urmariri Da , atacuri BA.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 13 Sep 2010, 14:17

tine minte trei cuvinte: insista, insista, insista :wink:

dexter
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dexter » 13 Sep 2010, 14:28

Am luat mai multe modele de la UD, si toate erau dezechilibrate....

Insa acuma am sa incerc si la altele, De la salmo,rapala, nu am avut nici o problema cu voblerele.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Sep 2010, 15:37

Dexter , insista cu rotative . Cele mai mari exemplare ale mele , au fost pacalite la rotative , no-name chiar.
Acum nu am timp , dar o sa-mi fac si iti arat niste modele .

Cleanul este unul dintre rapitorii mai "mofturosi" , dupa parerea mea . Momeala se alege in functie de anotimp , conditiile meteo si locul de pescuit . Poti avea un vobler din ultima gama , degeaba fiind daca il folosesti cand nu trebuie si unde trebuie .

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Sep 2010, 19:34

cristi cristi scrie:eu cred ca nu trebuie sa te dezamagesti cumparand un singur vobler poate sa nimerit la tine cel defect dar eu de unde am cumdarat (rapala,iozuri,salmo)nu am avut probleme cu toate ca am luat unu sau mai multe modele ce am avut probleme e cu un cosma care nici in ziua de azi nu mere cum trebuie cu tot cu ochet invartit invartit in dreapta si-n stanga

:lol: Nu stiu ce aveti cu voblere Cozma, dar eu cele mai frumoase avaturi si cleni le datorez acestor voblere .... cu toate ca am dat in acelasi loc si cu altele cum ar fi rapala,salmo,rebel, hasnosi si multe altele ... la mine majoritatea pestilor a venit la cozma.... :wink: .

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 13 Sep 2010, 19:48

nu avem nimic personal cu voblerele cosma numai ca nu de e calitate majoritatea merg intr-o rala si nu am prins niciodata cu ele chiar daca mergea pestele ..... alceva n-as avea cu ele decat ca mi se par si cam piperate la pret binenteles

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 13 Sep 2010, 20:08

Nu stiu dac-ai specificat pe ce apa ai dat,balta sau curgatoare?Daca sunt cleni de balta si se plimba la vedere e cam greu... :lol!Parerea mea...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 13 Sep 2010, 20:41

...mai mult decat parerea mea, este convingerea mea ca atunci cand : " urmariri Da , atacuri BA." , indiferent de apa (curgatoare sau statatoare) , nu merita insistat. De regula , cand ii vezi inotand lent , la suprafata asa ..." a lehamite"...:lol:
...eventual la musca , daca muscaresc

Sergiu1
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sergiu1 » 13 Sep 2010, 23:45

atacuri foarte bune pe apa limpede am avut cu voblerul River2Sea Sea Beeti , incearca sa faci rost de el... ti-l recomand cu caldura! nu cred ca vei fi dezamagit... la mine urmaririle s-au transformat in driluri cu acest vobler! Fir Intins! :D

http://www.mastershop.ro/vobler_carabus ... 02702.html

http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q ... 426d1e1071

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11798

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 14 Sep 2010, 07:28

Cand am avut probleme de genul asta am incercat aproape toate posibilitatile care imi stateau la indemana pe malul apei si la mine solutia a fost schimbarea firului (de la 0,16 la 0,12).Can il vad "inotand lent , la suprafata asa ..." a lehamite"... "" am niste Dorado Magic pentru Domnul Clean :)

dexter
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dexter » 14 Sep 2010, 14:44

Yonut am sa schimb si firul,
Sergiu. i fain carabusul ala,am sa vad ce pot face.

Va multumesc de mesaje.

Scrie răspuns