voblere pierdute.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 28 Iun 2010, 07:36

Spunea cineva ca la pescuitul de pe mal sunt sanse de 10% sa recuperezi naluca daca folosesti un dezgatator! Daca naluca este la mai mult de 4-5 metri, asa este, este destul de greu, dar daca este la mai putin de atat, sansele cresc considerabil! Eu personal mi-am salvat destul de multe voblere in acest an cu dezgatatorul! Intr-adevar, se intampla nu o data sa lasi naluca, dar daca exista sansa sa o recuperezi nu inteleg de unde reticenta de a incerca! Un dezgatator costa 30 de lei, deci daca scoti 2 voblere cu el, deja este rentabil! Prin martie la o singura partida am reusit sa-mi scot 3 sau 4 naluci! Faceti voi calculele!

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iun 2010, 09:21

pescardeclean scrie:Spunea cineva ca la pescuitul de pe mal sunt sanse de 10% sa recuperezi naluca daca folosesti un dezgatator! Daca naluca este la mai mult de 4-5 metri, asa este, este destul de greu, dar daca este la mai putin de atat, sansele cresc considerabil! Eu personal mi-am salvat destul de multe voblere in acest an cu dezgatatorul! Intr-adevar, se intampla nu o data sa lasi naluca, dar daca exista sansa sa o recuperezi nu inteleg de unde reticenta de a incerca! Un dezgatator costa 30 de lei, deci daca scoti 2 voblere cu el, deja este rentabil! Prin martie la o singura partida am reusit sa-mi scot 3 sau 4 naluci! Faceti voi calculele!

Se gasesc si in magazine dezagatatoare. ?? ca as vrea sa-mi iau si eu unul. este un model cel mai bun. ?

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 28 Iun 2010, 09:35

http://www.xxx.ro/produse/140/6452/R ... blere.html

Daca este cel mai bun , nu stiu , nu am folosit .

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iun 2010, 09:39

Nu prea mi se pare chiar asa de bun. parca le facea mai faine un baiat de pe forum. Marius_H parca. dar am dat PM. dar cica nu prea mai intra pe forum :cry: :cry: alea facute de el hand made erau faine.

ms de link :wink:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Iun 2010, 09:45

Vezi ..mai e si :
http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... OBLER.html

Dar poti sa faci si acasa daca vrei ...insa ptr 25-30 ron ....

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 28 Iun 2010, 11:12

E bun dar nu va asteptati la miracole. In apa cu adevarat mare e greu de folosit la o distanta mai mare de 5 metri pentru ca nu coboara destul de repede si nici destul de adanc. Oricum e folositor mai ales in locuri notoriu de accidentate.
In majoritatea cazurilor e de preferat sa intri dupa ele daca se merita sau sa folosesti un textil asa de greu care sa ti permita sa rupi ancora voblerului. Dezagatatorul e foarte bun pentru pescuit din barca cand poti sa ajungi in drept cu agatatura si insisti cat e nevoie.

Cu toate precautile oricum o sa pierdeti voblere.
the angler is catching xxx, not by the lure

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 28 Iun 2010, 12:05

Eu nu as da banii pe nici-unul din aceste dezgatatoare! Amandoua incearca sa aghete ancora de la vobler! Mai tarziu o sa incerc sa postez dezgatorul meu! Mi se pare mai practic!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 28 Iun 2010, 12:12

Prefer sa pierd 1 vobler pe partida, in agataturi, decat sa pierd o cutie cu zeci de voblere, pe mal, cum am patit-o eu :D
Daca e vara si locul si vremea o permite, baie...
Daca nu se poate...asta este. Consumabile.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iun 2010, 12:50

kzoli scrie:Vezi ..mai e si :

Mi se pare super fain asta, insa daca acele bucle sunt din sarma, nu am citit mult... i fain modelul, asteptam modelul tau Pescardeclean . :wink:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Iun 2010, 13:01

edy.tm scrie:
kzoli scrie:Vezi ..mai e si :

Mi se pare super fain asta, insa daca acele bucle sunt din sarma, nu am citit mult... i fain modelul, asteptam modelul tau Pescardeclean . :wink:
Eu modelul aceasta o am ......,nu e o minune ,dar cateodata mai scoate cate un vobler ,mai ales din barca :lol: .

Scrie răspuns