Surprize

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 05 Mar 2009, 09:50

- broaste testoase, raci, tritoni (in copilarie) la rama, de multe ori
- stiuca la bobita de paine
- stiuca cu un forfac iesind din gat
- stiuca si avat la montura de crap, in timpul recuperarii, datorita siajului creat de plumb.
- o marla de vreo 250 gr care inghitise pestisorul viu, iar la ea s-a repezit una de 1,5 kg !
- salau la mamaliga

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 05 Mar 2009, 12:06

mi sa intimplat si mie cu un liliac ce a reperat voblerul in aer,si amprins oblete, mreana,porcusor si chiar si un boistean si desi multi au spus ca mint exagerat chiar si pentru un pescar le-am dat-o fiindca l-am pozat.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 05 Mar 2009, 13:23

si eu am luat liliac la vobler noaptea ...

mreana la jankes de la shad experts

caras si platica la jig ...

lisita imbarligata in fir. pescuiam pe bratul macin la crap acu multi ani , cu lansetele in picioare, si pe la 11 noaptea incepe o lanseta sa se balangane in toate partile, de parca era posedata ... o lisita nu foarte inteligenta s-a imbarligat in fir si se zbatea de mama focului ...

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 05 Mar 2009, 14:24

Intr-un sfarsit de vara pe cand randunele isi invatau puii sa zboare eram la pescuit de obleti si dadeam la musca. Ce poate fi mai frumos pe marginea unui canal decat sa dai cu artificiala la oblete, nici nu apuca musca sa cada pe apa ca obletele a si insfacato. O rafala de vant mi-a intors firul in aer si musca a luato in directia stolului de randunele. Un pui micut cu galben inca in jurul ciocului a prinso. Durere mare pe saracul pui, noroc ca acul sa oprit in cioc si am putut sa-l scot cu usurinta, l-am mangaiat apoi l-am saltat in aer acolo unde mama lui il astepta. In ziua aceea am avut cea mai mare captura de obleti din an.

:shock: :shock:

Scrie răspuns