voblere pierdute.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iun 2010, 13:15

kzoli scrie:
edy.tm scrie:
kzoli scrie:Vezi ..mai e si :
http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... OBLER.html

Dar poti sa faci si acasa daca vrei ...insa ptr 25-30 ron ....
Mi se pare super fain asta, insa daca acele bucle sunt din sarma, nu am citit mult... i fain modelul, asteptam modelul tau Pescardeclean . :wink:
Eu modelul aceasta o am ......,nu e o minune ,dar cateodata mai scoate cate un vobler ,mai ales din barca :lol: .

pai daca din barca spune-ti ca scoate mai usor...

daca agat vobleru in mijocu' raului, e la 10 m de mal, daca ma duc pana in mijloc cu batu, sa zicem ca apa e mica, atuncia nu e ca si cum lasi lua din barca ? ce zici Kzoli ? e o parere.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Iun 2010, 13:22

Daca e mica apa intri dupa el si scoti cu mana .... barca de obicei se foloseste in ape adanci :lol: ....

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iun 2010, 13:24

aha. am inteles. :lol:

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 29 Iun 2010, 18:29

http://www.rapitori.ro/forum/about8334.html Am gasit aici pe forum postarea lui mariush! Mie mi se pare a fi cel mai bun dintre toate modelele pe care le-am vazut!

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 29 Iun 2010, 18:54

spui de acela din mijloc . cu 2 gheare mari ? intradevar e cel mai bun, cred si eu.

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 30 Iun 2010, 06:32

am si eu unul facut de mariush exact modelul de care vorbiti si isi face datoria, spre norocul meu am avut o singura data nevoie de el.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Iun 2010, 08:00

misulian scrie:am si eu unul facut de mariush exact modelul de care vorbiti si isi face datoria, spre norocul meu am avut o singura data nevoie de el.
I meserias Marius :wink: :wink: :wink:

xVLADx
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de xVLADx » 30 Iun 2010, 17:11

Chiar azi mi-am luat un vobler care e plutitor, dar cand mulinezi se scufunda. Treaba e k daca il agati putin nu mai mulinezi si se va ridica la suprafata. Eu spun k ar fi mai bun k unu scufundator. Pentru incepatori e mai greu k nu simt diferenta dintre tarsatura si agatatura :lol: Asa am pierdut si eu multe voblere si lingurite. Mi se agata si eu trageam ca bezmeticu, ziceam ca-i peste. Linguritele cred k le pierzi si mai rpd. De curand am pierdut o aglia long(15 Lei), chiar la prima lansare(in loc sa ma bag dupa fir trag k prostu pana se rupe si ma bag dupia cand bineinteles k n-am gasit-o). Dupa cateva zileimi mai iau una. Dadeam in coada unui baraj. Se cam simteau agataturi. Ma duc mai jos spre apa adanca si mai dau de 2 ori si o pierd si pe aia. Era destul de departe si nu stiam apa cat e de mare si mai era si fundu malos asa k am rup iar firu.
Dak puteti sa va bagati bagati-va inainte sa rupeti firu :lol: .
Pana la urama trebuie sa alegem naluca si in functie de loc pt a evita pierdera ei. Si cine nu mai vrea sa piarda se lasa de spining :?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Iun 2010, 18:49

Pai e normal ca in locurile adanci cu multa agatatura sa folosesti naluci mai ieftine. Nu foarte proaste dar oricum ieftine, 3-7 lei lingura, 10 lei vobler sa nu te doara sufletul dupa ea/el.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Iun 2010, 19:17

Fario_nebunu scrie:Pai e normal ca in locurile adanci cu multa agatatura sa folosesti naluci mai ieftine. Nu foarte proaste dar oricum ieftine, 3-7 lei lingura, 10 lei vobler sa nu te doara sufletul dupa ea/el.
problema e ca toti avem unele voblere preferate, desigur cele mai prinzatoare, si ti cam aiurea sa dai cu el intr-un loc cu multa vedetatie de riscul de al pierde chit ca stii ca din 5 lanseuri, un peste, si atunci mai bine dai cu o lingurita care din 30 lanseuri un peste , cel putin asa as prefera eu sa fac in UNELE conditii, chit ca sunt unele voblere f scz\umpe si f prinzatoare...

Eu m-am enervat cand la primul vobler care l-am luat 25 lei, la a 20 aruncare am rupt firulc a n-am puitut sa scot vobleru, si ca desteptu deabia atunci m-am bagat in apa, desigur , nu l-am scos...

Scrie răspuns