Surprize

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 20 Mar 2006, 21:16

Scobari am prins mai des la naluci mici...... dar cea mai mare surpriza am avut pe cand ma chinuiam sa descurc o peruca, voblerul era lasat in curent ........am simtit avatul cum a apucat ... eu trageam ...el tragea ...dupa putine secunde a dat drumu ......

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 20 Mar 2006, 22:03

redkid scrie::shock: :shock: :shock:
Esti noul meu idol :D
Ce te miri Mihai, mai sunt si altii, nu-s singurul. Celorlalti insa probabil ca nu le place sa se laude :cry: :P

P.S. promit sa-ti mai spun cate una alta daca-mi faci cadou o imitatie de Ephemera vulgata :wink:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 20 Mar 2006, 23:36

danr scrie:duminica am luat si eu un caras care a dat in walleye assassin de 4" !!!!!
juma de kil pe putin animalu...
cu tzac sau la fir? :lol:

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 21 Mar 2006, 14:30

Eu am luat oblete la rotativa #1 (galbena cu puncte rosii) si mreana si scobar la rotativa cuprata #1 (Arges)

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 21 Mar 2006, 14:35

am luat la Avrig pe olt caras la rotativa DAm ocazie cu care mi-am rupt un Spro nou nout la prima iesire, dar nu in dril :wink: mi l-a agatat pretenul cind ne uitam ca prostii la caras.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 21 Mar 2006, 16:49

caras, platica la grub.....printre crapi chinezesti agatati aiurea, de-a lungul anilor, de jiguri am luat unu cu jigul in gura, un prieten a luat somn pitic la popper :D .
mrenutza de pe la juma de kil la vobler de aproape 10cm dolofan rau, am crezut ca m-a lovit trenu si cand colo :cry:
acu multi ani in urma taica-meu a luat caras la coada de peste dand dupa biban. Ar fi fost interesant daca ar fi luat unu da de la 5-6 bucati in sus eu zic ca.........nush ce sa mai zic :lol:
Unii se pot lauda cu scoici luate la oscilanta :P eu spre exemplu am luat melc de apa la vobler :lol: :lol: (cred ca a fo o coincidentza s s-a intersectat cumva cu voblerul ), si o data am avut o broasca testoasa in batz, de am crezut ca am agatzat cizma de gigant. La mal s-a dezgatzat :P(cred ca spre norocu meu) :roll:

Nush dac a-ti prins seri in care dau liliecii tarcoale. Sa vedeti ce se arunca dupa naluci in aer. Zici ca-s nebuni. Mai ales daca e un vobler mai portant, si cade mai greu e cand ai si doua atacuri in aer :lol: :lol: :lol: :lol: (nu am prins si nici nu intentionam :P )

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 21 Mar 2006, 16:54

un prieten de-al meu a prins pescarus la pestisor.
Pe Prut la Stanca.
Drill nasol, pescarusul a ramas cu carligul in stomac,poate l-o fi corodat acidul. :?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Mar 2006, 16:56

am scos scoici cat farfurioara de cafea din Olt gramada .....chiar si testoase am prins mai demult in delta dar la rama ....
acu 2 sapt .....mi-a dat un broscoi in jig grupa mare :D ....agatat de gura , regulamentar
norocu meu ca nu afost nevoie sa pun mana pe el sa-i scot carligu
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 21 Mar 2006, 17:10

oblete si rosioara la musca
rosioara am prins si la rotativa mica
in delta

si un scobar la nimfa :shock:
pe rau' Lapus (MM)
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 21 Mar 2006, 17:16

Obletele si rosioara la musca nu sunt "surprize" 8) Cateodata chiar ii caut !
Eu am prins 3 morunasi frumosi (aproape 300gr) intr-o partida de voblerit la clean.Ce pot sa zic este ca trag TARE !!!

Scrie răspuns