urmariri Da , atacuri BA.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost duminica pe o balta cu stiuca. Inloc sa atace naluca, fugeau de ea. Am dat cu tot ce se putea, linguri, voblere, gume offset. Am verificat treaba cu dintii si se pare ca intradevar acum ii schimba. Avea cineva o marla si am pus mana pe un dinte iar acesta a cazut usor. Majoritatea dintilor erau mici, deci noi, iar cei mari, cati mai avea, erau foarte slab fixati. Totusi cine stie cat dureaza treaba asta cu schimbatul?, ca de vreo 2 saptamani tot asa sta treaba? 

Dexter, daca esti fan Dorado, ia-ti MAGIC, cum spunea si colegu' de mai sus. Am puscat niste cleni si pastravi de toata frumusetea (adica mici da colorati frumos
)cu minivobleru' ala. Apoi si eu zic sa nu lipseasca din trusa ta voblerele de baza:
Salmo Tiny, Hornet, River2sea Baby, Dorado Magic, Jaxon Hooper, etc etc, plus rotative de 0, 1 sau 2 chiar....in diferite nuante (eu dau doar cu DAM Effzett si MEPPS, nu am incredere in Balzer si alte rahaturi). Apoi, cum s-a amintit deja, la clean ascunde-te cat de bine poti..mergi in genunchi sau in patru labe (poate te trezesti cu un urs horny pe la spate
), incearca sa nu faci nici un zgomot, lansarile sa fie finute si aterizarea nalucii cat mai naturala....incearca mai multe viteze de recuperare, sa vezi care aduce rezultate, zvacniri mici sau mari, stopari, etc....toate aceste mici detalii pot sa-ti schimbe ziua de cacao intr-una PERFECTA! Fir intins!

Salmo Tiny, Hornet, River2sea Baby, Dorado Magic, Jaxon Hooper, etc etc, plus rotative de 0, 1 sau 2 chiar....in diferite nuante (eu dau doar cu DAM Effzett si MEPPS, nu am incredere in Balzer si alte rahaturi). Apoi, cum s-a amintit deja, la clean ascunde-te cat de bine poti..mergi in genunchi sau in patru labe (poate te trezesti cu un urs horny pe la spate

- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran