Surprize
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Liliecii au un sistem natural de orientare bazat pe principiul radarului sau al sonarului adica emit sunete(unde) pe care apoi le receptioneaza.... astfel apreciaza si interpreteaza lumea inconjuratoare.Poate a confundat nefericitul naluca cu prada.... 

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
- alex dan
- utilizator constant
stiu cum se ghideaza lilieci...
dar voblerul din aer il prind? pt ca, din cate stiu eu, liliecii nu intra si in apa dupa prada.
dar voblerul din aer il prind? pt ca, din cate stiu eu, liliecii nu intra si in apa dupa prada.
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
normal ca din aer....mai degraba voblerul prinde liliacul si nu invers.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
O surpriza hazlie a avut un preten care dadea la crap si care s-a trezit dimineata din somn,trezit de sunetul a patru senzori deodata,cu un pescarus incurcat in fire......partea hazlie este cum incerca el sa descurce zburatoarea din stransoarea monofilamentelor tinand-o pe jivina cand cu stanga cand cu dreapta din cauza ciuguliturilor ......

corect. Ii prind ba de cocoasha, ba de "aripi". Se intimpla pe-nserate sau noapteaMichael scrie:mai degraba voblerul prinde liliacul si nu invers.

palink dauneaza grav sanatatiibogdank scrie:corect. Ii prind ba de cocoasha, ba de "aripi". Se intimpla pe-nserate sau noapteaMichael scrie:mai degraba voblerul prinde liliacul si nu invers.si senzatia e super. Cind e bezna totala, numar ca sa imi dau seama cam cit arunc, si deodata.... ZBANG... din aer, drill, stinga-dreapta, tipete si ....batman. Pe vreo 2 i-am obligat si la schi nautic, a trebuit sa ii pun la uscat inainte sa le dau drumul
Ei sunt bineveniti (nu in cirlig), ca mai raresc din insecte

Pentru cei ce n-au inteles dezacordurile ....normale pentru un roman de nationalitate ungara......total de neinteles pentru un roman de nationalitate turca si cashtoace pentru un rom.....omul vrea sa zica ca nu ar fi baut nimic......bogdank scrie:Pentru cei care n-au inteles, traducere: cele de mai sus sunt absolut neintentionate, totale intimplatoare si se citesc cu ghilimelele de rigoare