Stiuca - la VOBLER
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Daca vrei sa vezi o balta,vei vedea peste pasnic.Rapitorul il cautam pe rauri.Intr-adevar cu magazinele stam cam rau... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
wave, pe mine personal ( si este doar parerea mea ), chestia cu prezentarea " naturala" la salau ma omoara
ce-o fi natural la un grub mare, verde cu glitter ( care nu seamana dreaq cu nimic ), prezentat in zigzag - care practic salta in sus brusc ca un turbat si apoi cade in cap precum migurile patriei ?
eu cred ca in general cleanul si avatul sunt cei mai pretentiosi si selectivi, bibanul cel mai idiot, stiuca si salaul pe la mijloc
ce-o fi natural la un grub mare, verde cu glitter ( care nu seamana dreaq cu nimic ), prezentat in zigzag - care practic salta in sus brusc ca un turbat si apoi cade in cap precum migurile patriei ?
eu cred ca in general cleanul si avatul sunt cei mai pretentiosi si selectivi, bibanul cel mai idiot, stiuca si salaul pe la mijloc
Corect Dan,fiind putin biban la noi,stiuca este cel mai comun rapitor la noi.Am prieteni pescari de grund,carora nu odata li s-a intamplat sa vada stiuca rapind la plumbul recuperat pe balta.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Wavedancer
- veteran
ha ha imi si imaginez lipitorile tampite aruncandu-se in cap prin apa
tre sa aiba multa imaginatie salaul ala ca sa poata presupune ca un grub cazut in cap ar semana cu ceva cunoscut
parerea mea ramane: stiuca si salaul pesti cu instinct agresiv dezvoltat care ataca 90 % din alte motive decat ca sa se hraneasca, avatul si cleanul ataca pentru a se hrani, deci mult mai selectivi
bibanul ataca de idiot, asta-i clar
tre sa aiba multa imaginatie salaul ala ca sa poata presupune ca un grub cazut in cap ar semana cu ceva cunoscut
parerea mea ramane: stiuca si salaul pesti cu instinct agresiv dezvoltat care ataca 90 % din alte motive decat ca sa se hraneasca, avatul si cleanul ataca pentru a se hrani, deci mult mai selectivi
bibanul ataca de idiot, asta-i clar
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran