Textil-best of !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Textil-best of !
Fir textil Bokor Full Contact 8 Braid 135m EnergoTeam - A testat careva acest fir?
http://www.totalfishing.ro/fir-energote ... 51522.html
http://www.totalfishing.ro/fir-energote ... 51522.html
-
- veteran
La gramaje mici chiar ajuta faptul ca reține apă.Dan Stefan C. scrie:Este un fir rezistent la nod si la abraziune dar retine putina apa. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca o rola are 100m, nu 135 sau 150 ca majoritatea celorlalte fire.Qrpy scrie:Salut,
Ati folosit careva dintre voi Stroft GTP ?
Ceva impresi pertinente din experienta, eu nu am avut ocazia sa il testez, nici macar sa il vad in actiune!
Îmi puteți spune unele detalii despre Ygk?? Cum e? Pescuiesc în special pe balta la salau. caut ceva mătăsos...
Mulțumesc
Mulțumesc
- George1985
- veteran
Cum ajuta?jackspinner scrie:La gramaje mici chiar ajuta faptul ca reține apă.Dan Stefan C. scrie:Este un fir rezistent la nod si la abraziune dar retine putina apa. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca o rola are 100m, nu 135 sau 150 ca majoritatea celorlalte fire.Qrpy scrie:Salut,
Ceva impresi pertinente din experienta, eu nu am avut ocazia sa il testez, nici macar sa il vad in actiune!
Pai in descriere scrie 135 m ,cum are numai 100m ?jackspinner scrie:La gramaje mici chiar ajuta faptul ca reține apă.Dan Stefan C. scrie:Este un fir rezistent la nod si la abraziune dar retine putina apa. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca o rola are 100m, nu 135 sau 150 ca majoritatea celorlalte fire.Qrpy scrie:Salut,
-
- veteran
Nu face burta . Ma refer la 1-3 grame.George1985 scrie:
Cum ajuta?
- stefanflorin
- veteran
daca retine apa inseamna ca e mai greu deci implicit face burta mai mare, asa ca ...
Urasc atarnatorii!
-
- veteran
Am verificat si descrierea este corecta, 100m. Stroft GTPbuzias scrie:Pai in descriere scrie 135 m ,cum are numai 100m ?Dan Stefan C. scrie:Este un fir rezistent la nod si la abraziune dar retine putina apa. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca o rola are 100m, nu 135 sau 150 ca majoritatea celorlalte fire.Qrpy scrie:Salut,
Nu este un fir matasos, este usor rigid la inceput, dar este foarte rezistent.dsg scrie:Îmi puteți spune unele detalii despre Ygk?? Cum e? Pescuiesc în special pe balta la salau. caut ceva mătăsos...
Mulțumesc
Eu il folsesc la clean, grosime 0.06 si imi ofera o precizie maxima la lansari.