Specii grip-safe?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Boga este singurul pe care l-am pastrat cu toate ca in 2004 cumparasem toate modelele de pe piata mondiala de atunci. Le-am incercat pe fiecare in parte si le-am facut cadou pana nu a ramas decat Boga, singurul care merita.
Dar si pretul e pe masura. Se gasesc relativ ieftin (fata de magazine) pe ebay.com .
Dar si pretul e pe masura. Se gasesc relativ ieftin (fata de magazine) pe ebay.com .
Am gasit-o pe fishshop:
http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=556
Pare perfect. Asta e... dai bani si vezi o marfa. Mersi ca m-ai scutit de gripomania peste care ai trecut si tu. Insa dupa cateva luni imi permit doar sa-l iau, dar cu siguranta il am trecut pe lista. Multam fain ovidiu.
Pare perfect. Asta e... dai bani si vezi o marfa. Mersi ca m-ai scutit de gripomania peste care ai trecut si tu. Insa dupa cateva luni imi permit doar sa-l iau, dar cu siguranta il am trecut pe lista. Multam fain ovidiu.
pentru putinLeuciscus scrie:Am gasit-o pe fishshop:
Tudor, de altfel imi zisese de vreo 3 ani de boga-grip, eu m-am incapatanat sa-i scot cu mana/gafa etc...am scapat si din mana si din gafa...
am avut o faza memorabila cu un somn de 7kg, care exact cand i-am pus gripul in bot a facut niste zvarcoliri la vreo 760' si in secunda 2 i-a sarit jigul din bot, marele avantaj al lui Boga, e ca clestii se rotesc foarte usor dupa zvarcolirile pestelui si nu-l raneste...
cu un grip fix sau care se roteste gripat... pestele isi cam rupe botul, lucru nederanjant cand pestele ajunge in tigaie

si am patit in vara de cateva ori, pescuind la crap sa-mi traga foarte repede si sa am minciogul sub toate bagajele si decat sa ddesfac minciogul am folosit boga, si crapul se zbate nu gluma are si gura mai mica...totusi nu am scapat unul... are si falcile alea foarte indemanicioase (wow!!! cuvant nou in DEX "indemanicioase"

eu nu am fost gripoman mi-am luat din prima ce e mai bun...
de fapt mint; mi-a adus mos Craciun in 2008

Acu in 2009 aduce (sau eu asa sper fin'ca am fost cuminte) o tinta profi de Darts (Unicorn Eclipse Pro) ca sa nu devin dartsoman si sa cumpar prea multe dracii...
totusi mosu' nu stie ca tinta aia cere si ceva sageata de tungseten...mult tungsten

spor la shoping! nu vei regreta

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Cleanul are o gura sensibila , in sensul ca daca este prins cu gripul , atunci cand pestele se zbate ,gura acestuia se rupe foarte usor.Probabil de aici si numeroasele "evadari" ale cleanului din falcile gripului.
Folosesc un grip ,provenit de la o firma ce nu emite pretentii deosebite, de aceea nici nu m-a costat foarte mult.Falcile acestuia , odata inchise nu se pot desface singure .Dupa ce am prins pestele , gripul il tin doar de snurul atasat manerului , astfel pestele chiar daca se zbate se poate roti foarte usor , iar socul datorat zbaterilor este atenuat prin intermediul acelui snur.
Nu contest calitatile unui boga grip , dar inca nu am patit sa scap pestii dupa ce i-am prins in grip.
...poate din cauza ca nu am prins prea multi...
Folosesc un grip ,provenit de la o firma ce nu emite pretentii deosebite, de aceea nici nu m-a costat foarte mult.Falcile acestuia , odata inchise nu se pot desface singure .Dupa ce am prins pestele , gripul il tin doar de snurul atasat manerului , astfel pestele chiar daca se zbate se poate roti foarte usor , iar socul datorat zbaterilor este atenuat prin intermediul acelui snur.
Nu contest calitatile unui boga grip , dar inca nu am patit sa scap pestii dupa ce i-am prins in grip.
...poate din cauza ca nu am prins prea multi...

:)
Dragi prieteni, incercati in materie de LIP GRIP'uri:
Locking Trigger Grip 13" - 28" ( by Berkley ) sau Boga Grip, si povestim pe urma.
Eu folosesc Locking Trigger'ul, in varianta scurta, de 13"
Cius & GRIP'uri eficiente
Locking Trigger Grip 13" - 28" ( by Berkley ) sau Boga Grip, si povestim pe urma.
Eu folosesc Locking Trigger'ul, in varianta scurta, de 13"

Cius & GRIP'uri eficiente

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
:)
Este si mai bun calitativ BOGA
Nu doar ca e mai complex. Si eu am comandat unul zilele trecute, la un magazin in Ungaria. L-am gasit la oferta, undeva la echivalentul a 50 euro + taxe de expediere

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
- veteran
Re: :)
Iti mai ramine sa si prinzi pesti pe care sa-i ridici in Boga Grip...razvi scrie:Este si mai bun calitativ BOGANu doar ca e mai complex. Si eu am comandat unul zilele trecute, la un magazin in Ungaria. L-am gasit la oferta, undeva la echivalentul a 50 euro + taxe de expediere
![]()
![]()

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Aici daca ar fi fost la careva un grip oare ar fi folosit-o cum trebuie?
http://www.youtube.com/watch?v=xTx6K0g3opk
Distractie placuta

http://www.youtube.com/watch?v=xTx6K0g3opk
Distractie placuta