Vobler sau lingurita dak e vorba de clean?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Iul 2005, 09:42

oricum, trebuie sa recunoasteti ca e cel mai la indemana :lol:

PS. de data asta n-am fost racit :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Iul 2005, 09:43

ar trebui deschis un nou topic
'' Cleanul la harci''
:D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Iul 2005, 09:51

:D

hai sa terminam ca o sa ne ia dan de urechi :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Iul 2005, 10:02

gata
:D
pescuiasca si el va

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Iul 2005, 13:19

blackmind scrie:
Sftul meu e unul singur: musca artificiala!
cam cat crezi ca ar costa saltul de la spinarit la muscarit...?
Lanseta: 150 lei
Mulineta: 50 lei
Snur: 70 lei
Teoria: o viata :lol:

Miscarea o poti deprinde satisfacator in 10-15 minute. Ghimi va fi fericit sa te invete.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 20 Iul 2005, 16:36

Miscarea o poti deprinde satisfacator in 10-15 minute. Ghimi va fi fericit sa te invete
nu are timp cel putin m-am ales cu niste muste de buldo...
se merita saltul de la spinning la muscarit? in arges avem destule rauri... dar ca satisfactie placere etc...?
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 21 Iul 2005, 06:25

ampora (aici mai poarta numele de pora) este de fapt polistier expandat (zapada polistierica),extrem de flotant dar in timp imbatraneste si se distruge

la pescuit la clean am incercat de multe ori cu cosas dar numai la natural am prins in schimb la imitatie nu merge de nici o culoare

cu aruncatul de diferite chestii in apa este perfect adevarat mai ales langa poduri (de acea e interzis pescuitul iin zona podurilor) unde pestii (care sunt oportunisti) asteapta sa pice ceva , orice ar fi asta

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 21 Iul 2005, 07:09

Cu mai multi ani in urma, Florin Ghimisliu, a venit cu o idee care aparent nu a last impresia ca va fi o gaselnita.Ideea consta in voblerul negru.Bineinteles se poate spune ca au mai fost astfel de idei.La inceput am facut negru cu burta alba, negru complet s-a dovedit a fi foarte productiv. Apoi a aparut cel cu puncte galbene si cel cu puncte rosu, porto caliu fluo. Nu mai spun ca este bine sa ai in cutie si chestii de acest gen,dar sincer, dupa un anume timp le-am folosit si eu.Era chiar intr-o zi cind efectiv in cel mai fericit caz se tinea dupa vobler citiva metrii si gata. Cei citiva cleni luati i-am pacalit la niste voblere sub 2 cm, cu fir de 12. Chin, nu misca vintul, era apa oglinda deosebit de limpedesi lanseurile facute cu acest fir, ma faceau sa am inima cit un purece de frica rupturilor. Sa dai in Bradisor cu asa ceva,... La ora mesei m-am asezat linga un izvor unde, in timp ce stateam la masa cu un bun amic, am observat niste ginganii negre cam cit unghea care innotau foarte repede intre smocurile de plante. S-a declansat beculetul si am pus voblerul Ghimisliu, cel negru complet. Ce a urmat a fost absolut incredibil. Recuperarile saltate alaturi de culoare forma si bataie, au schimbat total situatia.Asa ca, Ghimi cred ca vazuse el undeva ginganiile astea inainte de a-mi propune aceasta realizare. Bineinteles ca nu intotdeauna a mers asa de tare la acel negru, dat de prins in anume situatii am prins. Sint multe astfel de exemple care pot fi date aici. Asta pentru cei care pescuiesc mai mult la vob. dar sint sigur ca daca as fi pescuit cu muste in maniera mai sus amintita, as fi prins negresit tot la negru.
Dady

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 21 Iul 2005, 08:10

sir.JONES scrie: cu aruncatul de diferite chestii in apa este perfect adevarat mai ales langa poduri (de acea e interzis pescuitul iin zona podurilor) unde pestii (care sunt oportunisti) asteapta sa pice ceva , orice ar fi asta

Nu stiam de treaba asta :roll: adica ca este interzis pescuitul in zona podurilor.
Pai cata lume am vazut pescuit in zona podurilor.... Si eu , chiar am pescuit de pe punte si am avut partide frumoase la clean la lacusta.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Iul 2005, 08:13

e exemplul cel mai clar in care, in astfel de momente, trebuie gasit ce mananca ei in ziua respectiva .
Cine reuseste are partide deosebite
pescuiasca si el va

Scrie răspuns