xxx & the city

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan_lupul
junior
junior

Mesaj de dan_lupul » 15 Iun 2010, 12:47

eddiero scrie:Cateva precizari:

1. taxa este de 35 ron la rapitor , stiuca se elibereaza dar se poate retine bibanul , la crap taxa este de 100 ron si se poate retine 1 buc dar nu mai mare de 4 kg , restul speciilor sunt la liber,se pescuieste numai ziua
2. pt Nemernic , da mi-a luat taxa , e drept ca nu intreaga ,de obicei ajung pe balta pe la 17.30 dupa birou.A , sa nu uit , pe admin il cheama Andrei.
Cat priveste viitorul copiilor ..stai linistit, sunt alte chestii care il va influenta ,
cei 7 ani de acasa , scoala ....etc . Si adolescentii care stateau pe langa noi cand pescuiam aveau alte preocupari gen cheta pt bere , tigari , sex si orice altceva decat pescuit.

Multam' pt atentie !
gesturile mici pe care le facem (gen claxon cand ala din fata ta arunca gunoiul din masina) pot schimba anumite comportamente gresite pe care cei din jurul nostru le au. in momentul in care ati fi eliberat pestele cei care v-ar fi vazut ar fi facut ochii mari. si daca venea cineva sa va intrebe de ce i-ati dat drumul, misiunea era indeplinita. dvs. stiti pana la ce greutate ajunge un biban? nu, nu stiti, pt ca nu il lasati sa ajunga la acea greutate. eu eliberez pestele rapitor indiferent de taxa pe care am achitat-o.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Iun 2010, 13:21

Poate copii vor avea ce invata din faptul ca te iei de cineva fara sa cunosti toate circumstantele,si nici macar nu acorzi persoanei respective prezumtia de nevinovatie.Oricare varianta nici cum nu-i bine..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

dan_lupul
junior
junior

Mesaj de dan_lupul » 15 Iun 2010, 14:07

semlecangheorghe scrie:Poate copii vor avea ce invata din faptul ca te iei de cineva fara sa cunosti toate circumstantele,si nici macar nu acorzi persoanei respective prezumtia de nevinovatie.Oricare varianta nici cum nu-i bine..
pai nu si-a pus el poza cu ditamai bibanul peste umar? prezumtia de nevinovatie nu exista! hai sa nu transformam intr-un proces discutia asta. daca taxa ar fi fost 100 lei si eu prindeam bibanul ala, il pozam, il masura, il cantaream si ii dadeam drumul. noi am ramas cu obiceiul asta arhaic "sa ducem peste acasa". si eu am discutii cu familia, tot timpul imi reproseaza ca nu duc peste acasa. dar nu o sa ma schimb

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 15 Iun 2010, 14:16

dan_lupul scrie:... noi am ramas cu obiceiul asta arhaic "sa ducem peste acasa". si eu am discutii cu familia, tot timpul imi reproseaza ca nu duc peste acasa. dar nu o sa ma schimb
TOT RESPECTUL.

si mie taica-miu imi scoate ochii ca imi cumpara scule si nu aduc peste acasa, insa cateodata o mai si intorc ca era pestele prea mic, si oricum nu aveam ce face cu el . Fiind tanar imi scoate ochii ca imi cumpara detoate si nu aduc peste acasa :):):).Nu ca am prins eu io stiu ce peste gigant, insa nu imi face placere sa il duc acasa, parca iti face mai mare placere cand i dai drumul. ;););)

Voi cum procedati ?? ;););)

numa' bine

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 15 Iun 2010, 14:22

Voi cum procedati ?? ;););)

numa' bine[/quote]

Si eu am trecut prin aceasta situatie.Si te inteleg perfect cum e.Raspunsul la intrebare:INDIFERENTA!
U sa fii cu constiinta impacata fatza de aceea vietate minunata care ai eliberat-o.
E greu de schimbat asemenea mentalitati!
Imagine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 15 Iun 2010, 14:40

Ariann scrie:
Si eu am trecut prin aceasta situatie.Si te inteleg perfect cum e.Raspunsul la intrebare:INDIFERENTA!
U sa fii cu constiinta impacata fatza de aceea vietate minunata care ai eliberat-o.
E greu de schimbat asemenea mentalitati!
Insa o data a trebuit sa aduc pestele acasa ca m-a enervat Taica-miu si a spus ca nu-mi mai cumpara nimic . A spus ca macar sa vad si eu daca prinzi.

Pestele (stiuca ) oricum nu o aduceam acasa insa , am agatat-o cu toate 3 carlige de pe ancora, si n-am avut cum sa i le scot fara sa o ranesc, si am retinut-o, am mai fost cu un prieten, si , si eu si prietenul cautam solutii sa nu o ranim , insa norocul nu a fost cu noi de data aceea. :(:(:(. Nu prea cred ca cineva a reusit sa ii scoata toate cele 3 carlige din gura stiucii fara sa o raneasca. :(

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 15 Iun 2010, 15:31

edy.tm scrie: Nu prea cred ca cineva a reusit sa ii scoata toate cele 3 carlige din gura stiucii fara sa o raneasca. :(
toata chestia ii sa nu-i ranesti branhile (poate la asta ai vrut sa te referi). daca-i ranesti gura crede-ma ca nu o sa pateasca nimica. am prins recent stiuca cu jumate mandibula rupta...si nu avea nici pe dracu'

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 15 Iun 2010, 15:35

@edy

Depinde unde era agatata acea ancora...
Daca era de gura o puteai elibera fara probleme, daca era de branhii...., atunci pacat de ea....

acum sa revin putin la topic...
Nu condamn faptul ca omul dupa ce a platit taxa si-a luat un peste acasa, el a specificat ca a luat doar unul, ci modul in care a facut-o.
putea sa prinda pestele si dupa pozele aferente sa il bage frumos si elegant in geanta, eventual dupa ce il omora (s-a discutat pe site modalitati de a ucide pestii pt a nu se chinui in cazul retinerii) nu sa se plimbe cu el agatat de spate......

Mai avea putin si il tragea si prin praf dupa el.....

oricum, eu l-as fi eliberat, era un exemplar frumos care merita sa traiasca in continuare!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 15 Iun 2010, 16:35

Pai domn' pescar poate a vrut sa manance peste, si nu a vrut sa il cumpere direct din magazin, asa ca l-a prins la pescarie si l-a dus acasa sa-l pape. ;) Normal dar anormal ;)

Catalin M. scrie: toata chestia ii sa nu-i ranesti branhile (poate la asta ai vrut sa te referi). daca-i ranesti gura crede-ma ca nu o sa pateasca nimica. am prins recent stiuca cu jumate mandibula rupta...si nu avea nici pe dracu'
eu de mandibula cred ca l-am prins. un carlig avea in cerul gurii si celelalte 2 jos . Insa acuma i prima data cand aud ca un peste poate sa traiasca cu mandibula rupta , am crezut 100% ca va murii, Nu cred ca l-am ranit la branhii :(

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 15 Iun 2010, 16:35

dar despre ce lac e vorba?ca nu am prins si nici nu prea imi dau seama din poza??? :?

Scrie răspuns