geanta?