Tehnici Baitcasting
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am o ideee...razvan m. scrie:Doboratorul de ursi e si el vandut de mult !
ca wsb team tot e bun preten si colaborator cu alta vedeta... chief sau cum plm isi zice...

ce nu imprumuti jorda de la el si ne demonstrezi once for all cum sta treba cu ... frecarea firului... ! ?

http://www.wsbteam.com/diverse/baitcast ... ia-morrum/razvan m. scrie:Si era de 1-3 oz, unu la mana, doi la mana avea 7 ft. Lansetele craparilor au 3,60 sau 3,90 m. Nu ai cum sa le compari.
acolo scrie de 6 oz...
sory ! greseala mea !

Adelin ? a inflorit intentionat ?
, nu imi vine sa cred... , chiar nu ma asteptam !
Pinochio ce e ! 
in fine... sa va fie rusinica caci nu ati corectat...
deh... asta e... , wsb team at best... va stiti ghine cu infloritu...
ievident io nu am pus lupa pe foto ci doar am citit ce ati scris... , greseala cinstita din partea mea... , nu ?

in fine... sa va fie rusinica caci nu ati corectat...

deh... asta e... , wsb team at best... va stiti ghine cu infloritu...

ievident io nu am pus lupa pe foto ci doar am citit ce ati scris... , greseala cinstita din partea mea... , nu ?

Razvan ,poate nu-mi aduc io bine aminte , da aia de la campionatu mondial de crap au trecut in regulament folosirea obligatoriu a mosoarelor cu tambur fix , suna comic stiu
2. cu un ciomag din ala stintifico fantastic de 4,5 si din cate stiu mosoare fara line guide , nu poti decat sa lansezi , practic in campionatele de surfcasting lumea da cu spinning reels , chiar si mondiale sa fie .
Merge in unele situatii in surf , insa rar .
3. Am mari dubii ca lansezi tu de pe bait o lingura de 30 gr mai mult decat io , de pe un Major Craft KG Evolution de 9,6 , 15-42 gr , facut pt. seabass , cred ca pot sa te iau cu un Stradic CI4 F , marimea 4000 , nici nu tre sa bag o Stella pentru asta
O sa-mi fac vreme peste 2 saptamani sa masor pe iarba , chiar incep sa devin curios....cat dau ?

2. cu un ciomag din ala stintifico fantastic de 4,5 si din cate stiu mosoare fara line guide , nu poti decat sa lansezi , practic in campionatele de surfcasting lumea da cu spinning reels , chiar si mondiale sa fie .
Merge in unele situatii in surf , insa rar .
3. Am mari dubii ca lansezi tu de pe bait o lingura de 30 gr mai mult decat io , de pe un Major Craft KG Evolution de 9,6 , 15-42 gr , facut pt. seabass , cred ca pot sa te iau cu un Stradic CI4 F , marimea 4000 , nici nu tre sa bag o Stella pentru asta

O sa-mi fac vreme peste 2 saptamani sa masor pe iarba , chiar incep sa devin curios....cat dau ?

Vorbesti de ala care tremura la gandu ca poate ii zboara batu din mana ca la idolu lui asiatic , mi-o pus odata un video cu unu cu ochi mijiti prin delta amazonului , argumentu lui supremuipocritu scrie:... chief sau cum plm isi zice...... si din cite stiu io ala tocmai se dadea mare

Hai sa-i pun si io un video din lumea baitcastului , ca parca simt ca-i pe zona

http://www.youtube.com/watch?v=KcgzlzeZ ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=lqXhA4PH ... re=related
Astia-s aia care dau cel mai departe cu Abu 7000 de alea mari la care mai umbla si in timpul zborului.Parca vreo 266 de metri a dat un belgian...Danny....
Astia-s aia care dau cel mai departe cu Abu 7000 de alea mari la care mai umbla si in timpul zborului.Parca vreo 266 de metri a dat un belgian...Danny....