Cu sau fara BOGA in dotare, am prins peste frumos pana acum stimate coleg..
Specii grip-safe?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
:)
@ valistrati
... Sau cum ai un BOGA Grip, dai semnalul printre ESOXINE,SALAI, SILUREI si alti asemena voraci ai apelor? Nu cred 
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
vali stratonov
- veteran

Re: :)
Ceva poze,ai????razvi scrie:@ valistrati
Cu sau fara BOGA in dotare, am prins peste frumos pana acum stimate coleg..... Sau cum ai un BOGA Grip, dai semnalul printre ESOXINE,SALAI, SILUREI si alti asemena voraci ai apelor? Nu cred
Cu sau fara grip
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
am "chinuit" azi Boga-gripu' de 7ori al tot atatia salai, pe un frig si vant... realfeel -129'C, nu as fi pus mana (congelata, fin'ca nu pot sa dau cu manusi la salau) pe un salau ud nici mort, poate daca erau uscati si calzi 
gripul e aur curat in unele momente
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
vali stratonov
- veteran

Sa inteleg ca ii voiai gata fripti???ovidiu scrie:am "chinuit" azi Boga-gripu' de 7ori al tot atatia salai, pe un frig si vant... realfeel -129'C, nu as fi pus mana (congelata, fin'ca nu pot sa dau cu manusi la salau) pe un salau ud nici mort, poate daca erau uscati si calzi
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
am patit la inceput de noiembire cand apa avea vreo 10'C si afara erau sub zero, salaii pareau calzivalistrati scrie:Sa inteleg ca ii voiai gata fripti???ovidiu scrie:am "chinuit" azi Boga-gripu' de 7ori al tot atatia salai, pe un frig si vant... realfeel -129'C, nu as fi pus mana (congelata, fin'ca nu pot sa dau cu manusi la salau) pe un salau ud nici mort, poate daca erau uscati si calzi
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- kuin tauti
- veteran

http://www.rapalaworld.com/accessory.ph ... pzSg%3D%3D
io am de asta... ! de scapat nu scapa ! de ce traji de el de ce mai abitir se strinje... deh sistemu de functionare... din cauza asta si desfigureaza falcile la pesti...
pe de alta parte ... gafa e mai sfinta ! rapida si ieficace !
io am de asta... ! de scapat nu scapa ! de ce traji de el de ce mai abitir se strinje... deh sistemu de functionare... din cauza asta si desfigureaza falcile la pesti...
pe de alta parte ... gafa e mai sfinta ! rapida si ieficace !