Stiuca - la VOBLER

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Aug 2004, 08:22

da ce are momeala naturala fratioare ?
la salmonide te inteleg, dar la ceilalti pesti ce ti se pare nesportiv ?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Aug 2004, 10:24

Nu mi se pare suficient de sportiv pescuitul cu momeala vie.Asta e parerea mea.Eu folosesc doar naluci,pescuit activ.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 12 Aug 2004, 12:52

Salut baieti,

Michael, Adilucu, Timisorenii ? ati mai iesit in ultima vreme pe langa Tm ? La ce anume (specie, nu momeala ca-mi da Michael in cap daca spun ceva de livebite:)) glumeam, sper ca nu mi-o iei in nume de rau) si daca ati luat ceva ? Ca mai am doua weekenduri inainte de concediu ( cand ma duc pe Dunare) si as mai face cateva iesiri pe Timis/Bega. Eu am mai fost doar odata Duminica trecuta si am luat un singur clean la Albina de vreo 300 g la rotativa. Ati pescuit acolo ? (mai sus de "strand" ) Eu am vazut ca vana destul de bine desi am ajuns la 8 dimineata acolo ca nu m-am putut trezi mai devreme dupa cheful de sambata.
Stiuca este pe undeva pe-aproape ?

Merci
Bogdan

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 12 Aug 2004, 12:59

Las ca te duci weekendu asta si vezi tu ce se prinde : )
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 12 Aug 2004, 13:08

:)) ai dreptate Stefan, vedem noi ce sare pe mal Sambata, dar vroiam sa-i mai trag un pic de limba pe baietii din TM poate ne mai spun si noua vreun pont

Salut
Bogdan

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Aug 2004, 13:29

Hai ca-ti spun eu un pont :lol: ca nu mi-e firca ,(virgula) :) ca-i prinzi pe toti....Am pus si pe site, am scris si pe forum, la Costei, unde e santierul cu barajul Timis/Bega, am prins in aprox. 1 ora 8 buc. clean, impreuna cam 5 kg, si acolo mi-a taiat stiuca (aprox. 60 cm). Vezi topicul "Inaintas pt. voblere mici".
Pe Timis, la Albina se mai prinde avat, dar numai cand vrea el (avatul) :D .
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 12 Aug 2004, 15:02

Merci Adi,

Chiar cautam stiuca, si daca zici ca ai lasat-o pe-aia mare tot acolo, sa stii ca ma gandesc serios sa ma duc :lol:

Ciao
Bogdan

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Aug 2004, 03:52

bogdans scrie:Salut baieti,

Michael, Adilucu, Timisorenii ? ati mai iesit in ultima vreme pe langa Tm ?
Am fost miercuri la Parta pe Timis,acolo merg de obicei vara.Timisul era umflat,tulbure ca o cafea cu lapte.Singurul rapitor care se lupta cu morile de vant era avatul saracu' se lupta pentru hrana,orbeste.Neavand prea multe alternative,repede am legat o rotativa argintata,Axat se numeste, de la BerTi(pe care trebuie sa-l laud pentru nalucile pe care mi le-a trimis,sunt foarte multumit de ele).Fiind apa foarte tulbure,avatii foarte activi,am recuperat la suprafata,cu viteza mare si am luat un avat de 1.2 kg,care a rapit spectaculos,sarind in "lumanare".A fost singurul peste prins in acea zi,desi am incercat la diferite specii,in diferite locuri si diferite momente ale zilei(05:30-17:00).Voi,timisorenii mei,ati fost pe undeva?Banuiesc ca si Bega e tulbure si crescuta.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Aug 2004, 07:29

Am impresia ca noi, in partea asta de tara suntem putin cam vitregiti in privinta pescuitului (cel putin la rapitor, ca despre el vorbim, nu?) :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Aug 2004, 07:39

Acum 2 saptamani am fost la Lugoj si am vazut pe Timis, in oras, nenumarate atacuri de avat. Cred ca am sa merg odata pana acolo si iau Timisul din oras si tot cobor pe el poate pana la Costei, ca imi ajunge o zi intreaga pt. treaba asta, sa vad ce iese. Dar asta cand se mai limpezeste putin.

Scrie răspuns