pentru primavara ii ok zik io, pentru perioada asta cam nasol, il are un prieten de-al meu si bataia nu pot spune ca-i tokmai pentru cleanOvidiuRus scrie:vobler strike pro , http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... -2468.html ce parere aveti cam obez pt clean ? nu am pescuit cu el inca dar mi se pare cam neadecvat pt. domnu` clean , a-ti prins careva cu modelul asta sau cel putin de la Strike ?
Vobler pt. clean DA sau NU
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
empthy_cluster
- veteran

Re: Vobler pt. clean DA sau NU
be smart be silent be deadly.....
-
horia flucus
- veteran

Vad ca parerile intre rotativa si vobler sunt impartite.Eu dau la clean de f. multa vreme dar fara nici un dubiu un vobler minow de la rapala care imita boisteanul mi-a adus cele mai mari satisfactii.Altul f. bun e cosma A9 ,alb cu cap rosu.Dintre rotative cele mai prinzatoare ptr mine sunt mepsurile comet negru cu pucte galbene,aglia si thunderbug,nr. 1 .
Am uitat, primavara asta am rupt cleanul in mai cu gandacul de mai de la salmo. E distrugator...
Am uitat, primavara asta am rupt cleanul in mai cu gandacul de mai de la salmo. E distrugator...
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
- Dornea Ionut
- senior

Intrebare.... citeam ceva mai sus....
Cum ar trebui sa fie miscarea voblerului ca sa il faca irezistibil pentru clean?!?!
Cum ar trebui sa fie miscarea voblerului ca sa il faca irezistibil pentru clean?!?!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
-
empthy_cluster
- veteran

Dornea Ionut scrie:Intrebare.... citeam ceva mai sus....
presupun ca vrei satzi raspund strict tehnik: bataie X semiflancata amplitudine medie
respect.
be smart be silent be deadly.....
[quote="horia flucus"]Vad ca parerile intre rotativa si vobler sunt impartite.Eu dau la clean de f. multa vreme dar fara nici un dubiu un vobler minow de la rapala care imita boisteanul mi-a adus cele mai mari satisfactii.Altul f. bun e cosma A9 ,alb cu cap rosu.Dintre rotative cele mai prinzatoare ptr mine sunt mepsurile comet negru cu pucte galbene,aglia si thunderbug,nr. 1 .
Am uitat, primavara asta am rupt cleanul in mai cu gandacul de mai de la salmo. E distrugator...[/quote]
Rog detalii!
Cum arata boisteanul?
Ce cod are gandacul de mai de la Salmo?
Am uitat, primavara asta am rupt cleanul in mai cu gandacul de mai de la salmo. E distrugator...[/quote]
Rog detalii!
Cum arata boisteanul?
Ce cod are gandacul de mai de la Salmo?
boisteanul sau boisca: http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DN
e cam cel mai cunoscut peste din Ro
[quote="Spartacus"]boisteanul sau boisca: http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DN
[/quote]
Sa traiesti Spartacus si multam!
O fi, nu zic ba, da... n o fi stat eu prea bine camuflat sa vad asa un peste frumos colorat.... in fine.
Sa traiesti Spartacus si multam!
O fi, nu zic ba, da... n o fi stat eu prea bine camuflat sa vad asa un peste frumos colorat.... in fine.
- Dornea Ionut
- senior

Respect, cum spui tu.... M-ai cam prins!!!empthy_cluster scrie:Dornea Ionut scrie:Intrebare.... citeam ceva mai sus....
presupun ca vrei satzi raspund strict tehnik: bataie X semiflancata amplitudine mediede cele mai multe ori,,,, darrr nu uita depinde si de anotimp ....
respect.
Poti sa imi raspunzi acum mai putin "tehnic"?!?! Poti sa dezvolti putin ceea ce ai incercat sa imi transmiti?!?!
Messenger: dorneai