Surprize

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 22 Mar 2006, 16:52

la Daia in jud. Alba, la 3km de Sebesh.
un lac destul de micutz dar plin de viatza. paznicul cand o vazut o ramas masca, o zis ca stia ca exista asa ceva in lac da nu mai prinsese nimeni pana atunci.

tot in aceeasi zi am prins si doi crapi koi (portocalii cu pete negre) de 200g buc. i-am luat la fix de 3m.
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Mar 2006, 17:27

fff scrie:
Sorin scrie:da avat de 5 chile la buchet de macaroane pentru crap ? :D
pai cum drek sa nu puna botu' avatu' la buchetu' ala de macaroane daca-l trageai prin apa ca pe flying lure :lol: asta daca n-o fi zis saracu' avat ca-s limbrici la cata minte (n)are :twisted:
da , e explicabil .....de altfel intr-un numar vechi din VPR ....era prezentata drept naluca de avat .....un jig pe care era legat un smoc de fasii subtiri de nailon alb ( taiate dintr-o punga de lapte ). Rezulta probabil o floaca , ,,,,care recuperata prin apa zglobiu probabil ademenea avatii
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 23 Mar 2006, 17:39

Rata domestica la paine,
Rata salbatica la mamaliga,
Broaste testoase grupa mare,
Mreana mare la Oblete viu(de 2 ori),
Caras prins de branhii cu latul format de carlig cu firul principal.
5 carasi(cat juma' de palma) la o montura cu 5 ace( :oops: am pescuit si la bomba :oops: ).

Un fitofag de vreo 2-3 kile mi-a luat cu ancorele cu care inota in spate(multe urari jepcarilor) firul de la o lanseta cu pestisor. Am crezut ca am luat monstrul apelor. Era agatat fix la mijloc si era si curent destul de puternic. Nu puteam sa il urnesc din loc. Am crezut vreo 10 min ca am luat dita somnul!!! :(
Spining....Prea bun ca sa fie light...

BIBI
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BIBI » 23 Mar 2006, 18:45

Martor-eu, păţitul-unchiul meu. O ieşire la baltă cu mulţi ani în urmă, pescuiam la fund la lansetă, caras, crap. ÃŽn timpul prînzului pauza de rigoare (din motive de caniculă), unchiul scoate lansetele să le încarce. ÃŽntre timp, un vecin mai îndepărtat prinde ceva mai răsărit iar unchi-miu curios dar şi plimbăreţ din fire merge la el să vadă piesa. Lansetele cu vârful sprijinit pe suport, plumbul atârnând, cârligele libere. O turmă de oi, verificată mai de la distanţă de la umbră de un puştan toropit de căldură. Una mai răzleţită a găsit de cuviinţă să-şi plimbe blana tocmai prin preajma lansetelor. Să vedeţi fuga dreaq :lol: :lol: :lol: ,oaia-lanseta-unchiu', cei din urmă fără voia lor :evil: . Noroc că s-a rupt monofilamentul, dar păcat că pe vremea aia nu prea erau camere de filmat. Scena făcea toţi banii! :lol:

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 24 Mar 2006, 17:14

Faza aproape identica,diferente:erou negativ-o vaca,stilul de pescuit:cu pestisor viu la stiuca.Patitul este partenerul meu de pescuit,cel mai rau am patit-o eu,ma durea burta de ras si a doua zi, cand il vedeam cum incearca sa opreasca vaca tragand de fir(avea fir Fire Line de 0,25)si vaca nici nu se sinchisea,ma tavaleam pe jos de ras. :wink:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 02 Apr 2006, 23:16

Minune!!! NOU RECORD PERSONAL!!! AM LUAT PRIMUL LILIAC LA ECHIPAMENT DE SPINNING.
Cred ca acush ar trebui sa ma specializez in prins lilieci cu voblere :D O sa pun si poza cat de curand:P ...
S-a intamplat in felul urmator. Lanseu, voblerul nu a mia cazut pe apa, si a inceput sa o ia intr-o parte:P . Intep :roll: :roll: :lol: :lol: si dril aerian cu liliacu.
Emit niste sunete extrem de neplacute, si sunt de-a dreptul "niste creaturi fabuloase".... Nu mai vreau asa experientza. Noroc ca s-a agatzat doar putin in aripa si a zburat nevatamat. Nu e prima oara cand am atac de liliac la voblere sau alte minuni lansate pe inserate prin aer :P... Dar de la atac pana la sa prind unu..........

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 03 Apr 2006, 08:21

Euu am auzit ca pe Snagov s-ar fi prins sarpe de apa la pestisor viu, dadea omul la stiuca si...s-a ales cu aratarea aia. Mai intra si serpii in juvelnice atrasi de miscarea de acolo.
Dar ce as vrea au sa prind, am asa un fix: sa prind la spinning un sutien de femeie sau un chilotzel, eventual aruancand pe malul celalalt. Pana vine sotzul sa ma bata, deja am strans sculele si... ma duc la ea pe partea cealalta.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 03 Apr 2006, 10:48

Un liliac am prins si eu acum 3 ani la prejmer cand pesc. la musca dupa pastravi. Liliacul l-am agatat in aer cand aruncam firul de musca dar alta era paguba mare....era in septembrie iar randunelele alergau dupa muste intr-o veselie,si desi pescuiam cu muste uscate mici pe 16 veneau si le culegeau intr-una de pe apa incat pescuitul devenise imposibil.
Cand reuseam si eu o lansare mai buna aparea o randunica si ma lasa cu buza umflata .Bine ca nu s-a agatat niciuna ca eliberau repede musca dupa ce realizau probabil ca e imitatie .In orice caz pastravii nu au mai pus gura :x

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 03 Apr 2006, 15:08

Liliecii prinsi la vobler pe Mures nu sunt o raritate. Noroc (pt ei) ca nu sunt o delicatesa :lol:

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 03 Apr 2006, 15:59

bogdank scrie:Liliecii prinsi la vobler pe Mures nu sunt o raritate. Noroc (pt ei) ca nu sunt o delicatesa :lol:
:shock:
lamurestema te rog si pe mine despre ce vorbesti, ca nu pricep.
din zbor ii prinzi sau cum?
:roll:
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073

Scrie răspuns