Surprize
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
eu am luat o data o barza, am agatat-o din aer... ala drill fratilor

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
un prieten a lansat cu rotativa intr-un stol de vrabii si a agatat una de aripa...am intervenit rapid,deja lua apa la bord.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Cele mai tari pe care le-am auzit suntMichael scrie:un prieten a lansat cu rotativa intr-un stol de vrabii si a agatat una de aripa...am intervenit rapid,deja lua apa la bord.

......si alta, la stiuca la pluta pestisorul a fost ciugulit de o.....barza si saracul pescar neatent, a fost socat cand a vazut ca ii caraie frana si cand intzeapa ......montura lui e in cer!! Apoi a urmat lupta cu BARZA care daca-ti trage un CIOC....

- wilddanube
- veteran
Alte capturi
- un ratoi la rama rosie pe o balta din Giurgiu. Dadeam la sheffield. Fir 0,18 drill peste 30 min. Nu l-am scos, pana la urma am taiat firul.
- Un pescarus in Delta
- Broasca testoasa
- stiuca cu lingura in gura
- stiuca cu lingura in ceafa
- stiuca cu sobolan in gura (coada ii atarna vreo 4 cm in afara)
- etc
- un ratoi la rama rosie pe o balta din Giurgiu. Dadeam la sheffield. Fir 0,18 drill peste 30 min. Nu l-am scos, pana la urma am taiat firul.
- Un pescarus in Delta
- Broasca testoasa
- stiuca cu lingura in gura
- stiuca cu lingura in ceafa
- stiuca cu sobolan in gura (coada ii atarna vreo 4 cm in afara)
- etc
www.wilddanube.ro
Cu ceva timp in urma am pescuit la vobler pe Valea Oltului.Intimplarea a facut,sunt sigur ca a fost doar intimplare,ca in urma voblerului(5cm)la vreo 10-15m distanta,sa imi iasa o VIDRA.Cum am fost depistat, nu stiu dak a mai durat 2 sec.intilnirea cu ac minunat animal extraordinar. 
Am ramas pur si simplu fara cuvinte,dar mindru ca am avut onoarea sa vad o vidra in salbaticie.

Am ramas pur si simplu fara cuvinte,dar mindru ca am avut onoarea sa vad o vidra in salbaticie.
Stiuca luata la lingura dar agatata de coada ( drecu stie cum ca e lunecoasa
)
Drill superb ......ea hatz inainte ......recuperam 1 metru ....iar pleca plina de avant .....am zis ca e ditai dintzoasa......can colo o marla de nici un chil

Drill superb ......ea hatz inainte ......recuperam 1 metru ....iar pleca plina de avant .....am zis ca e ditai dintzoasa......can colo o marla de nici un chil

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- ravenheart
- veteran
stiuca la broscuta se pune? un prieten de-al meu a reusit asa ceva
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.