voblere pierdute.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
la ultima partida pe Olt la somn, am lasat 5 linguri
dar am prins un peste
in general, nu incerc sa recuperez nalucile daca stric vadul, prefer sa rup si sa incerc recuperarea dupa ce termin pescuitul in zona respectiva - de cele mai multe ori nu recuperez mai nimic.
m-am impacat demult cu gandul ca nalucile sunt consumabile
dar am prins un peste

in general, nu incerc sa recuperez nalucile daca stric vadul, prefer sa rup si sa incerc recuperarea dupa ce termin pescuitul in zona respectiva - de cele mai multe ori nu recuperez mai nimic.
m-am impacat demult cu gandul ca nalucile sunt consumabile
kzoli scrie:Va mirati ca nu mai intra pesti la oscilante ,voblere![]()
![]()
, au deja un catalog intreg cu naluci "periculoase "
, au de unde invata .....la ce sa nu vina ...prindem doar cei care n-au fost la ore
![]()
![]()
Eu nu de mult am inceput sa imi achizitionez voblere, adevarat ca nu prea am dat cu ele, insa la stiuca am dat cu rapala HJ, de 8, si nimic, iar cu o lingurita chinezarie preferata mea, deja da semne de imbatranire(rugina) mere cel mai bine, pe un canal din Timisoara unde imi place cel mai mult sa merg, i aiurea acolo ca aproape tot se ia acasa, Eu ieri am luat o stiuca mica, si avea botul cam rupt, probabil a lasat-o careva inapoi sau i tot aia pe care am eliberat-o

la mine mai prinzatoare au fost lingurile. adevarat e ca nu am prins foarte multe stiuci..

- kingofbeasts
- veteran
nici nu imi mai fac iluzii.cand agat de 2-3 ori in acelasi loc deja stiu ca a venit timpul sa-mi iau ramas bun de la ceva din trusa. culmea e ca am niste chinezarii pentru testat locuri si astea nu se agata deloc . cum pun o naluca prinzatoare cum se implanta. asta e , m-am impacat cu ideea.rine scrie:@kingofbeasts ,data viitoare sa pleci hotarat ca acum stii ce te asteapta