Super cleni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Am fost acum trei ani in Croatia la Plitvice, sa vezi acolo cleni. Apa curata cristal, pescuitul interzis, turistii hraneau pestii si erau numai cleni. Am vazut acolo f multe exemplare de peste 2-3 kg.
Revenind la topic, recordul meu la clean este in jur de 1 kg, deci nimic "super" dar a fost un drill frumos.
Revenind la topic, recordul meu la clean este in jur de 1 kg, deci nimic "super" dar a fost un drill frumos.
-
- veteran
Daaaaa, stim! Luat pe Ialomita la VV in cascada aia mare care acum a fost distrusa de buldozerele lui Blanda, aflata la cca 100 m de pod in aval. Ma insel? Apropo Ionutz ca sa vezi ca Cel de Sus nu doarme: blanda e acum urmarit penal si a fugit in Canada, vorbeau paznicii lui ca e in Montreal. Daca vrei aflu si pe ce strada e si dupa aia il santajez - ii cer echipament Cabellas UL complet altel sta dupa gratii!YoNutzu scrie:Chiar nu stiu daca sunt prinsi la artificiale ...
Englezii mai au Super Cleni, am niste filme cu Matt Hayes in care prinde numai unu si unu ...
Cel mai mare Clean pe care l-am vazut live a fost la un coleg de servici', prins la boaba de strugure.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7160

Daca ai "drum" in amonte de Reghin zona Brancovenesti - Ideciu ai sanse mari sa te intalnesti cu exemplare mari poate chiar si de 3 kg.Belenyessy S scrie: Am vazut acolo f multe exemplare de peste 2-3 kg.
Pescarii de acolo prind frecvent cu porcusor sau coada de oblete exemplare mari, nu vad de ce nu ar intra si la artificiale....
-
- utilizator constant
Inca mai sunt exemplare frumoase, majoritatea sunt "retrase" in zone greu accesibile de pe mal din cauza vegetatiei abundente....
Hatari si electricieni sunt destui din pacate si nici nu scapam de ei, doar daca " importam" crocodil sau stiu eu ce minuni, altfel no way.
Ar trebui dat liber la "sezonul de impuscat Braconieri " dar cum e situatia pe la noi ar cadea victime tocmai altii...
Hatari si electricieni sunt destui din pacate si nici nu scapam de ei, doar daca " importam" crocodil sau stiu eu ce minuni, altfel no way.
Ar trebui dat liber la "sezonul de impuscat Braconieri " dar cum e situatia pe la noi ar cadea victime tocmai altii...
pai la Plitvice e alta treaba.Parcul National din Plitvice este Rezervatie Naturala aparata de lege.acolo este intr-adevar Raiul pe pamant.ca si pescar nu e bine sa mergi acolo si sa vezi ditamai clenii si sa nu fii lasat sa pescuiesti ca iti faci numai rau.Belenyessy S scrie:Am fost acum trei ani in Croatia la Plitvice, sa vezi acolo cleni. Apa curata cristal, pescuitul interzis, turistii hraneau pestii si erau numai cleni. Am vazut acolo f multe exemplare de peste 2-3 kg.

acolo am observat si faptul cum ca aia mari traiesc solitari nu in stoluri(asa se zice despre cleni).iata si dovada.

si mai am cateva poze din oraselul Rijeka unde clenii stau cu sutele in stoluri pe un rau care strabate orasul.

ratza din imagine nici nu are sanse la ei,clenii fiind mari pt ratzele de pe acolo.

Catch & relax
@Fario
Sa fi vazut cum a fost saptamana trecuta la pod la VV ... ziceai ca este concurs, dar numai ca acolo se lasa spatiu intre competitori dar aici ....
Blanda sa plateasca pentru cate nenorociri a facut si mai este unu care polueaza la greu ...poate fuge si ala...
Care a fost cel mai mare Clean in zona VV anul trecut?! La mine nu a sarit de 700-800g iar un cumnat a luat unul la kil.
Sa fi vazut cum a fost saptamana trecuta la pod la VV ... ziceai ca este concurs, dar numai ca acolo se lasa spatiu intre competitori dar aici ....
Blanda sa plateasca pentru cate nenorociri a facut si mai este unu care polueaza la greu ...poate fuge si ala...
Care a fost cel mai mare Clean in zona VV anul trecut?! La mine nu a sarit de 700-800g iar un cumnat a luat unul la kil.