Nici nu puteam sa zic mai bine decat ai zis tu...kzoli scrie:Cred ca depinde foarte mult si de tipul de apa, pe locurile unde dau eu nu sunt bune, dar asta nu inseamna ca nu face ravagii in alte zone... trebuie doar gasite locurile si momentul respectiv... incercare moarte n-are. (Ca de exemplu in 2008-2009 faceam ravagii printre pesti cu predatek jindvick anul aceasta abia 2-3 am prins cu ele, si am insistat destul zic eu ... poate la anu' cine stie)soriniusc scrie:@kzoli,
inseamna ca n-ai incredere in ele...oricum trebuie multa rabdare si insistenta

Conteaza o gramada de lucruri, noi suntem datori sa incercam, de exemplu anul trecut la noi au mers bine bine spinnerbaiturile, n-am prea vazut pescari pe la noi sa dea cu spinnerbaituri, dar sunt convins ca daca "le prind gustul", n-o sa mai lipseasca din trusa niciunui pescar...

De ex. primii mei pesti la spinnerbait au fost 2 avati ( 1 kg si 1,2 kg), foloseam spinnerbaituri de la Berti din acelea mai mici, dar a fost destul cat sa prind "curaj", apoi au venit si stiucile incet incet, cea mai mare 3,3 kg dar tinand cont ca pescuiesc numai de pe mal, e destul de bine.
Din barca ar fi infinit mai multe sanse, si de locuri si de stilul de recuperare, etc.
Nu le fac reclama ca n-am de ce, la urma urmei ar trebui sa ma bucur ca nu sunt prea multi la mine in zona cu "pitici" dintr-astia pe creier

Numa' bine si spinnerbait intins!