Eu am luat-o in bot de la niste tipi cu Original Floating si oarece Husky Jerk-uri , aia numai din astea aveau in trusa , jur ca nu aveau altceva , si am luat-o in bot intr-o chestie pe care o credeam controlata , sau cel putin nu am furat-o pina atunci .
Mi-am luat si eu Original si Husky da luam jumate cit ei , dupa aia am bagat tamburu cu mono si am egalat .Si dupa ce mi-o intrat Chase-u pe mina s-o schimbat nitel ordinea hehe!! Nici mie nu mi-o venit sa cred asa pe stomacu gol faza asta cu mono, dar asta este , mai ales dupa ce am facut niste probe cu niste subwalkere , cel putin pe vreme rece si pesti mofturosi nu-i rau cite o rola de mono . Intre timp l-am dat jos , o crescut temp. cu 2 grade si-mi intra pe walkere hehe!!
Am avut insa ocazia sa constat ca Original Floating sau ceva care se comporta asemanator ( JDM-urile se lanseaza mai mult hehe!!) merge la pesti mofturosi si apa mai rece , evident merge si vara , da atunci merg si alte chestii care se lanseaza mai bine si mai frumos .
Faptu ca Onesti incepe sezonu cu Original Floating ii desigur o intimplare hehe!!( nu l-am mai piscat de mult hehe!! ) Paradoxal am si eu slabiciune pe X-rap-u alb jerkuit usor , incep sa cred ca imi fura careva ideile din cap prin ceva tehnici mistice hehe!!
In rest , pentru psihopati , recomand si eu ce o recomandat si Tudor acu vreo ceva vreme , vreo 2-3 ani , B Freeze si Aile Magnet S .
http://s271.photobucket.com/albums/jj14 ... C01100.jpg
Primu o supravietuit doi ani cu mine si mi-o salvat citeva partide , deci se cam vede cita culoare s-o dus de pe el in doi ani si cita importanta ar avea hehe , pentru cei interesati , ca parce erau citiva !
Fir Intins!!!
STIUCA LA VOBLER
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Cred ca totusi depinde de apa. Pe o apa rece si foarte limpede un textil de 18 se vede de la mare distanta. Am vazut in astfel de situatii stiuca urmarind naluca pana langa barca,dar pastrand o distanta si fiind foarte prudenta. Cand am schimbat pe mono atacurile au fost imediate. Intamplare??? Nu cred.[/quote] adevarat,mi s-a intamplat si mie.dadeam cu textil,apa limpede,atacuri zero,monofilament transparent,atacuri berechet.inclin catre monofilament.nu zic ca textilul nu e bun,doamne fereste,dar parca subconstientul e mai linistit.