Stiuca - la VOBLER
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu mi se pare suficient de sportiv pescuitul cu momeala vie.Asta e parerea mea.Eu folosesc doar naluci,pescuit activ.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Salut baieti,
Michael, Adilucu, Timisorenii ? ati mai iesit in ultima vreme pe langa Tm ? La ce anume (specie, nu momeala ca-mi da Michael in cap daca spun ceva de livebite:)) glumeam, sper ca nu mi-o iei in nume de rau) si daca ati luat ceva ? Ca mai am doua weekenduri inainte de concediu ( cand ma duc pe Dunare) si as mai face cateva iesiri pe Timis/Bega. Eu am mai fost doar odata Duminica trecuta si am luat un singur clean la Albina de vreo 300 g la rotativa. Ati pescuit acolo ? (mai sus de "strand" ) Eu am vazut ca vana destul de bine desi am ajuns la 8 dimineata acolo ca nu m-am putut trezi mai devreme dupa cheful de sambata.
Stiuca este pe undeva pe-aproape ?
Merci
Bogdan
Michael, Adilucu, Timisorenii ? ati mai iesit in ultima vreme pe langa Tm ? La ce anume (specie, nu momeala ca-mi da Michael in cap daca spun ceva de livebite:)) glumeam, sper ca nu mi-o iei in nume de rau) si daca ati luat ceva ? Ca mai am doua weekenduri inainte de concediu ( cand ma duc pe Dunare) si as mai face cateva iesiri pe Timis/Bega. Eu am mai fost doar odata Duminica trecuta si am luat un singur clean la Albina de vreo 300 g la rotativa. Ati pescuit acolo ? (mai sus de "strand" ) Eu am vazut ca vana destul de bine desi am ajuns la 8 dimineata acolo ca nu m-am putut trezi mai devreme dupa cheful de sambata.
Stiuca este pe undeva pe-aproape ?
Merci
Bogdan
- Stefan Tudose
- Moderator
Hai ca-ti spun eu un pont
ca nu mi-e firca ,(virgula)
ca-i prinzi pe toti....Am pus si pe site, am scris si pe forum, la Costei, unde e santierul cu barajul Timis/Bega, am prins in aprox. 1 ora 8 buc. clean, impreuna cam 5 kg, si acolo mi-a taiat stiuca (aprox. 60 cm). Vezi topicul "Inaintas pt. voblere mici".
Pe Timis, la Albina se mai prinde avat, dar numai cand vrea el (avatul)
.

Pe Timis, la Albina se mai prinde avat, dar numai cand vrea el (avatul)

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Am fost miercuri la Parta pe Timis,acolo merg de obicei vara.Timisul era umflat,tulbure ca o cafea cu lapte.Singurul rapitor care se lupta cu morile de vant era avatul saracu' se lupta pentru hrana,orbeste.Neavand prea multe alternative,repede am legat o rotativa argintata,Axat se numeste, de la BerTi(pe care trebuie sa-l laud pentru nalucile pe care mi le-a trimis,sunt foarte multumit de ele).Fiind apa foarte tulbure,avatii foarte activi,am recuperat la suprafata,cu viteza mare si am luat un avat de 1.2 kg,care a rapit spectaculos,sarind in "lumanare".A fost singurul peste prins in acea zi,desi am incercat la diferite specii,in diferite locuri si diferite momente ale zilei(05:30-17:00).Voi,timisorenii mei,ati fost pe undeva?Banuiesc ca si Bega e tulbure si crescuta.bogdans scrie:Salut baieti,
Michael, Adilucu, Timisorenii ? ati mai iesit in ultima vreme pe langa Tm ?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Acum 2 saptamani am fost la Lugoj si am vazut pe Timis, in oras, nenumarate atacuri de avat. Cred ca am sa merg odata pana acolo si iau Timisul din oras si tot cobor pe el poate pana la Costei, ca imi ajunge o zi intreaga pt. treaba asta, sa vad ce iese. Dar asta cand se mai limpezeste putin.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski