Am eu ceva asemanator, dar in afara de verdeata n-am prins cu el never....
urmariri Da , atacuri BA.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
soriniusc scrie:@kzoli,
inseamna ca n-ai incredere in ele...oricum trebuie multa rabdare si insistenta
@soriniusc - 8 partide exclusiv cu ele(nu am luat altceva sa nu fiu tentat sa schimb

@kingofbeasts

- kingofbeasts
- veteran
@Shimano.
Am toate cele care le-ai enumerat, insa mai trebuie sa ,,adun'' , jaxon si river2sea nu am, insa vreau un carabus de la river2sea de 3.8 cm mi se pare super. am sa-l caut. Multumesc de cele spuse, cred ca greseala mea era lansarea, ploscaia cam tare voblerul la atingerea apei, insa nu am echipamet adecvat,poate din cauza asta...
O zi buna.
Am toate cele care le-ai enumerat, insa mai trebuie sa ,,adun'' , jaxon si river2sea nu am, insa vreau un carabus de la river2sea de 3.8 cm mi se pare super. am sa-l caut. Multumesc de cele spuse, cred ca greseala mea era lansarea, ploscaia cam tare voblerul la atingerea apei, insa nu am echipamet adecvat,poate din cauza asta...
O zi buna.
Cred ca depinde foarte mult si de tipul de apa, pe locurile unde dau eu nu sunt bune, dar asta nu inseamna ca nu face ravagii in alte zone... trebuie doar gasite locurile si momentul respectiv... incercare moarte n-are. (Ca de exemplu in 2008-2009 faceam ravagii printre pesti cu predatek jindvick anul aceasta abia 2-3 am prins cu ele, si am insistat destul zic eu ... poate la anu' cine stie)soriniusc scrie:@kzoli,
inseamna ca n-ai incredere in ele...oricum trebuie multa rabdare si insistenta