STIUCA LA VOBLER
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
struna la stiuca
cel mai bine e sa ai noroc ul ca tripla sa i se agate in coltul gurii.E cel mai safe..............pentru pescar.
Dar nu e asa totdeauna.Un monofil moale de 0.40 mm rezolva treaba la mine.
la rapalele noi cele cu pete de "sange" cu barbeta rosie(stiti care),bleeding olive flash,copper flashetc,cele noi mai pe scurt, a avut succes cineva?Sau se tem sa dezvaluie secretele?
Dar nu e asa totdeauna.Un monofil moale de 0.40 mm rezolva treaba la mine.
la rapalele noi cele cu pete de "sange" cu barbeta rosie(stiti care),bleeding olive flash,copper flashetc,cele noi mai pe scurt, a avut succes cineva?Sau se tem sa dezvaluie secretele?
bafta in toate,inclusiv in
ups,pardon,frate,era sa zic Bafta La Pescuit,bine ca n am zis.
ce diliu sunt.
S a veti fire intinse cu totii,la cat ma i putini caini morti in saci submersi agatati cu voblerul sau alte momeli si asa mai departe.Traim aici si treaba asta ne ocupa cam tot timpul de pe lume.
stay in the course the viitorul is yours ofcourse.
Buenas Noces.
ups,pardon,frate,era sa zic Bafta La Pescuit,bine ca n am zis.
ce diliu sunt.
S a veti fire intinse cu totii,la cat ma i putini caini morti in saci submersi agatati cu voblerul sau alte momeli si asa mai departe.Traim aici si treaba asta ne ocupa cam tot timpul de pe lume.
stay in the course the viitorul is yours ofcourse.
Buenas Noces.
Re: salutare la toata lumea
eu am incerat sa pescuiesc in timpul partidelor destul de mult cu DT, dar cel putin pt mine rezultatul a fost urmatorul:rapetor scrie:salutare la toata lumea,multam de inscriere.
As dori sa iau si eu niste informatii cu privire la Rapala DivesTo(DT) 4 feet,6 feet si 10 feet,dupa cum urmeaza:sunt naluci prinzatoare la noi si la ce specii se preteaza la noi?
Deasemenea momelile noi in gama Rapala cele Bleeding Olive Copper,etc Flash, fie ca sunt countdown,original,shad rap,etc.
ori nu am prins de loc ori am prins numai biban

rapala
Dar la ce ai prins mai mult?
mda,DT cred ca e facut maimult pentru bibanul american,deci ar trebui sa mearga si lanoi.
Stiuca ma intereseaza,altceva........
culorile bleeding ai incercat ceva?marefer la copper,olive,gold,cele care sunt noi.

mda,DT cred ca e facut maimult pentru bibanul american,deci ar trebui sa mearga si lanoi.
Stiuca ma intereseaza,altceva........

culorile bleeding ai incercat ceva?marefer la copper,olive,gold,cele care sunt noi.

Re: rapala
sincer sa fiu am incercat doar cu urmatoarele culori de DT ca doar de astea am: fire-tigre, silver, si culoarea naturala a bibanului (la asta nu stiu cum ii zice).rapetor scrie:Dar la ce ai prins mai mult?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stiuca ma intereseaza,altceva........![]()
- fish_hunter
- utilizator nou
Storm Wildeye Minnow 13 cm, suspending. Cunoasteti voblerul? Stiucile din zona mea au facut cunostintza cu el...
Si nu numai ele!
Este copia xerox al unui oblete, atata ca are bile. Fiind suspending, faci stopari dese. Atunci se cam poate declansa atacul, ar fi bine sa ai textil, sa intepi.
Jointed shad rap - acela mic de 5 cm, cuoarea caraselului a avut si el in gheare stiuci, dar nu mari.
Oscilanta - DAM piscot dublu - pe o parte inox, pe cealalta arama. Sau Dollinger de la Gipo, gramajul depinde de apa in care pescuiesti. Galbene si cele argintate. De la 9 la 11-13-16 grame.
Rottiva - Mepps Lusox de 3 - galbena.
Ce ziceti de Mepps Giant Killer? Panter Martin? Ma refer la cele de 26-28-30 grame....

Este copia xerox al unui oblete, atata ca are bile. Fiind suspending, faci stopari dese. Atunci se cam poate declansa atacul, ar fi bine sa ai textil, sa intepi.
Jointed shad rap - acela mic de 5 cm, cuoarea caraselului a avut si el in gheare stiuci, dar nu mari.
Oscilanta - DAM piscot dublu - pe o parte inox, pe cealalta arama. Sau Dollinger de la Gipo, gramajul depinde de apa in care pescuiesti. Galbene si cele argintate. De la 9 la 11-13-16 grame.
Rottiva - Mepps Lusox de 3 - galbena.
Ce ziceti de Mepps Giant Killer? Panter Martin? Ma refer la cele de 26-28-30 grame....
... too good to be light!
- fish_hunter
- utilizator nou
P.S.
Pe unele ape se zice ca de la Rapala Husky Jerk, CountDown si Jointed-urile, DAR cele mari - 11-13 15 cm fac ravagii. Nu e exclus. Si HuskyJerk are 3 modele unele cu barbeta mica, modelul 2 o are mai mare si Down Deep Husky Jerk care, bineinteles are o barbeta ca o lopata de dat zapada la o parte.
Original Floting, nu este un vobler recomandat pt. stiuca. Poate pe apa mica de 1m ar fiproductiv cel de 13 cm cu 3 triple. Trebuie incercat. Eu nu am asemenea ape mici cu stiuca...
Doar la mal!
Pe unele ape se zice ca de la Rapala Husky Jerk, CountDown si Jointed-urile, DAR cele mari - 11-13 15 cm fac ravagii. Nu e exclus. Si HuskyJerk are 3 modele unele cu barbeta mica, modelul 2 o are mai mare si Down Deep Husky Jerk care, bineinteles are o barbeta ca o lopata de dat zapada la o parte.
Original Floting, nu este un vobler recomandat pt. stiuca. Poate pe apa mica de 1m ar fiproductiv cel de 13 cm cu 3 triple. Trebuie incercat. Eu nu am asemenea ape mici cu stiuca...
Doar la mal!

... too good to be light!