urmariri Da , atacuri BA.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

zamzam
junior
junior

Mesaj de zamzam » 12 Oct 2010, 13:56

Incearca mulinari mai rapide cu pauza
Rapitorul e prea valoros sal prinzi o singura data

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 12 Oct 2010, 15:51

Am fost duminica pe o balta cu stiuca. Inloc sa atace naluca, fugeau de ea. Am dat cu tot ce se putea, linguri, voblere, gume offset. Am verificat treaba cu dintii si se pare ca intradevar acum ii schimba. Avea cineva o marla si am pus mana pe un dinte iar acesta a cazut usor. Majoritatea dintilor erau mici, deci noi, iar cei mari, cati mai avea, erau foarte slab fixati. Totusi cine stie cat dureaza treaba asta cu schimbatul?, ca de vreo 2 saptamani tot asa sta treaba? :x

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 12 Oct 2010, 17:53

Pai cauta si tu exemplare mai mari...nu marle :)

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 12 Oct 2010, 20:33

Aia am cautat, dar poate detaliezi tu putin, si invat si eu ceva. Expunerea ta scurta nu ma lamureste cu nimic, avand in vedere ca pescuiam pe o balta cu vegetatie foarte multa, unde am folosit nalucile pe care le-am enumerat, cu marimi intre 10-15cm. Lumineaza-ma :idea:

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 13 Oct 2010, 19:33

Incearca cu Slider floating 7-10cm, sau incearca cu un spinnerbait cu "guler"pentru un plus de atractie fizicac (din cauza paletelor si a formei se scufunda greu). Incercarea moarte n-are.

dan_lupul
junior
junior

Mesaj de dan_lupul » 14 Oct 2010, 09:40

cleanul cred ca se mai sperie si de pescar. daca te-au vazut pe mal, poti sa iti iei la revedere de la locul ala pt urmatoarea ora. incearca sa stai ascuns. daca nu ai o tufa dupa care sa te ascunzi incearca sa lansezi mai din spate sau stand aproape de sol

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 14 Oct 2010, 11:11

Dexter, daca esti fan Dorado, ia-ti MAGIC, cum spunea si colegu' de mai sus. Am puscat niste cleni si pastravi de toata frumusetea (adica mici da colorati frumos :lol: )cu minivobleru' ala. Apoi si eu zic sa nu lipseasca din trusa ta voblerele de baza:
Salmo Tiny, Hornet, River2sea Baby, Dorado Magic, Jaxon Hooper, etc etc, plus rotative de 0, 1 sau 2 chiar....in diferite nuante (eu dau doar cu DAM Effzett si MEPPS, nu am incredere in Balzer si alte rahaturi). Apoi, cum s-a amintit deja, la clean ascunde-te cat de bine poti..mergi in genunchi sau in patru labe (poate te trezesti cu un urs horny pe la spate :lol: ), incearca sa nu faci nici un zgomot, lansarile sa fie finute si aterizarea nalucii cat mai naturala....incearca mai multe viteze de recuperare, sa vezi care aduce rezultate, zvacniri mici sau mari, stopari, etc....toate aceste mici detalii pot sa-ti schimbe ziua de cacao intr-una PERFECTA! Fir intins!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Oct 2010, 11:42

dumi_id scrie:Incearca cu Slider floating 7-10cm, sau incearca cu un spinnerbait cu "guler"pentru un plus de atractie fizicac (din cauza paletelor si a formei se scufunda greu). Incercarea moarte n-are.
o poza, un link o denumire ceva? se poate?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 14 Oct 2010, 11:47

@king,
cred ca de asta-i vorba, altul eu nu stiu... :roll:

Imagine

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Oct 2010, 11:54

poate @dumi_id mai stie si altele sau ceva home made care a dat rezultate :oops: :?:

Scrie răspuns