Stiuca - la VOBLER
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Putzea sefu, putzea.
Cumparat din Piata (Bucuresti), zi-de-vara-pana-n-seara in porbagaj. A doua zi seara la C5, per pedes, cu echipamantul in carca, in dreapta pana la salcii.
Eu de fapt cautam altceva (stii tu ce in august, pe locul cu pricina!), da am dat asa sa ma aflu in treaba.
Putea de-ti lua mintile!
Le revedere ca pierd trenul!
Cumparat din Piata (Bucuresti), zi-de-vara-pana-n-seara in porbagaj. A doua zi seara la C5, per pedes, cu echipamantul in carca, in dreapta pana la salcii.
Eu de fapt cautam altceva (stii tu ce in august, pe locul cu pricina!), da am dat asa sa ma aflu in treaba.
Putea de-ti lua mintile!
Le revedere ca pierd trenul!
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
Nu sunt dedicat exclusiv niciunui tip de pescuit. Situatie in care, sunt convins, se afla 95% din membri.
In consecinta, sunt in evolutie. Am aratat intr-un post anterior ca am evoluat catre pescuitul cu MA, pe de o parte datorita lipsei de timp si, pe de alta parte, datorita faptului ca este un pas inainte fata de mamaligi si rame. E o provocare pt mine sa pacalesc pestele, facandu-l sa prefere tinicheaua mea unui pestisor veritabil.
In consecinta, ma tratez!
In consecinta, sunt in evolutie. Am aratat intr-un post anterior ca am evoluat catre pescuitul cu MA, pe de o parte datorita lipsei de timp si, pe de alta parte, datorita faptului ca este un pas inainte fata de mamaligi si rame. E o provocare pt mine sa pacalesc pestele, facandu-l sa prefere tinicheaua mea unui pestisor veritabil.
In consecinta, ma tratez!
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
Fiind pe un forum de pescuit sportiv la rapitor,eu nici nu ma gandesc sa folosesc termenul de"momeala naturala".Este clar ca PMA=pescuit cu musca artificiala.Nici nu prea citesc topicurile care apar la "LIVE BAIT".
Michael va recomanda Regulamentul forumului