Super cleni

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 19 Ian 2011, 13:51

Radu_T scrie:si daca vorbesti frumos cu paznicu barajului poate te lasa sa si arunci de 2 3 ori. 8)
De asta nu avem pesti ! :lol: .... La noi toata lumea vorbeste frumos cu cine trebe si .... :oops:

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 19 Ian 2011, 14:03

Corect...dar atata vreme cat aia care vorbesc frumos cu paznicu si...........sunt adeptii C&R totul e ok .....in plus, sunt foarte ciudati pesti aia si daca cade o insecta pe apa se sperie ....nu ataca nici la musca,nici la vobler nici la rotativa. Nu sunt usor de prins, sunt pomi in apa nu prea ai cum sa dai unde se hranesc ei de pe baraj , amandoi stim de ce nu sunt defapt pesti in apa, noi astia cu batu nu facem asa prapad ca si alti cu curent , ancore ....si bineinteles mai sunt si cei cu batu care practica pescuit de foame=baboieri.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Ian 2011, 20:35

YoNutzu scrie:@Fario
Sa fi vazut cum a fost saptamana trecuta la pod la VV ... ziceai ca este concurs, dar numai ca acolo se lasa spatiu intre competitori dar aici ....
Blanda sa plateasca pentru cate nenorociri a facut si mai este unu care polueaza la greu ...poate fuge si ala...
Care a fost cel mai mare Clean in zona VV anul trecut?! La mine nu a sarit de 700-800g iar un cumnat a luat unul la kil.
Bine zici! Vorbeam cu un pretenar din VV sa mergem sa gonim naibii muncitorii aia de la firma lui Blanda care ne distrug raul cu buldozerele. Daca nu vor sa plece ii aruncam in apa....mama lor de termite!
De ce erau atatia pescari la pod? E cumva clean mare pe acolo? Ca eu mai mare de 24 cm nu prind nici la vobler nici la pestisor sau broscuta. Unde se ascund saracii? Ca in afara de 2-3 tufe in zona aia namoloasa si cu curent f slab nu prea au unde. Uite, de aia prefer zona de langa Podul sondorilor, sunt cleni de 500 grame macar unu pe luna tot prind. Zici ca s-a luat si la kil? Minunat, abia astept sa merg. Ce tehnica imi recomanzi acum?

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 19 Ian 2011, 23:29

mai este ceva clean mare si pe mures am vazut ce-i drept acum vreo 2 ani unu de 3,6 kg prins la rotativa,eu unu nu sunt prea mare fan al pescuitului la clean,desi e un peste super fain de pescuit cu lansete l si ul am avut cateva partide pe mures cand cleanul a fost singurul care a raspuns la nalucile mele care erau destinate avatului si salaului am prins cateva ex sarite de kg la rnr 5 cm si cd 7 cm;din pacate nu am nici o poza, clenii au fost eliberati toti

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 20 Ian 2011, 08:53

@Fario
Clean mare o fi dar la cati erau si la cat de limpede si mica este nu cred ca iesea ala din "vizuina" ... de prins s-a prins dar numai mic si am inteles ca pe viermusi (plus ca nadeste toata lumea de este satul). Este buna zona aia amonte pod VV (acolo i-am prins pe cei mai rasariti) pana la podul sondorilor si apoi mai este buna mai sus la hume. Nu stiu ca sa-ti recomand ... dar daca as iesi in zona aia as incerca pestisor ... (numai ca mie nu imi place sa stau la "asteptare" ma plictisesc ingrozitor). Am vazut zilele trecute pe cineva cu Fly...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 20 Ian 2011, 14:47

Clean mare o fi dar la cati erau si la cat de limpede si mica este nu cred ca iesea ala din "vizuina" ... de prins s-a prins dar numai mic si am inteles ca pe viermusi (plus ca nadeste toata lumea de este satul). Este buna zona aia amonte pod VV (acolo i-am prins pe cei mai rasariti) pana la podul sondorilor si apoi mai este buna mai sus la hume. Nu stiu ca sa-ti recomand ... dar daca as iesi in zona aia as incerca pestisor ... (numai ca mie nu imi place sa stau la "asteptare" ma plictisesc ingrozitor). Am vazut zilele trecute pe cineva cu Fly...
Da unde sa iau pestisor viu? Poate la feeder cu viermusi, asa luam si vara cand nu aveam voblere sau table la mine. Unde e zona La Hume? Mult mai sus de Sondori? Sa dau la fly in ianuarie la clean e comic....sau nu? In plus acum e iarna, nu am neopren deci nu pot trece cu wadersii prin apa. Asa ca stau doar pe un mal, ceea ce e frustrant!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 20 Ian 2011, 14:50

Uitai sa intreb - cum e zona mai din aval de Razvad, la Nisipuri (cam poe unde se termina Razvad si incepe drumul spre Adanca si Ploiesti)? Merita incercat? Ca am vazut ceva bulboane mai ales pe langa maluri, crengi scufundate etc. E un pod de piatra acolo, pe rau, la vreo 300 m de o vulcanizare.

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 20 Ian 2011, 21:12

Vreti sa vedeti Super-Cleni?dati o tura aici:http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=3143
Sa ma scuze proprietarul dar am ramas surprins cand am vazut ce trofee are.Felicitari si Respect! :bere:

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 21 Ian 2011, 09:23

@Fario
Humele sunt cam la 150-200 m de podul sondorilor (amonte) cat despre zona Nisipuri eu am fost si am zis ca nu ma mai duc niciodata, este zona unde deverseaza ala de fabrica de alcool toata zona aia este numai "muci" de la melasa, borhot ... si miroase ingrozitor, pietrele au o mazga neagra si alunecoasa si cu toate astea am vazut Clenuti in zona ...
@Vleydyx
"Din cauza" lui Remus S am inceput eu sa eliberez pestii ... am zis ca daca el poate sa elibereze asemenea capturi eu de ce nu as putea?!!
Puterea exemplului.

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 26 Ian 2011, 09:18

Mai avem ceva iarna innainte ...
http://www.fishingmagic.com/news_events ... -chub.html
sa va demoralizati si voi pe frigul asta :)

Scrie răspuns