Surprize

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Mar 2006, 21:53

bogdane, de sarpele de la Dunare ai uitat :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 22 Mar 2006, 00:01

eu am luat o data o barza, am agatat-o din aer... ala drill fratilor :lol: :lol:
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Mar 2006, 01:36

un prieten a lansat cu rotativa intr-un stol de vrabii si a agatat una de aripa...am intervenit rapid,deja lua apa la bord.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Mar 2006, 08:52

Michael scrie:un prieten a lansat cu rotativa intr-un stol de vrabii si a agatat una de aripa...am intervenit rapid,deja lua apa la bord.
Cele mai tari pe care le-am auzit sunt :o lisitza la vobler, cu atac violent si drill in zbor :lol:
......si alta, la stiuca la pluta pestisorul a fost ciugulit de o.....barza si saracul pescar neatent, a fost socat cand a vazut ca ii caraie frana si cand intzeapa ......montura lui e in cer!! Apoi a urmat lupta cu BARZA care daca-ti trage un CIOC.... :shock: nu prea ti-e bine.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 22 Mar 2006, 09:37

un amic de-al meu a "luat" o rata la porumb in timpul unei partide la crap pe o balta cu vegetatie. eu am avut surpriza unui rac la rama rosie, acum vreo 3 ani, pe balta de la Sacel.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 22 Mar 2006, 09:44

Alte capturi
- un ratoi la rama rosie pe o balta din Giurgiu. Dadeam la sheffield. Fir 0,18 drill peste 30 min. Nu l-am scos, pana la urma am taiat firul.
- Un pescarus in Delta
- Broasca testoasa
- stiuca cu lingura in gura
- stiuca cu lingura in ceafa
- stiuca cu sobolan in gura (coada ii atarna vreo 4 cm in afara)
- etc
www.wilddanube.ro

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 22 Mar 2006, 09:50

Cu ceva timp in urma am pescuit la vobler pe Valea Oltului.Intimplarea a facut,sunt sigur ca a fost doar intimplare,ca in urma voblerului(5cm)la vreo 10-15m distanta,sa imi iasa o VIDRA.Cum am fost depistat, nu stiu dak a mai durat 2 sec.intilnirea cu ac minunat animal extraordinar. :wink:
Am ramas pur si simplu fara cuvinte,dar mindru ca am avut onoarea sa vad o vidra in salbaticie.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Mar 2006, 10:00

Stiuca luata la lingura dar agatata de coada ( drecu stie cum ca e lunecoasa :D )
Drill superb ......ea hatz inainte ......recuperam 1 metru ....iar pleca plina de avant .....am zis ca e ditai dintzoasa......can colo o marla de nici un chil :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Swordfish
junior
junior

Mesaj de Swordfish » 22 Mar 2006, 11:14

Am vazut stiuca prinsa la boaba de paine (dadea la caras si rosioara)
Eu am prins o stiuca agatata agatata de burta cu rotatva, am crezut ca e ditamai pestocu
Fir intins!!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 22 Mar 2006, 12:02

stiuca la broscuta se pune? un prieten de-al meu a reusit asa ceva
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Scrie răspuns