Vobler pt. clean DA sau NU
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Vobler pt. clean DA sau NU
vobler strike pro , http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... -2468.html ce parere aveti cam obez pt clean ? nu am pescuit cu el inca dar mi se pare cam neadecvat pt. domnu` clean , a-ti prins careva cu modelul asta sau cel putin de la Strike ?
am uitat sa precizez cel mai productiv la cleanul de pe somes mi s'a parut un hornet floating de 3,5 fire tiger, dar depinde ce lanseta ai...fiind usor nu prea il lasezi bine. http://www.totalfishing.ro/salmo-hornet ... p-123.html
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit
horneturile de la salmo mi-au parut niste voblere excelente ptr clean....in special cele de 2,5 cm.........cel putin ''D" -ul(ala albicios parca....nu mai pescui de mult timp cu ele).....era moartea clenilor.....iar mergea foarte bine "trout-ul".....niste voblere excelente ptr clean in special....sint convins ca prind si salau(kiar daca au 2,5 cm).....si kiar foarte bine....modelul pe care Ovidiu l-a probat sau nu, nu imi inspira prea multa incredere...poate se prinde cu el.....poate nu......depinde aici de multi parametri....oricum merita si acest model incercat....nu se stie niciodata
Pilly
Vobleru ala nu e prea mare si nici prea FAT pt. clean. Nu am in trusa modelul respectiv, deci nu pot sa afirm ca fix "ala" prinde.
In schimb am prins ceva cleni cu voblere fat, cu bile de marime similara. Culmea, pe vreme frumoasa si apa limpede, cand te-ai fi asteptat conform teoriei sa pape numa fineturi. Clean nu inseamna neaparat voblere cat bobu de fasole si fir ultra subtire.
Am un prieten care prindea numa barosani, cu atacuri de stop cardiac cu o grosolanie de vobler gras ca un broscoi, cu barbeta taiata, ca sa evolueze balanganind pe la suprafata, pe sub pomi.

In schimb am prins ceva cleni cu voblere fat, cu bile de marime similara. Culmea, pe vreme frumoasa si apa limpede, cand te-ai fi asteptat conform teoriei sa pape numa fineturi. Clean nu inseamna neaparat voblere cat bobu de fasole si fir ultra subtire.
Am un prieten care prindea numa barosani, cu atacuri de stop cardiac cu o grosolanie de vobler gras ca un broscoi, cu barbeta taiata, ca sa evolueze balanganind pe la suprafata, pe sub pomi.
Asta e o greseala. Daca nu ai prins odata cu o naluca nu inseamna ca nu o sa prinzi niciodata cu ea. Evident cu conditia sa o mai folosesti din cand in candca iti dai seama ca il bag da daca nu iau nimic sa nu-l arunc in trusa si sa nu il mai montez veci .